Droog trainen protocol vrouwen review: Krijg weer een fit en strak lichaam!

Het droog trainen protocol voor vrouwen

Droog trainen protocol vrouwen

Ben je op zoek naar een programma om weer fit te worden en heb jij je oog laten vallen op het droog trainen protocol voor vrouwen? Dan vertel ik je graag meer over dit unieke protocol en laat je de ervaringen zien van deelnemers.

Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en een training volgt die ook echt daadwerkelijk werkt. Laten we eens gaan kijken wat droog trainen precies is, daarna zal ik je meer laten zien van het hele programma. Ben je er klaar voor om binnen 12 weken in vorm te zijn? 

Wat is droog trainen?

Droog trainen is een vorm van trainen die we ook wel cutten noemen. Droog trainen is een manier van eten en bewegen die erop gericht is om je vetpercentage zoveel mogelijk te verlagen zonder je spiermassa te verliezen. Je verbrand meer vet maar verliest geen spierkracht.

Doordat je minder vet hebt op je lichaam zal je lichaam gespierder zijn en zal je fitter worden. Voor vrouwen is het zo dat het vetpercentage onder de 20% moet liggen voordat je de spieren ziet. 

Wat is nu een gezond vetpercentage?

 • Te laag 10 tot 12%
 • Atletische sporter 13 tot 20%
 • Gezond 20-24%
 • Gemiddeld 25 tot 31%
 • Te hoog meer dan 32%

Droogtraining is niet alleen een training, het is de combinatie van training en de juiste voeding. Door een workout met zowel krachttraining als cardio behoud je de spiermassa en verbrand je ook nog eens calorieën. Als je minder calorieën binnenkrijgt en je houdt je aan de verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten dan zal je vetmassa flink verlagen. 

De droogtrainen academie

De makers van het droog trainen protocol voor vrouwen zijn Henry en Rinus. Zij zijn de coaches van de droog trainen academie (DTA). Met de online trainingen helpen zij sinds 2013 vrouwen om hun ideale lichaam te krijgen door training en voeding. 

Het draait de mannen maar om één ding. Het beste resultaat leveren voor de klanten. De droogtrainen academie is dan ook gebouwd om gemotiveerde vrouwen te helpen hun voeding, krachttraining en levensstijl te verbeteren.

Dit is wat Henry en Rinus er zelf over vertellen: 

Het is niet nodig om een superwoman te zijn om je ideale lichaam te krijgen. Het maakt niet uit dat jij denkt genetisch ‘mislukt’ te zijn, het gevoel hebt alles al eens te hebben geprobeerd en jij hier niet in goed bent. Jij kan 100% het slanke, fitte en strakke lichaam van je dromen hebben. 

Op dit moment hebben ze al honderden vrouwen geholpen om het ideale lichaam te krijgen. 

Wie zijn Henry en Rinus?

Denk nu niet dat Henry en Rinus heel anders zijn dan jij en ik. Het zijn twee politiemannen met een passie voor sport en voeding. Met deze passie zijn ze in 2013 met de droog academie begonnen. Dit begon als een website met de nadruk op het creëren van je droom lichaam.

Door het volgen van seminars en trainingen hebben Henry en Rinus zich ontwikkeld tot coaches in hun vakgebied. Alle kennis hebben ze gebundeld in de verschillende programma’s die ze aanbieden. 

droog trainen protocol vrouwen

Door jarenlange kennis en ervaring gegarandeerd succes.

We zijn jarenlang op zoek geweest naar een gouden formule voor het creëren van je droomlichaam. Na veel trainingen en seminars te hebben gevolgd kwamen we erachter dat er geen gouden formule is.

We kwamen erachter dat we jarenlang op de verkeerde dingen hadden gefocust. Dingen zoals voedingssupplementen, hoe vaak en wanneer we moesten eten en andere dingen die geen resultaten gaven. 

We waren bezig met de kleine details terwijl we ons moeten focussen op de dingen die echt resultaten opleveren. Sinds we weten waar het echt om draait hebben wij betere resultaten en onze klanten ook.

Zo hoef jij geen tijd, geld en energie te verspillen aan dingen die er niet toe doen. De basis is eigenlijk heel simpel en dat leren we de klanten. De resultaten spreken voor zich.

Wat is het droog trainen protocol voor vrouwen? 

Henry en Rinus hebben dit protocol ontwikkeld zodat jij zelf aan de slag kan gaan maar wel gebruik maakt van de kennis en ervaring van de heren. 

Wat krijg je dan?

 • Verlaag je vetpercentage met deze methode
 • Krijg inzicht in je dagelijkse calorie gebruik (geschikt voor je lichaam en levensstijl)
 • Hoe kan je alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen
 • Uitleg over hoe je de beste resultaten krijgt met krachttraining en cardio
 • De strategie die je helpt om blijvend op gewicht te blijven (geen jojo effect meer)

In het droog trainen protocol voor vrouwen staat alle informatie over voeding, trainingen en levensstijl die je nodig hebt om je droomlichaam te krijgen.

Dit zeggen onze klanten over het Droog Trainen Protocol

Wat krijg je na je aankoop?

Nadat je een aankoop hebt gedaan krijg je een mail met inloggegevens. Log in op de website en krijg toegang tot de producten die je hebt gekocht plus de bonussen. 

Waar bestaat het droogtrain protocol voor vrouwen uit? 

 • Onderdeel 1: ​Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (E-Book waarde €47)

Dit is een e-boek van 76 pagina’s. Het is bewezen dat 70% van je resultaten afhankelijk zijn van de juiste voeding. In het e-boek worden de 6 basis regels van vetverlies duidelijk gemaakt. In duidelijke stappen wordt er uitgelegd hoe je een voedingsschema moet samenstellen.

Je ontdekt de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Je leert de exacte hoeveelheden berekenen zodat je precies weet hoeveel je moet eten. Dit is een bijzonder leerzaam onderdeel van het droog trainen protocol voor vrouwen. 

 • Onderdeel 2: ​Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (E-Book waarde €47)

Dit is een e-boek van 35 pagina’s met informatie over krachttraining en cardio. Dit boek geeft je alle informatie over de verschillende soorten trainingen zodat je weet hoe jij je trainingsschema moet samenstellen. Veel ​vrouwen maken de fout dat ​ze anders gaan trainen om vet te verliezen.

 • Onderdeel 3: ​Progressie meten en het plan bijstellen (E-book waarde €27)

Wat doe je als je geen vet verliest of je vet verliest stil blijft staan? In het laatste onderdeel leer je meer over het meten van je resultaten en het maken van een plan om je voortgang te verbeteren. Zo krijg je gegarandeerd resultaten want meten is weten.

Andere bonussen die je ook nog krijgt:

 • Bonus 1: ​Handige Macrocalculator (Excel waarde €37)

Door de handige macrocalculator bereken je heel eenvoudig hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je precies nodig hebt. Je krijgt meer informatie over hoe je een voedingsplan samenstelt zodat je een eigen voedingsschema kan ontwikkelen. 

 • Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis (PDF waarde €37)

Het is hiervoor wel nodig dat je kan sporten bij de sportschool. Dit is een trainingsschema voor 3 periodes van 4 weken. Met deze schema’s zal je verschillende spiergroepen (compound oefeningen) trainen in afwisseling met een enkele spiergroep (isolatie oefeningen).

De kwaliteit van de oefeningen is goed voor het trainen van je spieren. In de tweede trainingsfase worden er ook cardio oefeningen aan toegevoegd. 

Naast het trainingsschema voor de sportschool ontvang je ook een schema voor thuis waarbij je 4 dagen per week traint met je eigen lichaamsgewicht. Voor deze oefeningen is geen sportschool of fitness apparaat nodig. 

 • EXTRA BONUS: ​GRATIS ​toegang tot de DTA ​support groep (Groepscoaching waarde ​​ONBETAALBAAR)

Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Na het doen van je bestelling maak je deel uit van een support groep van andere mannen en vrouwen die ook werken aan hun droomlichaam. In deze groep kan jij 24/7 je vragen stellen om je doelen te behalen. In de groep zitten ondertussen honderden mensen die weer goed in hun vel zitten en trots zijn op hun lichaam. 

Wat zijn de voor en nadelen van het droog trainen protocol? 

 • Alle informatie die je nodig hebt om gezond te eten en vet te verliezen.

 • Goede trainingen om je droomlichaam te krijgen.

 • Veel waardevolle informatie over voeding en trainingen.

 • Zowel thuis te trainen als in de sportschool, daarom voor iedereen te gebruiken.

 • Handige macrocalculator om je eigen voedingsschema samen te stellen.

 • Goede supportgroep zodat je het niet alleen hoeft te doen.

 • Het is alleen te verkrijgen als digitaal boek.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een goede manier om je droomlichaam te krijgen maar niet weet waar je moet beginnen dan is dit een geweldige methode die je stap voor stap helpt met het krijgen van je droomlichaam.

Ontdek hoe je gezonder eet en een voedingsschema samenstelt wat geschikt is voor je lichaam. Dat in combinatie met de juiste training gaat je helpen om weer fit en slank te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *