De Keto Revolutie review: Werkt het echt? Lees Nu met 62% Korting!

De Keto Revolutie, het nieuwe, razend populaire dieet die zich richt op afvallen en vet verliezen gemaakt door de schrijver Mitchel van Duuren.

De Keto Revolutie heeft laatst veel positieve reacties ontvangen op het internet en van de gebruikers.

Maar is het echt zo goed als mensen beweren? Werkt het echt? En is de maker te vertrouwen?

Lees dan nu deze review van de Keto Revolutie om alles achter dit dieet te weten te komen! We gaan kijken wat het programma allemaal inhoud, wie de maker is en of het een goede aankoop is!

Wat we allemaal gaan behandelen!

Wat is een keto dieet überhaupt?

Voordat we beginnen is het wel handig om te weten waar het hele programma omheen gebouwd is. Het keto dieet is simpel gezien een vorm van diëten waar je je richt op vetrijke voeding in plaats van voeding met (veel) koolhydraten.

Een belangrijk feit rondom afvallen en vet verliezen is dat je lichaam koolhydraten als hoofdenergie bron gebruikt. Als het lichaam te weinig koolhydraten heeft gaat het vetweefsel afbreken om energie te krijgen.

Dit vetweefsel wordt afgebroken in ketonen en worden vervolgens op een vergelijkbare manier gebruikt als de brandstof van het lichaam, onder andere voor je hersenen, spieren en je hart.

Dit proces in je lichaam wordt ‘ketose’ genoemd.

Om hierin te komen is het dus geel belangrijk om voeding binnen te krijgen die heel weinig koolhydraten maar wel een gemiddelde hoeveelheid aan eiwitten en veel vetten bevat. Voor iedereen is dit anders maar de experts zeggen dat het voeding die je inneemt tussen de 65-75% aan vet moeten bevatten.

Klinkt allemaal heel ingewikkeld maar de keto revolutie gaat dit oplossen! Met dit programma wordt je op een simpele manier begeleid door jouw keto proces!

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een digitaal programma met video’s, informatie, recepten en een 3-weeks stap voor stap programma waarbij jij gaat ontdekken hoe makkelijk een keto dieet te volgen is!

Het programma heeft mij geholpen met afvallen, buikvet verliezen en over het algemeen gezonder te leven. Een groot voordeel van het programma is dat het volledig digitaal is! Hierdoor kan je op je computer, tablet en telefoon altijd toegang hebben tot de Keto Revolutie.

Wat krijg je allemaal precies erbij?

Hieronder alles wat de Keto Revolutie bevat bij aankoop:

 • Het Keto Revolutie handboek (waarde €27)
 • Het intermittent Fasting handboek (waarde €27)
 • 63 Keto Recepten: 21 Dagen ontbijt, lunch en diners (waarde €27)
 • Weekmenu’s en 3 boodschappenlijstjes (waarde €27)
 • De Keto Revolutie videocursus (waarde €97)

1: Het Keto Revolutie handboek

Dit boek wordt gezien als de keto startergids. Hierom gaat de maker, Mitchel van Duuren, zijn persoonlijke verhaal en ervaringen vertellen en veel informatie geven over wat Keto precies is en hoe het werkt.

Ook kom je meer te weten over hoe jij het beste het Keto dieet kan implementeren in jouw leven. Verder vind je in dit handboek nog verschillende tips en manieren hoe je dit dieet kan aanpassen als je vast komt te zitten en dus opeens niet meer afvalt.

2: Het intermittent Fasting handboek

Dit tweede boek is het het intermittent Fasting handboek wat bestaat uit 60 pagina’s. Intermitterend vasten is een manier van veten waarbij je op regelmatige basis enkele uren per dag eet.

Vele studies die gebaseerd zijn op de wetenschap hebben aangeduid dat Intermitterend vasten kan zorgen voor minder honger hebben en sneller af te vallen!

In dit boek gaat Mitchel van Duuren precies uitleggen wat Intermitterend vasten precies is en hoe je dit kan combineren, ten eerste met de Keto Revolutie en ten tweede met je dagelijkse leven!

3: 63 Keto Recepten: 21 Dagen aan ontbijt, lunch en diners

recept keto revolutie

In het derde boek ga je een 21 dagen lang stappenplan vinden waarbij je in totaal dus 63 recepten aan ontbijten, lunches en diners tot je beschikking hebt.

Dit betekent niet dat je er maar 21 dagen mee kunt doen. Je bent totaal vrij in je keuze welke recepten je als eerste klaarmaakt. Als je zou willen kan de bijvoorbeeld om de week een bepaald gerecht maken omdat je die zo lekker vind. Helemaal naar jou keuze!

Het enigste wat niet inbegrepen is in dit boek zijn tussendoortjes.

Hiernaast zie je een voorbeeld recept van het Keto dieet! Ze geven precies aan wat je nog hebt en leggen simpel stap voor stap uit hoe je het moet bereiden! ->

4: Weekmenu’s en 3 boodschappenlijstjes

Dit is een heel handig aanwinst bij dit programma. Binnen het exclusieve leden gedeelte tref je 3 weekmenu’s met 3 bijbehorende boodschappenlijstjes! De boodschappenlijstjes zijn ook digitaal waardoor je ze overal mee naartoe kan nemen en kan zien wat wel en wat niet in het keto dieet past.

5: De Keto Revolutie videocursus

Is lezen niet je ding en vind je het fijner om naar iemand te luisteren? Dan is dat geen probleem! In deze uitgebreide videocursus van maar liefst 39 video’s (Binnen het exclusieve ledengedeelte!) legt Mitchel perfect uit hoe het keto dieet werkt, hoe je het makkelijk kan combineren met je dagelijkse leven, de voordelen van een keto dieet, hoe je makkelijk je ketenen kunt meten en nog veel meer!

In Principe het hele pakket digitaal en dus voor iedereen geschikt!

Wie is de maker en is hij te vertrouwen?

Mitchel van Duuren, maker Keto Revolutie

De maker en schrijver van de Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Na alles kennis in zijn boek te hebben ervaren kan ik zeggen dat hij niet onbekend is in de wereld van gezond eten en leven.

Hij heeft naast het boek ‘De Keto Revolutie’ namelijk ook al Nederland kennis laten maken met het paleo dieet met het boek ‘De Paleo Revolutie’. Daarnaast heeft hij ook 6 andere recepten boeken geschreven.

We kunnen wel zeggen dat hij genoeg kennis heeft omtrent gezond leven.

Verder is Mitchel ook bekend van een gezondheidsplatform genaamd elkehaptelt.nl waaraan ook de websites paleo.nl, keto.nl en collageen.nl gelinkt zijn. Op deze websites maakt hij recepten, lifestyle artikelen en geeft onder andere informatie over alles wat met gezondheid te maken heeft!

Na heel wat zoekwerk op het internet heb ik geen slechte ervaringen gevonden in verband met Mitchel. Zijn bedrijf (Foodie B.V.) is ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, verder vind je op zijn hoofdwebsite een FAQ pagina, telefoonnummer en e-mail adres van de klantenservice.

Hij zorgt ervoor dat hij netjes bereikbaar is en dus kunnen we zeggen dat Mitchel best wel te vertrouwen is!

Voor wie is het Keto dieet geschikt?

De Keto Revolutie is geschikt voor mannen en vrouwen die op een gezonde, natuurlijke en verantwoorde manier willen afvallen, vet verliezen of gewoon gezonder willen leven en eruit willen zien.

Voor de mensen die zonder moeite en hoge kosten een oplossing willen voor de vraag naar een gezonder leven

Voor wie is het Keto dieet niet geschikt?

Het keto dieet zorgt voor snel dalende bloedsuikerspiegels waardoor het niet geschikt is voor mensen die diabetes type 1 hebben. Dit komt omdat bloedsuiker sterk beïnvloed wordt door granen, suiker, en dus koolhydraten. Deze voedingsmiddelen worden in een keto dieet grotendeels weggehaald.

Verder is het dieet voor sporters die veel explosieve workouts zoals HIIT doen niet geschikt. De energiebronnen die je bij het keto dieet hebt, vooral vet, kunnen namelijk niet zo snel energie geven zoals koolhydraten dat kunnen doen. Koolhydraten geven gewoon sneller energie af dan vetten.

Als je dus met het keto dieet HIIT gaat doen ga je ervaren dat je als snel moe wordt en moeite hebt om vol te houden. Dit komt omdat je meer energie gebruikt dan dat je lichaam in die tijd kan afgeven

Voor mensen die normale krachttraining of cardiotraining doen gaan deze verschijnselen niet ervaren.

Mijn ervaringen

Na de Keto Revolutie te hebben gekocht ging het al heel snel. Ik was meteen begonnen met lezen van de boeken en heb, bijvoorbeeld toen ik op de fiets zat, geluisterd naar de video’s. Ik vind het lezen in een fysiek boek wel fijner dan een digitaal boek, als dit niet het geval is bij jou is er niks aan de hand!

Alles wordt op een simpele manier uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen zonder 2 keer na te hoeven denken.

Verder ben ik lekker wezen koken met de recepten. Mijn favoriet was de ‘Californië Steak Salade’. Persoonlijk houd ik erg van vlees en lekkere verse salades en kon beiden dus perfect combineren met dit gerecht!

Ik moest wel veel dingen aanpassen in mijn voormalige voeding, waardoor het in het begin even aanpassen was. Gelukkig worden er tips gegeven hoe je dit het beste kan doen. Bovendien werd alles simpel uitgelegd in de boeken en in de videocursus!

Hieronder een lijstje met voor- en nadelen die ik heb ervaren met de Keto Revolutie:

 • Veel lekker gerechten met veel variatie!
 • 100% Glutenvrij dieet
 • Effectieve, lekkere en simpele manier om af te vallen
 • Goed te combineren met intermittent fasting voor sneller resultaat
 • Minder honger gevoel door de concentratie op verzadigdheid

Niets is perfect! Hierdoor zijn er helaas ook een paar nadelen aan de Keto Revolutie. Veel nadelen zijn persoonlijke dingetjes. Als je de onderstaande nadelen geen probleem vindt is het programma perfect voor jou geschikt!

 • Dieet is niet voor iedereen geschikt
 • Geen fysieke boeken
 • Vraagt aanpassingen in je eetgewoontes

Conclusie: Geld waard of niet?

Wil je afvallen, vet verliezen en gezonder leven zonder veel moeite en hoge kosten net zoals ik heb gedaan? Dan is de Keto Revolutie helemaal geschikt voor je!

Ik heb 100& genoten en ben nu nog steeds aan het genieten van de Keto Revolutie en raad ik het dus ook 100% aan!

De Keto Revolutie is niet in winkels te koop en kan je dus alleen online kopen. Bovendien heb je een 60 dagen niet goed geld terug garantie! Dit betekent dat als je ook maar een klein beetje ontevreden bent over het programma, dat je zonder enig gemekker meteen je geld terugkrijgt. Geen enkel risico loop je dus!

Ik vind dat de waarde van alle inbegrepen delen van het programma hoger zijn dan de vraagprijs! Alle recepten, 39 videos en de boeken zijn veel meer waard dan de vraagrpijs! Zeker nu met de geheime kortingspagina.

Van €97 naar €37, oftewel 62% korting nu tijdelijk op deze geheime kortingspagina!

Dus waar wacht je nog op!

Begin vandaag nog met gezonder leven!

De manier om buikvet te verliezen en af te vallen!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Meer vergelijkbare producten? Kijk dan naar mijn review over de Afslank Receptenbijbel! Of lees al mijn andere reviews!

Heb je nog vragen? Laat het onder dit artikel weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.