Perfect slapen in 7 stappen review

Review perfect slapen in 7 stappen

perfect slapen in 7 stappen
Bron: Slaapwijzer.net

Deze review gaat over het boek Perfect slapen in 7 stappen. Niet goed slapen is de oorzaak van veel problemen. Een slechte nachtrust heeft dan ook invloed op je dagelijkse leven.

Een van de vele gevolgen is chagrijnig zijn, prikkelbaar zijn, je lusteloos voelen en weinig energie hebben. Als je in bed ligt en niet kan slapen ben je vaak boos op jezelf.

Het niet in slaap vallen geeft je zoveel spanning en stress dat je niet meer kan ontspannen. Als dit elke avond weer hetzelfde liedje is dan ontstaat er een vicieuze cirkel waar je niet meer uit kan stappen. 

Waarom slaap je slecht?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor je niet goed slaapt. Misschien drink je te veel koffie laat in de avond en werkt de cafeïne nog als je naar bed gaat. Of je eet bepaalde voeding die niet goed is voor je nachtrust.

Ook kan het zijn dat je last hebt van stressvolle situaties in je dagelijkse leven die je wakker houden. Veel mensen zoeken een oplossing in hulpmiddelen als een nieuw matras of andere slaapmiddelen.

Maar dit is geen goede lange termijn oplossing, het werkt zelfs helemaal niet goed als je het slaapprobleem niet oplost. Om je hiermee te helpen heeft slaapdeskundige William van der Klaauw het boek perfect slapen in 7 stappen geschreven.

Om goed te kunnen slapen moet je weten wat de oorzaak is van een slechte nachtrust. Alleen als je dit oplost ga je genieten van een goede nachtrust. 

Wat is er dan aan de hand?

Ben jij een slechte slaper en ben je er wel klaar mee? Wil je weten wat je moet doen om hiervan af te komen en voortaan goed te slapen? In perfect slapen in 7 stappen worden de verschillende oorzaken behandeld zodat je erachter komt hoe je dit kan oplossen.

Een van de oorzaken is de invloed van je hormonen. Voordat je gaat slapen moet je het hormoon melatonine aanmaken en is het niet handig als het stresshormoon cortisol actief is. Voordat je naar bed gaat wil je dan ook ontspannen en slaperig zijn zodat je meteen in slaap valt.

De lichaamstemperatuur moet dalen op het moment dat je naar bed gaat. Dat geeft je lichaam het signaal dat het tijd is om in slaap te vallen. Daarnaast wil je dat je biologische klok zo is ingesteld dat je op de juiste momenten slaperig wordt en overdag juist energiek bent. 

Als je er al een tijdje mee worstelt weet je hoe lastig het is om in slaap te vallen. Het slapen veroorzaakt zoveel spanning bij je dat je niet meer op een ontspannen manier naar bed gaat. 

Wat is perfect slapen in 7 stappen

In het boek van William van der Klaauw gaat hij in op het oplossen van slaapproblemen en het aanleren van een nieuw slaappatroon. Een goede nachtrust bestaat uit een aantal onderdelen, zoals: de juiste voeding, training en voldoende rust.

Deze drie onderdelen zijn elke dag weer met elkaar verbonden en zijn van invloed op je nachtrust. Wat je elke dag eet, of je voldoende beweegt en voldoende ontspant is weer van invloed op hoe goed je slaapt.

Daarom is het essentieel dat je hiernaar kijkt om je slaapprobleem op te lossen. Door deze drie onderdelen van je dagelijkse leven met elkaar te combineren kan jij weer beter slapen. 

perfect slapen in 7 stappen

Wie is William van der Klaauw?

Over William van der Klaauw is nauwelijks iets te vinden op internet. Wat William dus geleerd of gestudeerd heeft weten we niet. William zegt dat hij ook jarenlang een slechte slaper was.

Door dit te onderzoeken en door zijn eigen ervaringen heeft hij een oplossing gevonden. Deze oplossing wil hij graag met je delen daarom heeft hij het boek Perfect slapen in 7 stappen geschreven wat volgens William eigenlijk meer een stappenplan is.

Wat krijg je na aankoop?

De 7 stappen methode is veel meer dan een boek. Het is een totaalpakket om voor eens en altijd af te rekenen met slaapproblemen.

Dit is wat je krijgt als je vandaag besteld:

Perfect Slapen in 7 Stappen (hardcopy)Voor 16.00 uur besteld is morgen in de brievenbus
Perfect Slapen in 7 Stappen (digitaal)Direct beginnen en vanavond al beter slapen
Persoonlijk advies van een slaapdeskundigeGeen gepeperde uurtarieven, maar eerlijk (en gratis) advies
Slaapchecklist: de vertaling naar de praktijkGeef ‘m een vaste plek en haal het maximale uit de methode
E-cursus ‘Dieper Slapen’: ’s nachts doorslapenHaal het maximale uit je slaap (en de druk van de ketel)
slaapproblemen
Bron: Slaapwijzer.net

Deze bonussen krijg je er ook nog eens bij (tijdelijk gratis)

perfect slapen in 7 stappen
Bron: Slaapwijzer.net
perfect slapen in 7 stappen
Bron: Slaapwijzer.net

Wat is mijn mening over perfect slapen in 7 stappen.

De informatie uit dit boek is makkelijk door te nemen, het leest lekker weg. De informatie is niet ingewikkeld of heel wetenschappelijk maar wel begrijp je beter hoe je lichaam werkt en wat je nodig hebt om goed te slapen. 

In het boek staan meerdere opdrachten die je doorneemt. De opdrachten helpen je om je slaappatroon steeds meer te verbeteren. Het is niet zo dat je van de een op de andere dag meteen slaapt als een roos. 

Je moet echt actief aan de slag gaan met de verschillende opdrachten. Doe je dit dan los je al je slaapproblemen op en zal je voor de rest van je leven beter slapen. 

Zo zal je minder vaak liggen te malen in je bed over je dagelijkse problemen en schrik je niet meer plotseling wakker om vervolgens niet meer in slaap te vallen. 

Bron: Slaapwijzer.net

Wat levert het boek perfect slapen in 7 stappen je op?

Doordat ik alle informatie en de online training doornam veranderde mijn slaappatroon stap voor stap. Dit heeft een enorm effect op mijn dagelijkse leven. Ik voel me nu veel energieker, vrolijker, uitgeruster, productiever en gelukkiger dan voor ik het boek en de training doornam. 

perfect slapen in 7 stappen

Wat zijn de voordelen van dit boek?

  • William van der Klaauw is slaapdeskundige en heeft dit boek geschreven aan de hand van wetenschappelijke kennis. Daarom is de informatie uit dit boek heel betrouwbaar.

  • De informatie is makkelijk op te volgen door de handige hulpmiddelen als de checklist. Daarnaast is het lekker leesbaar geschreven zodat je ook begrijpt wat je nu precies moet doen.

  • Probeer dit boek nu kosteloos uit. Vind je het niet goed genoeg of ben je om een andere reden niet tevreden dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.

  • Neem dit boek door en volg alle stappen om voor de rest van je leven goed te slapen. Dit werkt echt! De opdrachten zijn makkelijk uit te voeren en zorgen ervoor dat je beter slaapt.

  • 90 dagen niet goed geld terug garantie! Je kunt 3 maanden dit product uitproberen en als het je toch niet bevalt kan je binnen 3 maanden nog je geld terug vragen, en mag je het boek zelfs houden.

Wat is een nadeel van dit boek?

  • Sommige mensen moeten door een ziekte bepaalde medicijnen nemen. Denk aan mensen die door een chemokuur noodgedwongen medicatie moeten nemen. Als je deze medicatie moet slikken en dit van invloed is op je slaappatroon dan zal dit boek niet de oplossing zijn.

  • Niet iedereen zal zijn problemen met dit boek kunnen verhelpen, doordat slapeloosheid een ingewikkeld probleem is.

Dit boek is een aanrader!

Het boek perfect slapen in 7 stappen is een aanrader voor iedereen die geteisterd wordt door een slechte nachtrust en daar nu echt klaar mee is. Dit boek staat vol met de juiste informatie die je laat inzien wat je moet doen om nu goed te slapen. 

In dit boek bekijk je de verschillende kanten van je slaapprobleem. Niet alleen de lichamelijke kant maar ook de psychologische kant. Stap uit de vicieuze cirkel waardoor je elke nacht weer gefrustreerd in bed ligt. Het is niet meer nodig. 

William van der Klaauw vertelt je alles wat je moet weten over een goede nachtrust zodat je voortaan heerlijk zal slapen en uitgerust wakker wordt. Als je geen medicijnen wil nemen maar wel beter wil slapen dan is dit boek de beste oplossing.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *