Review: Perfect Slapen In 7 Stappen

Een Simpele Oplossing Voor een Groot Probleem?

Slaapproblemen, het zijn een van de meest irritante problemen die je kunt hebben.

Ze kunnen heel je volgende dag verpesten en op de lange termijn grote problemen veroorzaken zoals prikkelbaarheid, verminderde prestaties op het werk, gebrek aan motivatie en energie.

Heb je last van dergelijke problemen? Je bent niet de enige.

Het CBS meldt dat uitgaande van resultaten en cijfers uit de Gezondheidsonderzoek dat bijna 25% van de Nederlanders van 25 jaar, in 2018 last hadden van slaapproblemen.

Ook wordt er gesuggereerd dat je in een zogenaamde negatieve spiraal kunt komen waarin je alleen maar nog moeilijker in slaap kunt vallen als je deze slaapproblemen niet snel aanpakt.

Maar hoe pak ik deze slaapprobleem aan?

Daar gaat Perfect Slapen In 7 Stappen jou mee helpen. De maker, William van der Klaauw, stelt dat hij met zijn boek voorgoed jou slaapproblemen kan wegwerken.

Klink heel mooi maar is dat ook zo?

Dat gaan we in deze review uitzoeken!

We gaan het hebben over het boek zelf, de maker en of die te vertrouwen is, wat je allemaal krijgt om je slaapproblemen weg te werken, mijn ervaringen en die van anderen en nog veel meer!

Laten we geen tijd meer verspillen en meteen beginnen!

Inhoudsopgave

Wie is de maker van Perfect Slapen In 7 Stappen en is hij te vertrouwen?

De auteur van Perfect Slapen in 7 Stappen is William van der Klaauw. Er is niet echt iets te vinden onder deze naam dus de kans is groot dat het een pseudoniem is.

Hij stelt dat hij slaapdeskundige is. Er is geen specifieke studie waarmee je slaapdeskudige kunt worden maar hij is eigenaar van een drukbezochte website (slaapwijzer.net) over slapen en hij heeft ook jarenlange ervaring met het adviseren van zijn cliënten.

William van der Klaauw is dus een zogenoemde ervaringsdeskundige.

Vanuit mijn ervaring en wat ik heb gezien heeft hij veel kennis over slapen en slaapproblemen. Hij heeft veel boeken gelezen over slapen en soms bijkomende problemen en zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen is ook uit ‘wetenschappelijk onderzoek’ geschreven.

Wat William zelf vindt van zijn boek:

“De 7-stappen methode is veel meer dan een boek. Het is een totaalpakket om voor eens en altijd af te rekenen met slaapproblemen zonder medicatie te gebruiken

William van der Klaauw

Ook is William makkelijk te vinden op internet: KvK- en BTW-nummer evenals zijn telefoonnummer, e-mailadres en adresgegevens zijn gemakkelijk te vinden op zijn website.

Naast dit heb ik gelezen dat zijn niet-goed geld-terug garantie ook netjes wordt opgevolgd. De ervaringen over de klantenservice en de manier van in contact komen met William zijn goed met weinig aanmerkingen.

Hieruit kan ik dus stellen dat William van de Klaauw goed te vertrouwen is en dat je makkelijk in contact met hem kan komen.

Welke dingen kan je volgens William bereiken met Perfect Slapen In 7 Stappen?

Op de salespagina van Perfect Slapen In 7 Stappen vertelt William een hele boel over wat je allemaal kunt gaan bereiken en leren met het lezen van zijn boek.

Over het algemeen zijn dit geen keiharde claims zoals je normaal verwacht van een dergelijke salespagina’s maar eerder logische en chronologische gebeurtenissen die logischerwijs op je pad komen als je eenmaal je ‘slaapproblemen’ gaat aanpakken.

William kan je ‘beloven’ dat je door het boek te volgen:

 • Sneller in slaap valt
 • Meer uitgerust wakker wordt
 • Doorslaapt tijdens de nacht
 • Je (veel) meer energie hebt
 • Je kunt beter presteren
 • Meer van het leven genieten

Daarnaast maakt William meer claims zoals dat je m.b.v. Perfect Slapen In 7 Stappen:

 • Eindelijk beter kan slapen
 • Zonder moeite in slaap kunt vallen
 • Een diepere en effectievere slaap kunt hebben
 • Meer energie en levenslust kunt gaan hebben

Ook maakt William duidelijk dat je veel gaat leren met Perfect Slapen In 7 Stappen. Hij noemde hierbij heel veel voorbeelden die ik in 6 zinnen heb kunnen samenvatten zodat je geen ellenlange lijst hoeft te lezen. 😉

Dingen die je kunt gaan verwachten te leren door Perfect Slapen In 7 Stappen te Lezen:

 • Hoe je slaapangst en hoe je het oplost
 • Hoe je zorgen en irritante gedachtes voor het slapen gaan kunt wegwerken
 • Welke verkeerde gewoontes je weerhouden van lekker slapen en hoe je deze omzet
 • Hoe je gedurende de dag het beste kunt voorbereiden voor je slaap
 • Hoe je je biologische klok en slaapritme kunt perfectioneren naar je eigen behoeftes
 • En nog veel meer zoals alles omtrent cortisol, ‘slim ontbijten’ en hoe je na een slechte dag niet van de regen in de drup valt

Wat is Perfect Slapen In 7 Stappen en wat heeft het te bieden?

Kort gezegd is Perfect Slapen In 7 Stappen is een boek dat alles omtrent slaapproblemen zoals opstaan naar bed gaan of het slapen zelf wilt oplossen met gebult van 7 stappen en meerdere bonussen.

Echter is er veel meer te zeggen over Perfect Slapen In 7 Stappen. We gaan in de komende paragrafen het hebben over wat je precies krijgt bij Perfect Slapen In 7 Stappen, voor wie Perfect Slapen In 7 Stappen wel en niet geschikt is en hoe het wordt geleverd.

Wat krijg je allemaal bij Perfect Slapen In 7 Stappen?

Wat krijg je nou allemaal bij Perfect Slapen In 7 Stappen om af aan de slag te gaan met je slaapproblemen?

De volgende punten zitten allemaal inbegrepen bij Perfect Slapen In 7 Stappen:

 1. Perfect Slapen in 7 Stappen (hardcopy en digitaal
 2. E-cursus ‘Dieper Slapen’: ’s nachts doorslapen
 3. E-cursus ‘Dieper Slapen’: ’s nachts doorslapen
 4. Slaapchecklist: De Vertaling Naar de Praktijk
 5. Welterusten Snacks Receptenboek (digitaal)
 6. Kalmeer Je Gedachtes Boek: 10 bewezen technieken
 7. 1 Jaar Persoonlijke Support en Ondersteuning!
 8. Toegang besloten platform ‘De Slaapomgeving’ (1 maand)

We gaan al deze onderdelen van Perfect Slapen In 7 Stappen bespreken in de komende alinea’s.

Perfect Slapen in 7 Stappen (hardcopy en digitaal)

Dit is het ‘hoofd onderdeel’ van Perfect Slapen in 7 Stappen: Het 143 pagina’s dikke boek.

Hierin wordt alles omtrent slapen wel besproken. Van opstaan, naast bed gaan tot de slaap zelf. Dit wordt gedaan door middel van 7 stappen gedaan.

Hier een kleine uitleg van alle 7 staappen:

Stap 1: Herstel het vertrouwen. Jezelf zeggen dat je een slechte slaper bent maakt alles alleen maar een stuk erger omdat je angst groter wordt en het vertrouwen in jezelf verdwijnt. Verander deze manier van denken.

Dit wordt gedaan door een naar jezelf te kijken in een fictionele spiegel naar jezelf te kijken.

Slap 2: Zorg voor meer structuur en regelmaat. William vertelt dat een gezonde structuur en regelmaat erg vitaal is voor de kwaliteit van je nachtrust.

Daarmee worden vooral hormonen, zoals melatonine, voeding en regelmaat in de dag bespreken waardoor jij een betere ‘slaapstructuur’ kunt creëren voor jezelf.

Stap 3: Maak optimaal gebruik van licht en duisternis. Dit hoofdstuk legt je veel uit over je biologische klok en hoe je deze gelijk moet zetten met je eigen slaapritme.

Als je namelijk tegen je biologische klok ingaat weigert je lichaam om in slaap te vallen of wilt het in slapen vallen waneer jij dit niet wilt. Heel onhandig lijkt me niet?

Stap 4: Kies voor een ‘slaapverwekkende’ levensstijl. Dit hoofdstuk richt zich naar mijn mening meer op het dagelijks leven en hoe je beter kunt slapen door simpele en kleine stapjes te zetten naar een betere slaap.

Hierin komen onderwerpen te pas zoals slaapkleding, ‘slim douchen’, hoe je een optimale lichaamstemperatuur voor slapen ontwikkelt en vooral hoe je de juiste voeding kiest voor een optimale slaapverwekkende leefstijl.

Stap 5: Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt. Dit hoofdstuk richt zich op het ontwikkelen van het perfecte slaapritme voor jou persoonlijk. Iedereen heeft namelijk een ander ‘ideaal slaapritme’ die je in dit hoofdtuk gaat vinden, ontwikkelen en ontdekken.

Stap 6: Val in slaap zonder angst. Deze stap gaat eigenlijk een beetje verder op stap 1 waarmee je nog meer vertrouwen en nog minder angst ontwikkelt over slapen. Hierbij komen aanvullende tips tot de orde.

Stap 7: Slim wakker worden. Na het slapen wordt je natuurlijk wakker en zoals je kunt verwachten is dit ook een cruciaal onderdeel van, ten eerste, een leuke en lekkere dag hebben en ten tweede van weer dezelfde avond lekker gaan slapen.

Onderwerpen zoals goed opstaan, lekker ontbijten, veel gemaakte fouten bij het opstaan en een goed ochtendritueel komen komen worden besproken in deze stap.

Hier de inhoudsopgave van het boek zodat je zelf alvast wat inzichten kunt krijgen over het boek:

E-cursus ‘Dieper Slapen’: ’s nachts doorslapen

Deze cursus is een 8-daagse digitale cursus die je op je tablet, telefoon en computer overal mee kan nemen! De cursus heeft als doel om zoveel mogelijk slaaptijd in slaapfase 3 en 4 (diepe slaap) en de REM-slaap door te brengen.

Je leert erop te vertrouwen dan je met minder slaap meer energie kan hebben door deze cursus! Enorm waardevol dus!

Crystal Waters (90 bpm) MP3 Bestand

Wist je dat muziek met een negentig beats per minuut melodie rustgevend is? Dat is dan ook de reden dat je een mp3 bestand krijgt bij aankoop van het boek. Dit mp3 bestand is van het nummer ‘Crystal Waters’ en wordt compleet cadeau gedaan!

Kortom, 30 minuten relaxen en wegdromen op de momenten waneer jij het nodig hebt!

Slaapchecklist: De Vertaling Naar de Praktijk

Ik heb veel ervaringen met boeken gehad waar ik niet goed wist wat ik na het lezen van het desbetreffende boek moest doen. Gelukkig tackelt het boek Perfect Slapen in 7 Stappen dat meteen!

Het boek heeft namelijk deze slaapchecklist als bonus waarin precies staat wat je elke dag moet doen om de methode, die besproken wordt in het boek, zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

Je kunt hem bijvoorbeeld aan de koelkast pakken om daarmee tijdens de dag een goede basis leggen voor de volgende nacht.

De checklist is te downloaden binnen het exclusieve ledengedeelte.

Welterusten Snacks Receptenboek (digitaal)

Verder heeft het boek een extra cadeau toegevoegd: Welterusten snacks receptenboek en een lijst met de benodigde voedingsmiddelen.

Hierin zijn vijf gezonde, caloriearme en smaakvolle recepten die een zogenoemde ‘slaapversterkende’ werking hebben.

Dit komt namelijk omdat er in deze recepten stofjes, zoals tryptofaan, magnesium en slaaphormonen zitten zodat jij lekkerder in slaap kan vallen. Je kan ze dezelfde dag nog gebruiken!

Kalmeer Je Gedachtes Boek: 10 bewezen technieken

Heb je last van gedachtes die rond aan het dwalen zijn in je hoofd als je probeert te slapen?

Dit boekje heeft de 10 beste technieken zoals paradoxaal denken, alfabetiseren en de Spielberg-methode die jou gaan helpen om dit zo snel mogelijk te stoppen en je hoofd leeg te maken.

Ikzelf heb dit ook ervaren waar ik letterlijk 40 minuten soms aan een stuk zat te denken en waar ik, zoals je kon verwachten, niet van kon slapen. Lees mijn ervaring om erachter te komen hoe dit boekje mij geholpen heeft!

1 Jaar Persoonlijke Support en Ondersteuning!

Het jaar na je bestelling kun je eventuele vragen aan William stellen. Bijvoorbeeld over jouw persoonlijke situatie of als je ergens vastloopt. Dit vond ik enorm waardevol omdat ik in een nieuwe en onbekende wereld vol kennis stapte.

Je krijgt op al die vragen persoonlijke antwoord door William. Hij kan vanuit zijn persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij zijn klanten zo goed mogelijk advies geven.

Je kunt ten alle tijden vragen stellen waardoor je niet bent niet gebonden aan alleen de content van het boek.

Toegang gesloten platform ‘De Slaapomgeving’ (1 maand)

Als laatste krijg je één maand toegang tot het gesloten platform genaamd ‘De Slaapomgeving’.

Hierin kan je met allemaal gelijkstemden praten over je slaapproblemen door bijvoorbeeld elkaars ervaringen, problemen, oplossingen en tips te lezen.

Voor wie is Perfect Slapen In 7 Stappen wel en niet geschikt?

Is Perfect Slapen in 7 stappen wel geschikt voor mij? Of is het niet geschikt voor mij?

Dat is een hele belangrijke vraag om jezelf te stellen als je Perfect Slapen In 7 Stappen aan het overwegen bent.

We gaan de antwoorden op deze vraag beantwoorden via een lijstje.

Perfect Slapen In 7 Stappen is geschikt voor mensen die:

 • (Zoals je kunt verwachten) slaapproblemen hebben
 • Algeheel beter willen slapen
 • Geen slaappillen (meer) willen nemen.
 • Beter willen opstaan en/of problemen hebben tijdens het opstaan
 • Beter in slaap willen vallen en/of problemen hebben tijdens het in slaap gaan.
 • Al met al op een natuurlijke en verantwoordelijke manier alles omtrent slapen wilt verbeteren

Echter is Perfect Slapen In 7 Stappen niet voor iedereen geschikt:

Perfect Slapen In 7 Stappen is niet geschikt voor mensen die:

 • Medicijnen slikken om beter te slapen

*Overleg altijd met je huisarts of Perfect Slapen In 7 Stappen geschikt voor je is als je pillen slikt voor je slaapproblemen.

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Toen ik Perfect Slapen In 7 Stappen aanschafte wist ik niet wat ik moest verwachten. Hoe werden alle digitale extra’s geleverd? Waneer komen deze binnen? ect.

Ik zou het heel handig hebben gevonden als ik wist wat ik moest verwachten zodra ik op ‘bestel’ klikte. Vandaar dat ik het hier aangeef:

Het bestel proces loopt als volgt:

 1. Je betaalt en je geeft een mailadres op.
 2. Daarna ontvang je een mail op dit adres waar je alle PDF’s kunt downloaden (deze mail goed bewaren!)
 3. Als laatst kan je dezelfde dag nog beginnen met Perfect Slapen In 7 Stappen
 4. Het fysieke boek wordt de volgende dag geleverd mits je voor 16:00 bestelt

Mijn ervaringen: ”Waardevolle en rustgevende kennis voor het leven”

Toen ik begon met het lezen van Perfect Slapen In 7 Stappen was het eerste wat me opviel de rust en uitstraling van het boek en de bonussen.

Ik vond het boek namelijk een mooie, duidelijke en vooral rustige uitstraling hebben wat ik passend vond bij het onderwerp.

Het boek kwam meteen ter zake en begon meteen met een van de moeilijkste onderwerpen naar mijn mening: De slaapangst wegwerken en het vertrouwen terug krijgen.

Dit vond ik een van de moeilijkste onderwerpen omdat ik elke dag naar bed ging met de gedachte dat het ”weer zo’n nacht werd’. Ik denk dan ook dat de eerste stap, voor mij in ieder geval, een van de waardevolste was.

Daarnaast waren ook de stappen over het optimaal gebruik maken van licht en duisternis, de persoonlijke slaaproutine en het in slaap vallen zonder angst heel waardevol.

Dit betekent niet dar de rest van het boek niet waardevol was. Deze specifieke stappen waren voor mij persoonlijk alleen het waardevolst.

Als laatste opmerking over het Perfect Slapen In 7 Stappen boek zelf wilde ik het hebben over een van de laatste hoofdstukken in het boek. Namelijk de Perfect Slapen In 7 Stappen: de dagelijks praktijk.

In dit hoofdtuk leer je wat je heb geleerd in de praktijk toe te passen. Heel veel boeken geven alleen maar de informatie maar vertellen niet wat en hoe je de informatie kunt gebruiken.

Hierin is Perfect Slapen In 7 Stappen een perfecte uitzondering.

Naast het Perfect Slapen In 7 Stappen boek zelf heeft het de bonus over je gedachtes kamperen me enorm geholpen aangezien ik altijd aan het denken was.

Soms zat ik wel 40 minuten non-stop te denken. In die 40 minuten kon ik nooit de gedachtes uit me hoofd halen totdat ik deze bonus gebruikte. Een enorme opluchting dus!

Ik heb de andere bonussen echter niet zo veel gebruikt als de bovenstaande. De slaapchecklist vond ik heel handig en heb ik wel vaak gebruikt maar het MP3 bestand en het receptenboek niet zo heel veel. Ik hou niet zo veel van koken ;).

Als laatst wil ik de persoonlijke hulp benadrukken. Dit is misschien wel het waardevolste wat je gaat krijgen als je Perfect Slapen In 7 Stappen koopt.

Ik heb zelf mailcontact gehad met William en hij antwoordde alle e-mail (bij mij in ieder geval) altijd binnen 1-2 dagen. Het feit dat ik over mijn persoonlijke slaapproblemen en vragen kon praten was een enorm steuntje in de rug.

Ik denk dat de persoonlijke hulp het proces naar beter slapen alleen maar versneld heeft wat natuurlijk iedereen wilt!

Al met al vond ik Perfect Slapen In 7 Stappen een waardevol en rustgevend boek met kennis erin waaraan je je hele leven wat hebt.

Tijdens het lezen van het boek was William altijd helder over het feit dat de oplossing van slaapproblemen altijd bij jezelf zaten en juist niet bij de pillen en adviezen van de huisarts. Dit herhaalde en maakte hij vele keren duidelijk en moedigste mij, en andere lezers van het boek, om echt te kijken naar jezelf.

Het enige nadeel wat ik me kan bedenken is dat het geen voorgekauwde informatie is die je te lezen krijgt. Je moet er echt mee aan de slag wat voor iets luiere personen natuurlijk niet leuk is. Als dit je niet uitmaakt zie ik niet echt nadelen aan het boek.

Voordelen en pluspunten van Perfect Slapen In 7 Stappen

 • Blijvende resultaten door de kennis die je opdoet
 • Zowel fysiek als digitaal boek
 • Laagdrempelig zodat iedereen het kan lezen en toepassen
 • Wetenschappelijk onderbouwde informatie
 • Praktijk gericht
 • 1 jaar durende persoonlijke hulp
 • 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen en minpunten van Perfect Slapen In 7 Stappen

 • Geen voorgekauwde informatie. Je moet echt zelf aan de slag
 • Niet voor iedereen geschikt (vb. gebruikers van medicijnen die slaapproblemen veroorzaken)

Zonder deze medicatie kan je namelijk in de problemen en gevaar komen waardoor het kopen van dit boek niet veel zin heeft omdat je het och niet kan gebruiken.

Ik zou contact opnemen met je huisarts als je wel slaapproblemen ervaart door je medicijnen.

De ervaringen van anderen

Natuurlijk is mijn mening niet genoeg om jou een neutrale en genuanceerde mening te geven over Perfect Slapen in 7 Stappen zodat je kunt beslissen of het wat voor je is ja of nee.

Vandaar dat ik de meningen van anderen heb gepakt zodat jij, na het lezen van deze ervaringen, een perfect genuanceerde mening over Perfect Slapen in 7 Stappen kunt ontwikkelen.

”Na maanden niet voor 3 of 4 uur in slaap te kunnen vallen (met veel slaap medicatie) ben ik na het lezen van het boek al 3 nachten binnen het half uur in slaap gevallen en doorgeslapen tot 7 uur. Ik sta op met een uitgerust gevoel hetgeen ik maandenlang niet heb gekend. Ik ben nu dus een heel blij en een ander mens. Bedankt nog voor alles.”

Paul Stienen

”Na jarenlange slaapproblemen, (in de genen), ben ik niet meer gestrest om naar bed te gaan, dat is echt heel wat voor mij. Jouw prachtige boek ligt altijd binnen handbereik. Ik kan iedereen aanraden om jouw boek te lezen en instructies op te volgen. Bedankt voor de begeleiding.”

Annanies Koeman

”Ik dacht dat ik een hopeloos geval was, maar dit bleek tot mijn verbazing mee te vallen. Ik ben eigenlijk direct beter gaan slapen na het lezen van dit boek. In de avond word ik op een prettige manier ‘overvallen’ door slaperigheid. De angst “dat het weer niet lukt” is weg. Eigenlijk is alles weer zoals het hoort. Een aanrader en een lifesaver!”

Annelieke Gerritsen

”Mijn slaap is nu beter en ik ontvang nog altijd de nieuwste slaap tips van William via mijn mail. Zo blijf ik up to date. Het heeft mij in ieder geval geholpen en met de 90 dagen garantie

Is het zeker de moeite waard om het ook te proberen.”

Timo

”De “7-stappen methode” heeft mij geholpen om veel beter te kunnen slapen. Ik herkende mezelf meteen al in de eerste paar bladzijdes. Hierin stonden allerlei herkenningspunten die het slechte slapen beïnvloeden, waardoor ik me hierop kon richten. Door het hele boek heen staan geweldige tips, die ik nog nergens anders had gehoord of gelezen. Door de checklist is het bovendien heel makkelijk om alle adviezen in de praktijk te brengen.”

Ben Janssen

”Fantastisch boek. Heb jaren last gehad van slaapproblemen maar nu ik dit boek heb aangeschaft en de trucjes lees merk ik dat ik langzaam aan beter ga slapen!”

Wisse

”Bij deze wil ik je laten weten dat ik zeer tevreden ben met perfect slapen in 7 stappen. Via jouw website ben ik hiermee in aanraking gekomen en gebruik het nu ruim een maand. Slapen gaat stukken beter en ook zit ik lekkerder in mijn vel. Ik sport veel en nooit kwamen mijn spieren echt tot rust. Nu is dit wel het geval en dat zie je ook. Kijk uit naar verdere verbeteringen!”

Fenna

”Ik ben heel blij het boek gelezen te hebben. Er stond precies beschreven hoe ik mijn ‘angst’ ervaart heb. En de technieken heb ik toegepast, super!! Mij heeft t ontzettend geholpen. Dank daarvoor!”

Tamara Waterman

”Ik heb veel aan je boek en mails gehad. Ik slaap momenteel tussen 23 en 24u meestal vlot in. En sta uiterlijk om 9.00u op vaak ben ik al eerder wakker en sta dan op (biologisch ritme hey haha). Ik heb ondertussen steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn slaapgedrag. Ik heb nog steeds geen behoefte om overdag te slapen en dat is voor mij een graadmeter om te weten dat ik genoeg nachtrust heb gehad. Melatonine en andere zogenaamde slapertjes zijn in de vuilnisbak terecht gekomen. Niet meer nodig.”

Marina van Selm

Bron Citaten

Perfect Slapen In 7 Stappen conclusie & prijs: ‘Waardevol voor iedereen’

Dus nu de conclusie. Is Slapen In 7 Stappen je geld waard?

Naar mijn mening absoluut. De hoeveelheid waarde van het boek, de bonussen en de één jaar lange persoonlijke hulp is veel meer waard dan de €37 die je voor Perfect Slapen In 7 Stappen betaalt.

Heb je slaapproblemen, moeite met opstaan of naar bed gaan of wil je over het algemeen beter slapen? Dan is dit boek de ideale oplossing voor jou.

Vraag je je af of het wel werkt?

Dan zou ik het gewoon uitproberen en kijken of het wel of niet werkt. Je hebt een niet-goed-geld-terug van 90 dagen waardoor je meer dan genoeg tijd hebt om te kijken of het werkt.

Als je je geld wilt terugvragen mag je her fysieke Perfect Slapen In 7 Stappen boek ook nog eens houden.

Al met al denk ik dat Perfect Slapen In 7 Stappen voor iedereen wel kan helpen. Slapen is immers een belangrijk deel van onze dag wat vaak rond een derde van onze dag in beslag neemt.

Het boek leest makkelijk en je leert een enorme hoeveelheid over slapen.

Perfect Slapen In 7 Stappen

‘Een Waardevol Boek waar iedereen profijt uit kan halen.’

Ga direct naar de kortingspagina!
Perfect Slapen In 7 Stappen
Perfect Slapen In 7 Stappen

Beoordeling door Bart,

28 jul 2020
4

‘Een Waardevol Boek waar iedereen profijt uit kan halen.’

FAQ’s

 Is dit programma alleen voor mensen met slaapproblemen of kan iedereen ervan profiteren>

Iedereen kan profiteren van de 7-stappen methode.
Het boek bevat wetenschappelijke onderbouwde onderzoeken om slaapproblemen op te lossen. Hier slaap je niet alleen beter van maarte helpt je ook om overdag meer energie te hebben, lekkerder in je vel te zitten en gezonder te leven.

Hoe lang duurt het voor ik beter ga slapen?

Slaapproblemen zijn (ook naar mijn ervaring) binnen overnacht opgelost.
Hoewel William zegt dat het boek tips en tricks bevat on vanavond al beter te slapen zou ik zeker een week tot 3 weken wachten totdat je echt de kracht van het programma gaat merken.

Ikzelf vond dat ik binnen 4/5 dagen echt verbeteringen ervaarde.

Is het moeilijk om het programma te volgen?

Nee.
Perfect Slapen in 7 Stappen is heel praktijkgericht met tips en tricks die je dezelfde avond nog kan gebruiken. Echter zijn er ook stappen in het plan waarbij het nodig kan zijn om je levensstijl aan te passen en/of ingeslepen gewoonten te veranderen. 
Er wordt precies uitgelegd hoe je dit moet doen. Ook krijg je een handige slaapchecklist waarmee je gemakkelijker alle tips en tricks in de praktijk kunt toepassen.

 Kan ik William persoonlijke vragen stellen?

Zeker!
Hij heeft tegen mij gezegd dat hij persoonlijk contact heel belangrijk vind nadat ik had gevraagd waarom hij, als een van de enige, echt persoonlijk contact toelaat.
Je krijgt 1 jaar gratis persoonlijke ondersteuning in je hele proces van beter gaan slapen en William geeft graag, zolang je het zelf wilt natuurlijk, persoonlijk advies.

Hoeveel mensen maken gebruik van de 7-stappen methode?

Tot nu toe is Perfect Slapen in 7 Stappen al door meer dan 10.000 mensen gebruikt en tot de dag van vandaag krijgt William nog steeds elke dag positieve reacties over het programma!

Ik weet niet zeker of Perfect Slapen in 7 stappen werkt, wat moet ik doen?

William (en ik) raden het aan om het gewoon uit te gaan proberen voor 2-3 weken. Je hebt een 90 dagen niet goed geld terug garantie en het fysieke boek mag je bovendien houden.

Wat is er te verliezen?

Waar kan ik Perfect slapen in 7 stappen het snelst bestellen?

Je kunt Perfect slapen in 7 stappen het

Afsluiting:

Ik hoop je te hebben kunnen helpen met deze review om een keuze te kunnen maken in je aankoop van Perfect Slapen In 7 Stappen!

Wil je meer reviews lezen? Lees dan hier al mijn andere reviews!

Of lees mijn 3 meest recente berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *