Snel afvallen val 5 tot 10 Kilo af in slechts 3 weken!

Snel afvallen

snel afvallen

Wil jij snel afvallen zonder moeilijk gedoe, een streng dieet en het gevreesde jojo effect. Voor de meeste mensen is het een grote nachtmerrie.

Als die kilo’s er eenmaal aan zitten lijken ze nooit meer te verdwijnen. Welk dieet je ook probeert het maakt niets uit, jij voelt je ellendig en lijkt het maar niet uit te vogelen.

Is er iets mis met je lichaam? Ben je niet in staat om af te vallen of op gewicht te blijven. Hoe meer kilo’s eraan komen hoe minder lekker jij in je vel zit.

Er moet wat veranderen maar je hebt al zoveel geprobeerd. Wat werkt nu wel? 

De basis van gezond en snel afvallen

Voordat we verder gaan over snel afvallen is het goed om eerst wat meer te begrijpen over afvallen en hoe je lichaam precies werkt. Afvallen draait namelijk om een aantal dingen. Het komt 80% voort uit de voeding die je eet een 20% door sport en andere factoren.

Is dat geen opluchting als je niet elke dag naar de sportschool gaat? Het heeft dus meer te maken met wat je eet en drink dan je dagelijkse workout. In dit artikel vertel ik je meer over hoe je nu op de juiste manier gaat eten en drinken.

In dit artikel deel ik een koolhydraatarme manier van eten omdat dit je gaat helpen om je vetverbranding te verhogen. Deze vetverbranding verhoog je vervolgens door een aantal dingen juist wel te eten en een aantal dingen te laten staan. 

Laat dit staan:

Granen en suikers

Als je snel wil afvallen moet je automatisch op een andere manier gaan eten. Natuurlijk weet je al dat suikers en granen niet zo gezond zijn. Daarom ga je ze zoveel mogelijk vermijden in je eten en drinken. Geen koekjes, snoepje, aardappelen, pasta, rijst, noedels en broodjes meer. 

Door dit allemaal te laten staan voorkom je dat je lichaam ernstige bloedsuikerspiegels krijgt. Grote stijgingen in je bloedsuikerspiegel zorgt er namelijk voor dat je lichaam niet in staat is om je vetverbranding te verhogen.

Dit proces wil je juist stimuleren, daarom kies je er dus voor om granen en suikers te laten staan. Het klinkt misschien toch als een streng dieet maar gelukkig zijn er nog genoeg heerlijke dingen die je wel kunt eten. 

Eet dit wel

Groenten, eiwitten en vetten

Om ervoor te zorgen dat je deze nieuwe manier van eten volhoudt moet je alle granen vervangen door iets anders. Dat doe je door meer groenten, eiwitten en vetten te eten. Doordat een groot deel van je dagelijkse voeding is aangevuld met groente voel jij je niet alleen maar fitter en energieker, je zit ook langer vol.

Daarom voelt het ook niet als een dieet maar het is een verandering van je manier van eten. Vul je groenten verder aan met noten, olijfolie, kokosolie, pitten, avocado en vette vis. Voor de eiwitten kies je dan uit eieren, kipfilet, yoghurt, noten, zaden, pitten, vlees, vis en eiwitpoeder. 

Workout

Natuurlijk ontkom je er niet helemaal aan, als jij je manier van eten gaat veranderen ben je al goed bezig. De volgende stap is dat je een manier gaat bewegen die je spiermassa vergroot. Je vergroot je spiermassa doordat je lichaam door de oefeningen energie moet verbranden.

Dit komt niet alleen uit je eten maar ook uit je lichaamsvet. Een andere manier waardoor jij je spiermassa vergroot is door het herstellen van je spieren na een workout. Tijdens deze herstelperiode verbrand je lichaam energie en lichaamsvet. 

Als je spiermassa toeneemt heeft je lichaam meer energie nodig om je spieren te onderhouden. Dat is goed want hierdoor verbrand je weer meer energie. Door een goede workout blijven je hormonen meer in balans, dat is weer goed voor je vetverbranding. 

Op een juiste manier bewegen is dus belangrijk naast je eetpatroon aanpassen. De basis zit hem wel in een andere manier van eten. 

Met de 3 weken afslank challenge kan je snel afvallen

Dit is het afslankprogramma voor vrouwen die hiermee in slechts 3 weken wel 5 tot 10 kilo kunnen afvallen! >>klik hier en start direct<<

Hoe kan jij snel afvallen?

Er zijn meerdere tips die ik graag met je wil delen zodat snel afvallen nu wel mogelijk is. Je weet nu meer over de basis van het afvallen maar natuurlijk wil ik er graag meer over delen. 

Maak een eiwitrijk ontbijt

Ontbijt je niet elke morgen? Dat is helemaal niet erg, door je ontbijt regelmatig over te slaan vergroot jij je vetverbranding. Je krijgt ten eerste minder calorieën binnen per dag en je geeft je lichaam meer tijd om je eten te verbranden. 

Ben je wel gek op een ontbijtje? Neem dan een eiwitrijk ontbijt als yoghurt, eieren of een smoothie met eiwitpoeder. 

Vroeg je avondmaaltijd nemen en daarna niets meer eten

Veel mensen staan er niet bij stil maar de hele dag eten doet wat met je lichaam. Je motor moet continu draaien om alles te verbranden. Door vroeg je avondmaaltijd te eten en daarna te stoppen met eten geef jij je lichaam de tijd om alles te verbranden. 

Dit helpt je in eerste instantie met het afvallen maar is ook goed om beter te slapen en heeft nog vele andere gezondheidsvoordelen. 

Maak een regenboog van je bord

Het is een geweldig gezicht als je bord vol zit met verschillende kleuren groenten. Met een gevarieerd eetpatroon krijg je voldoende mineralen en vitaminen binnen. 

Kies dus eens voor verschillende groentes, kleuren, gezonde oliën en maak er een feestje van om gezond te eten. 

snel afvallen

Water drinken

Wat je drinkt heeft invloed op je vetverbranding. Laat frisdranken en sapjes dan ook zoveel mogelijk staan en kies voor water.  Je lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, water is een essentieel onderdeel voor je lichaam om goed te functioneren.

Je vetverbranding is een van de processen die je stimuleert door voldoende water te drinken. Maak er een prioriteit van om minimaal 1,5 liter water te drinken elke dag. Neem een fles mee naar je werk en zorg dat je deze een aantal keer per dag leegdrinkt. 

Groene smoothies drinken

Groenten zijn belangrijk voor een gezond eetpatroon. Groene smoothies zijn helemaal gezond voor je lichaam en helpen je ook nog eens met snel afvallen. Als je een groene smoothie maakt is het de bedoeling dat je meer groente dan fruit in je smoothie verwerkt.

Kies dus groentes die je lekker vindt en breng dit op smaak met een beetje fruit, kaneel, cacao, gember of kurkuma. 

Neem de tijd om te eten

Veel mensen eten even een snel een hapje voor de TV of nemen een broodje achter de computer. Maar heb je dan bewust door wat je aan het eten bent? Veel mensen zijn er helemaal niet bewust mee bezig.

Terwijl er wetenschappelijk is bewezen dat als je bewust en rustig eet voelt wanneer je vol zit en daardoor automatisch ook minder calorieën binnen krijgt. Wees dus heel bewust bezig met wat je eet en neem de tijd om op je eten te kauwen en er van te genieten. 

Snel afvallen zonder dat ellendige jojo effect

Wie heeft er geen hekel aan het jojo effect? Als je snel wil afvallen en je nieuwe gewicht wil vasthouden is het nodig dat je anders gaat eten. Het draait voor 80% om de manier waarop je eet. Die moet je veranderen. Met bovenstaande tips weet ik zeker dat je weet wat je nu moet doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *