Strakke Buik Bijbel Review (+ Unieke Gratis Bonus)

De weg naar een strakkere en plattere buik?

Je bent vast op deze pagina gekomen om meer informatie te krijgen over de Strakke Buik Bijbel. Logisch natuurlijk want wie wil nou niet een strakke buik?

Een strakke buik is naast aantrekkelijk ook nog is een manier om te laten zien dat je discipline hebt en geeft om je lichaam.

Maar een strakke buik krijgen is makkelijker gezegd dan gedaan.

Dat is dan ook waar de Strakke Buik Bijbel jou gaat helpen!

De strakke buik bijbel is namelijk gericht op maar een ding: jou helpen omeen strakke buik krijgen.

Maar is de Strakke Buik Bijbel wel een goed product? Dat gaan we in deze Strakke Buik Bijbel review uitzoeken!

We gaan kijken wie de maker is en of die te vertrouwen is, daarna gaan we kijken naar wat de Strakke Buik Bijbel überhaupt is en wat je er allemaal bij krijgt. Vervolgens gaan we naar mijn eigen en andermans ervaringen kijken waarop de conclusie volgt.

Laten we meteen beginnen!

Wie zijn de maker van de Strakke Buik Bijbel en hij te vertrouwen?

Oscar Helm, officieel Oscar Helmstäter, is de maker van de Strakke Buik Bijbel en van de Afslank receptenbijbel. Hij is een gediplomeerd voedingsdeskundige en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur (zie diploma) wat betekent dat hij wel wat kennis heeft over voeding en training :).

Oscar Helm is geen pseudoniem. Het is zijn echte naam. Hij is een van de weinige mensen in het vak die, niet zoals de meeste voedingsdeskundige, zijn echte naam openbaart.

Dit betekent dat hij zeker is van zijn zaak. Hij is trots op zijn product. Anders zou hij natuurlijk nooit zijn echte naam op internet zetten.

Oscar is zeker van zijn zaak en maakt dat op internet duidelijk. Op een website twijfelde iemand of zijn kennis wetenschappelijk onderbouwd was maar Oscar maakte duidelijk dat zijn studie erg op wetenschap gebaseerd was:

”De opleidingen die ik heb gevolgd hamerde juist heel erg op evidence-based adviezen geven. In alle colleges werd veelvuldig wetenschappelijke literatuur gebruikt o.a. van Pubmed en de Cochrane Library. Bij het maken van verslagen kreeg je per definitie een onvoldoende als je geen literatuur had gebruikt.”

Oscar Helm

Verder is Oscar eigenaar Bedrijf Happy healthy met een bijbehorende website waarop hij al bijna 600 artikelen geplaats heeft met betrekking tot alles over voeding. Verder is er een Happy Healthy YouTube kanaal met bijna 10,000 abonnees. Zijn kvk-nummer, BTW nummer en contactformulier zijn gemakkelijk te vinden op zijn website wat een gevoel van vertrouwen geeft.

Zijn motivatie voor dit boek was het feit dat Oscar op het strand een stel zag met enorme strakke en aantrekkelijk buiken. Hij werd super jaloers en wilde dat natuurlijk ook. Hij heeft allerlei diëten geprobeerd maar het lukte steeds niet om die strakke en aantrekkelijke buik te krijgen.

Toen had hij alle dieetboeken neergegooid en zelf onderzoek gaan doen naar hoe hij wel die strakke buik kon krijgen. Na ‘2 jaar’ onderzoek te hebben gedaan had hij eindelijk de formule die hij verwerkt heeft in de Strakke Buik Bijbel.

Al met al is Oscar Helm een kennisvol man, goed te vinden op internet met een product geproduceerd uit een duidelijke motivatie. We kunnen stellen dat Oscar Helm betrouwbaar is.

Welke dingen kan je volgens Oscar Helm bereiken met de Strakke Buik Bijbel?

Op de sales pagina worden er niet echt claims gedaan zoals ‘je gaat met behulp van de Strakke Buik Bijbel binnen 5 weken een strakke buik krijgen’ wat de meeste makers van vergelijkbare programma’s wel doen.

Echter zijn er wel een paar vage claims te vinden zoals:

 • Dat je een strakke kunt krijgen terwijl je ook zoetigheid en vetten kunt nuttigen
 • Dat je nooit meer hoeft te jojoën of honger hoeft te lijden zoals bij een dieet

Op deze manier worden er geen beloftes gedaan zodat je niet kunt nakijken of ze worden waargemaakt ja of nee. Aan de ene kant is dit best wel slim maar aan de andere kant kan het ook voor irritatie zorgen.

Vanuit mijn eigen ervaringen kun ik echter wel zeggen dat Oscar gewoon zoals verwacht kwalitatieve informatie geeft op het gebied van het krijgen van een strakke buik.

Al met al worden er weinig beloftes gedaan maar je krijgt wel kwalitatieve en bruikbare informatie waarmee je daadwerkelijk ook iets kunt bereiken. Hoeveel je voor elkaar krijgt ligt echter aan je eigen inzet en doorzettingsvermogen.

Wat is de Strakke Buik Bijbel en wat heeft het te bieden?

De Strakke Buik Bijbel is een boek van 172 bladzijdes geschreven uit 90 wetenschappelijke bronnen en jarenlange ervaring van Oscar.

Dit boek helpt je met vooral het verlagen van je vetpercentage en het daarmee strakker krijgen van je buik. Het behandelt alle onderwerpen omtrent het krijgen van een strakke buik zoals:

 • Fouten die mensen maken
 • Voeding
 • Hoe je je progressie meet
 • Buikspieroefeningen
 • Recepten
 • Etc.

Hier de inhoudsopgave van de Strakke Buik Bijbel zodat je een beter begrip over het boek kan krijgen:

Wat krijg je er allemaal bij de Strakke Buik Bijbel?

Tuurlijk zou je willen weten wat je gaat krijgen om uiteindelijk die strakke en aantrekkelijke buik te krijgen.

Vandaar dat hier alle onderdelen van het programma op een rijtje staan die je gaat ontvangen zodra je op ‘bestellen’ klikt.

Strakke Buik Bijbel inclusief boek 50 recepten (PDF formaat)

Dit is het hoofdonderdeel van deStrakke Buik Bijbel. Een boek van 172 bladzijdes onderverdeeld in 8 verschillende hoofdstukken, 6 bonussen en 50 recepten.

In het eerste hoofdstuk leer je de 12 fouten die mensen maken bij het trainen van een strakke buik. Persoonlijk kende ik er wel een paar zoals de fout 1 en 4.

Het volgende hoofdstuk ging over de 8 regels voor een strakkere buik die simpel uitgelegd en daardoor ook makkelijk te volgen waren. Gedurende het boek worden deze regels ook constant geïmplementeerd waardoor je ze ook makkelijker aanleert.

Zoals je kunt verwachten wordt er in het ‘vetpercentage meten’ hoofdstuk ook uitgelegd hoe je je vetpercentage kunt meten. Dit was naar mijn mening niet moeilijk. Een tip die ik je kan geven is dat je niet te vaak je vetpercentage moet meten. Je gaat namelijk niet overnacht percentages verliezen.

Je kunt namelijk behoorlijk gedemotiveerd raken als je dadelijk je vetpercentage meet omdat het kan voelen alsof het niet snel genoeg gaat.

Daarna werd er veel uitgelegd over voeding en hoe je met voeding een platte buik kunt bereiken.

Na de voeding werd en een hoofdstuk besteed aan de buikspieren waarin uitgelegd werd hoe je het beste je buikspieren kunt trainen en wat de beste oefeningen zijn.

Deze oefeningen zijn gebaseerd op de biologie en de werking van de mens waardoor ze super effectief zouden moeten zijn. Bij mij waren ze het in ieder geval wel.

De laatste 3 hoofdstukken werden besteed aan stress, mentaliteit en mindset en het verschil tussen mannen en vrouwen.

Na de theorie komen de 50 recepten onderverdeeld in 10 ontbijtrecepten, lunchrecepten en salades met daarna 20 avondeten recepten.

Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema’s

Naast het trakke Buik Bijbel boek inclusief 50 recepten krijg je nu ook 6 bonussen verdeeld in 6 hoofdtukken.

Deze eerste bonus zijn 6 verschillende trainingsschema’s verdeeld in:

 • 2 beginners schema’s
 • 2 intermediate schema’s
 • 2 gevorderd schema’s

Deze trainingsschema’s zijn zoals verwacht gericht op vetverbranding en het krijgen van een slanker lichaam. Zonder fitness kom je namelijk niet aan een strakke buik ;).

Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema’s

Als tweede bonus heb je verschillende weekmenu’s voor 4 weken.

Elk van deze voedingsschema’s kan je gebruiken in combinatie met de trainingsschema’s om een mooie aantrekkelijke strakke buik te krijgen. Iedere dag van de weekmenu’s bestaan zoals je kunt verwachten uit een gezond ontbijt, lunch en avondeten.

Deze weekmenu’s hebben mij erg geholpen met het verlagen van mijn vetpercentage tijdens het proces van het krijgen van een strakkere buik.

Ik vond voeding en diëten altijd al heel erg moeilijk maar met deze houvast werd het gelukkig een stuk makkelijker.

Een heel fijn deel van deze weekmenu’s zijn de ”alles mag” dagen die eigenlijk een cheat days zijn.. Op deze dagen mocht je een gerecht kiezen die je zelf heel erg lekker vindt, hoe ongezond het ook is.

Door deze dagen werd het volgen van de voedingsmenu’s vele malen makkelijker en leuker om vol te houden.

Bonus hoofdstuk 3: Strakke Billen

Deze bonus is denk ik gericht op de vrouwen aangezien je met deze bonus met behulp van een speciaal trainingsschema gaat trainen voor ronde en strakkere billen.

Dit trainingsschema is helemaal los van de standaard schema’s en is speciaal gericht op de billen.

Bonus hoofdstuk 4: Strakke Benen

Deze bonus is al wat meer algemener. Met deze bonus ga je ook namelijk met een speciaal trainingsschema trainen maar nu voor strakkere en sterkere benen. Dit schema bevat de meest efficiënte oefeningen voor het versterken van je beenspieren.

Strakke(re) benen zijn niet alleen aantrekkelijker maar ze verminderen ook de kans op blessures.

Bonus hoofdstuk 5: Strakke Huid

Wil jij een strakke(re) huid krijgen en behouden? Dan zit je met deze bonus helemaal goed.

In deze bonus krijg je namelijk de beste tips voor een strakke en gezondere huid.

Deze bonus heb ik niet heel veel gebruikt eigenlijk omdat het niet echt aan het hoofd doel gaan een strakkere buik gebonden was. Echter was het wel een leuke bonus voor erbij.

Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij (love handles)

Love handles zijn de vetrolletjes die net boven de spijkerbroek uitsteken. Dit is één van de eerste plekken waar lichaamsvet wordt opgeslagen. Omdat de love handles zich bevinden rond je buik moet je ze natuurlijk weg hebben voor een strakkere buik.

In deze bonus krijg je oefeningen om van je love handles af te komen wat uiteindelijk een strakker lichaam te krijgen.

Strakke Buik Bijbel fysiek boek (keuze)

Je kunt bij het bestellen van de Strakke Buik Bijbel kiezen of je liever alleen een digitale versie van de Strakke Buik Bijbel wilt of dat je voor €10 extra een fysieke versie krijgt en daarbij de digitale versie gratis erbij ontvangt.

Ikzelf vind het lezen in een fysiek boek fijner dan in een digitaal boek. Ook bij het maken van de recepten vind ik het fijner als je het recept er fysiek bij kunt pakken.

Echter ligt de keuze natuurlijk bij jezelf.

Voor wie is de Strakke Buik Bijbel wel en niet geschikt?

Het is natuurlijk handig om te weten voor wie de Strakke Buik Bijbel geschikt is. Dan kan je immers bepalen of het wat voor je is of niet. We gaan het in een kort lijstje weergeven:

De Strakke Buik Bijbel geschikt voor mannen en vrouwen die onder andere:

 • Op een gezonde en verantwoorde manier een platte en strakke buik willen hebben
 • Overtollig vet willen kwijtraken
 • Graag gezonder willen leven
 • Graag het gezonde leven willen leren
 • Een verandering in hun leven willen maken

De Strakke Buik Bijbel is niet geschikt voor mannen en vrouwen die:

 • Zich niet voor meerdere werken aan een programma kunnen houden
 • Geen zelfdiscipline hebben

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Toen ik de Strakke Buik Bijbel kocht wist ik niet wat ik moest gaan verwachten. Hoe moest ik het programma downloaden? Hoe ontving ik het programma? etc. Ik vond dit geen fijn gevoel.

Ik kan me voorstellen dat meerdere mensen dit ook zouden kunnen hebben waardoor ik hier even een lijstje hebt staan over hoe jij de Strakke Buik Bijbel gaat ontvangen als je op ‘bestellen’ klikt.

Het volgende kan je verwachten:

 1. Nadat je betaald hebt krijg je bijna direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je eigenlijk direct een mailtje van Oscar en waarin zij je verwelkomen en precies uitleggen hoe je de cursus kunt openen.
 3. Daarna kan je het programma al binnen een paar minuten downloaden en ermee beginnen!
 4. (Mij mailen en je unieke bonus ontvangen!)

Mijn ervaringen: ”Een uiterst geschikte manier naar een strakker lichaam”

Bij het bestellen van de Strakke Buik Bijbel had ik naast de digitale versie ook het fysieke boek gekocht omdat ik lezen in een fysiek boek vele malen fijner vind dan in een digitaal boek.

Ik raad dit ook aan aan iedereen omdat je dan ook gemakkelijker bijvoorbeeld recepten naast je kunt neerleggen en omdat je niet, elke keer wanneer je iets wilt lezen of een recept wilt opzoeken, een bestand hoeft te openen.

Toen ik het boek binnenkreeg was ik meteen begonnen met lezen. Eerst lees ik altijd het boek globaal zodat ik weet hoe het in elkaar zit.

Het voel me op tijdens dit globaal lezen dat het boek netjes en rustig is vormgeven met een duidelijke en overzichtelijke inhoudsopgave waardoor je alle informatie, oefeningen en recepten snel kunt vinden.

Toen ik de fouten las herkende ik wel een aantal fouten in mezelf waar ik ook daardoor van kon leren. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk iedereen tegenkomen als je de Strakke Buik Bijbel leest.

Je leert bij die fouten precies wat er nou fout gaat, waarom het fout is en hoe je het kunt veranderen. Het enigste wat je hoeft te doen is het simpelweg te volgen.

De recepten waren zoals verwacht laagdrempelig, makkelijk klaar te maken en lekker. Bij de meeste diëten moet je per se moeilijk te vinden ingrediënten vinden waardoor het volgen van het dieet alleen maar moeilijker wordt. Bij de Strakke Buik Bijbel is dit juist niet het geval.

Ik kon alle ingrediënten voor de recepten makkelijk vinden in mijn lokale Albert Heijn en Jumbo waardoor je je niet zorgen hoeft te maken dat je ingrediënten niet kan vinden.

Hier een voorbeeld recept zodat je kunt zien wat je kunt gaan verwachten:

Naast de juiste voeding heb je natuurlijk ook de juiste fitness nodig om een strakke buik te krijgen. Fitness gaat niet alleen over welke oefeningen je doet en hoeveel je er doet. Het gaat over dat je je lichaam begrijpt en dat je dan pas de juiste oefeningen en hoeveelheden doet.

Dit leer je dan ook in de Strakke Buik Bijbel. Je krijgt eerst een uitleg over de buikspieren en hoe je deze het beste kan trainen waarop zoals je kunt verwachten de oefeningen volgen.

Met behulp van deze oefeningen en de trainingsschema’s heb je genoeg middelen om een strakke buik te trainen.

De trainingsschema’s zijn een van de zes bonussen die je ontvangt bij de Strakke Buik Bijbel. Dit zijn naar mijn mening niet echt bonussen omdat iedereen ze krijgt. Daarnaast zou ik het programma te weinig waarde hebben voor het geld als deze bonussen er niet waren. Gelukkig zijn er echter aanwezig.

De andere vijf bonussen voegde naar mijn mening wel waarde toe. Het zijn leuke extra’s waardoor je niet alleen je buik, maar ook je benen, huid en bijvoorbeeld je billen strakker kunt krijgen. Die laatste is denk ik meer gericht op de vrouwen.

Al met al leer je precies hoe je met behulp van de juiste kennis, voeding en training jouw perfecte strakke en aanstekelijke buik kan waarmaken.

Naar mijn mening is de Strakke Buik Bijbel een gids naar een verandering in eet- en leefstijl in plaats van een receptenboek met een paar recepten waarmee je voor een tijdje een strakke buik kunt krijgen waarna je na dit dieet weer terug gaat naar het oude niveau.

Je leert namelijk eerder een vaardigheid aan door de aangeleerde kennis die je krijgt van de Strakke Buik Bijbel. Met deze kennis wordt je niet afhankelijk van bijvoorbeeld een dieetboek die je telkens nodig hebt.

Je wordt juist onafhankelijke door de Strakke Buik Bijbel omdat je weet wat je lichaam nodig heeft en weet hoe en hoeveel je je lichaam moet geven om dat specifieke doel te halen.

Zo heb ik kennis gekregen over het combineren van fitness en voeding. Met deze kennis kan ik naast een strakke buik trainen ook bijvoorbeeld leren hoe je meer spiermassa moet opbouwen.

Voordelen en pluspunten van de Strakke Buik Bijbel

 • Geen speciale gerechten. Alles in de supermarkt te vinden

 • geen dieet maar een handleiding om slechte eetgewoontes om te zetten naar goede

 • Een simpele en volledige oplossing op een complex probleem

 • Flexibel programma

 • Thuis fitness dus geen abonnement nodig!

Nadelen en minpunten van de Strakke Buik Bijbel

 • Programma vereist best wel wat moeite, inspanning en doorzettingsvermogen

Ervaringen van anderen

Mijn mening is voor de meesten niet genoeg om een echte genuanceerde mening te krijgen over de Strakke Buik Bijbel.

Vandaar dat ik hier de ervaringen van zeven andere mensen heb staan zodat jij een zo genuanceerd mogelijke mening kan krijgen over de strakke buik bijbel:

”Ik wilde vooral geen gespierd wasbordje, maar een plat sexy buikje heb ik altijd al gewild. Gelukkig heb ik de strakke buik bijbel gevonden en meteen gekocht. Nu ben ik 5 weken verder en ik heb er nog nooit zo goed uitgezien. Dank je wel Oscar! XX Marscha”

Marscha

“Goed werk neergezet Oscar. Ik werk al meer dan tien jaar in de fitness branche, en heb nog niet zo’n goed schema gezien.”

Craig

”Hoi Oscar, Ik volg je gezondheidsblogs al een tijdje en was dan ook zeer verrast toen ik hoorde dat ik je nieuwe boek als een van de eerste mocht lezen. In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo’s bleven maar terug komen. Ik was dan ook wat sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, mijn blijvende afslank resultaten dankzij je boek zijn in je voordeel.

Wat ik zo fijn vind aan je boek is dat het praktisch en helder is beschreven. Je hebt me ook laten inzien dat niets is wat het lijkt als het gaat om voeding en afvallen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Dankjewel Oscar!! ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. Aan iedereen die dit leest: heel veel succes!! groetjes”

Esther

“Ik geloofde eerst niet dat ik zo snel zo veel resultaat zou halen. Toch is het mij gelukt en geniet ik nog iedere dag van mijn mooie buik!!”

Liesbeth

”Hey Oscar, leuk dat ik je nieuwe boek mocht inzien! Ik heb je boek op vakantie als een trein gelezen. Je heb me actief aan het denken gezet. Vooral de fouten die mensen maken met sporten en afvallen is zo herkenbaar wat je schrijft! Ik heb altijd graag wat meer spiermassa gewild (zonder te overdrijven) en een lager vetpercentage. Een van mijn knelpunten daarbij was dat ik het moeilijk vond om door te zetten. Ik gaf te snel op. Met je no nonsens tips heb je me aan oplossingen geholpen en blijf ik gemotiveert.

Ik had nooit verwacht ooit nog van die vervelende bierbuik af te komen! Ook in mijn gezicht lijk ik nu veel jonger omdat ik veel vocht en vet ben verloren. Het heeft me wat behoorlijk wat doorzettingsvermogen gekost, maar het was het allemaal waard. Bedankt voor je boek, een absolute aanrader (ook namens mijn vriendin haha)”

Jesper

”Ik was meer dan 30 kilo te zwaar. Ook al heb ik misschien iets langer dan 6 weken gedaan over mijn transformatie weet ik zeker dat ik het niet zonder jou buikspieren oefeningen had kunnen doen. THANK YOU Oscar. Je bent echt een held.”

Bram

“Op school vond ik buikspier oefeningen altijd zo vervelend. Daarom heb ik eigenlijk alles vermeden wat te maken had met sport of beweging. Ik werd binnen een paar jaar zo dik dat ik eigenlijk niet meer naar school wilde. Dankzij de Strakke Buik Bijbel heb ik weer zin gekregen in sporten en ben ik op mijn eten gaan letten. Ik ben nu bijna 20 kilo afgevallen en kijk uit naar een heerlijke tijd tijdens mijn studie!”

Leslie

*Bron citaten

Strakke Buik Bijbel Conclusie & prijs: ‘Geen dieet maar een gids voor veranderingen in eet- en leefgewoontes’

Dus nu de conclusie: Is de Strakke Buik Bijbel je geld waard?

Naar mijn mening wel.

Ik vind de Strakke Buik Bijbel een kwalitatief boek (gebaseerd uit 90 wetenschappelijke onderzoeken) wat voor €27 of €37 (licht eraan of je de fysieke boek koopt) je geld waard.

Het is kwalitatieve manieren, handvaten en middelen om te krijgen wat je wilt: een strakke buik.

Zoals ik al zei in de ervaringen vind ik dat je ook een vaardigheid leert met het volgen van de Strakke Buik Bijbel. Je leert namelijk hoe je gezond en fit kunt leven door voeding en fitness te combineren.

Ook is de Strakke Buik Bijbel geen dieet met een paar fitnessschema’s ernaast. Ik heb de Strakke Buik Bijbel ervaren als een handleiding naar een gezondere leefstijl met betere eet- en leefgewoontes.

Ik vind de Strakke Buik Bijbel dus meer dan je geld waard.

Daarnaast heb je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie waardoor je het voor de eerste 6 weken zonder risico kunt uitproberen.

De Strakke Buik Bijbel

Een Uiterst Geschikte Manier Naar Een Strakker Lichaam

(Vergeet niet de gratis bonus!)

GA direct naar de kortingspagina!
De Strakke Buik Bijbel
De Strakke Buik Bijbel

Beoordeling door Bart,

14 jul 2020
4

Een Uiterst Geschikte Manier Naar Een Strakker Lichaam

Exclusieve Gratis Bonus

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder!

Deze bonus is een dieet van 14 dagen voor zowel vetverlies als spiermassa opbouw die je bijvoorbeeld na het gebruiken van dit programma kunt gebruiken.

Je krijgt dus 28 dagen aan dieetplannen volledig gratis erbij! Lees verder hoe jij in 5 simpele stappen deze mooie bonus kunt ontvangen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de de factuur van de Strakke Buik Bijbel naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis bonus via een PDF bestand via de mail!

FAQ

Kan je afvallen met de Strakke Buik Bijbel?

Ja. Met een strakkere buik verlies je natuurlijk wat buikvet waardoor je ook afvalt. Dit gaat niet zo veel zijn dan je zou krijgen bij een afvaldieet omdat je ook spiermassa tegelijkertijd opbouwt.
Ikzelf ben in de eerste 2 weken ongeveer 2 kg afgevallen.

Moet ik naar de sportschool om de oefeningen van de Strakke Buik Bijbel te doen?

Nee. Je hoeft niet naar de sportschool om de oefeningen van de Strakke Buik Bijbel te doen. Ikzelf heb fitnessoefeningen alles thuis gedaan.

Moet ik ook cardio doen bij de Strakke Buik Bijbel?

Ik heb wel wat cardio gedaan tijdens het volgen van de Strakke Buik Bijbel. mix tussen kracht- en cardiotraining

Hoe zitten de recepten in elkaar?

De recepten zijn naar mijn mening overzichtelijk en duidelijk. Je kunt meteen zien wat je nodig hebt en hoe je het gerecht moet bereiden.
Kijk ook naar het plaatje van het recept om een betere representatie te zien.

Waar kan ik de Strakke Buik Bijbel het snelst bestellen?

Je kunt de Strakke Buik Bijbel het snelst bestellen door op de onderstaande knop de klikken


Ik hoop dat je een genuanceerde mening met behulp van deze Droog Trainen Protocol voor vrouwen review kon krijgen over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen.

Als je nog vragen of ervaringen hebt moedig ik je aan om ze onderin de reacties te zetten! Ik reageer zo snel mogelijk op je reactie!

Less hier mijn andere reviews of mijn drie meest recente artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *