20 kilo afvallen onmogelijk? (Dit is hoe Vanessa het heeft gedaan)

20 kilo afvallen?

20 kilo afvallen

Elke keer als je op de weegschaal staat ben je weer verdrietig. Je voelt je niet fit maar doodongelukkig en wil ontdekken hoe je nu 20 kilo kunt afvallen.

Het getal gaat alleen niet omlaag maar juist omhoog, wat je ook probeert. Er zijn al ontelbare diëten gepasseerd maar niets heeft je tot nu toe geholpen.

Je hebt geaccepteerd dat je lichaam nu eenmaal te zwaar is. Maar elke keer als je in de spiegel kijkt denk je toch hoe raak ik die kilo’s toch kwijt?

Als je 20 kilo wil afvallen lijkt het misschien wel een onmogelijk opgave maar dat is verleden tijd. 

20 kilo afvallen onmogelijk?

Voor veel mensen is het een lastige opgave, natuurlijk lijkt het je geweldig om af te vallen en dat strakke jurkje weer te dragen. Maar je hebt geen idee hoe je die overtollige kilo’s kunt verliezen. Misschien denk je dat er iets mis is met je, iets mis is met je lichaam.

Niets lijkt maar te werken en elke keer als je een dieet probeert zijn de resultaten van korte duur. Je komt altijd weer aan, soms zelfs meer dan voordat je met je dieet begon. Het maakt je moedeloos en je begrijpt er helemaal niets van. 

Heb je al van alles geprobeerd?

Stiekem weet je wel dat je te zwaar bent. Ook al sport je voldoende die kilo’s krijg je er maar niet af. Je let op wat je eet en dat gaat al een tijdje goed. Maar op een gegeven moment kan jij jezelf niet meer bedwingen, je bent op een verjaardag en voor je het weet heb je een taartje, chips, een bitterbal en nog veel andere snacks gegeten.

Nu je toch al de fout in bent gegaan kun je net zo goed nog een patatje bestellen en eet je in de avond nog een zak chips leeg. Zo gaat het elke keer weer. 

Balen van jezelf

Het is zo verschrikkelijk als je baalt van jezelf. Misschien zie jij jezelf wel als een opgever, ben je boos op jezelf omdat je niet goed genoeg je best doet. Of ben je teleurgesteld in jezelf dat het weer niet is gelukt.

Veel vrouwen worstelen jaren met hun gewicht, dat is niet alleen vervelend om mee te maken krijgen maar het maakt je ook onzeker en je vermijdt bepaalde situaties.

Naar het zwembad gaan doe je liever niet, winkelen met vriendinnen is te ongemakkelijk als je maat er niet hangt. Je leven is veranderd doordat jij niet lekker in je vel zit. 

20 kilo afvallen
Dit is een foto van Vanessa voordat ze mee deed met de 3 weken afslank challenge.

Er helemaal klaar mee zijn

Als jij er helemaal klaar mee bent om je continu rot te voelen omdat je weer een snaaibui krijgt en je voortaan weer met plezier naar het zwembad wil is het tijd om wat te veranderen.

Er zijn meer vrouwen die hiermee worstelen. Vanessa is een van die vrouwen. Ze is net als jou, ze had continu last van pijnlijke gewrichten en was te zwaar. Net als jou probeerde ze van alles om op haar eten te letten.

Maar keer op keer ging ze weer de fout in. Als ze eerst afviel kwam ze daarna in een snel tempo weer aan. Het voelde hopeloos totdat ze wat ontdekte. 

Er moet iets veranderen

Vanessa wist dat er iets moest veranderen als ze weer fit door het leven wilde gaan. Ze had al zoveel geprobeerd, het was tijd om wat te veranderen. Ze meldde zich aan bij de 3-weekse afslank challenge en na vier maanden dit te volgen verloor ze 20 kilo.

Dit lees je goed, in deze korte tijd verloor ze die overtollige kilo’s waar ze al zo lang mee worstelde. 

De 3-weekse afslank challenge

De afslank challenge is een korte challenge van drie weken waarin je leert hoe je op de juiste manier eet. Het is een kort programma wat je helpt om op een andere manier met je lichaam om te gaan. Een manier die Vanessa heeft geholpen om 20 kilo te verliezen. 

Dit is wat Vanessa zelf zegt over de challenge:

Ik vond de challenge heel fijn om te volgen, geen rare shakes, dure ingrediënten maar gewoon drie tot vier maaltijden per dag. Maar dan wel gezonder in combinatie met een manier van bewegen die bij je past. De challenge staat vol met heerlijke recepten zodat je lekker kunt eten tijdens de challenge. 

De resultaten van Vanessa (ze is 20 kilo afgevallen)

Vanessa heeft de afslank challenge gevolgd en heeft het daarna toegepast op haar dagelijkse leven. Na vier maanden deze manier van leven te volgen is ze 20 kilo afgevallen. Door de challenge heeft zij geleerd dat het niet nodig is om constant koekjes, snoepjes en chips te eten.

Juist door gezonder te eten en af en toe bewust te snoepen geniet ze veel meer van haar eten. Daarnaast merkt ze dat ze er ook steeds minder behoefte aan heeft. Door deze challenge is Vanessa veranderd van een maatje 48/46 naar een 40/42. Dat is een flinke verandering waardoor ze veel beter in haar vel zit en weer straalt. 

20 kilo afvallen
Dit is een foto van Vanessa nadat ze de 3 weken afslank challenge heeft gedaan.

Wil jij weer stralen?

Soms denk je met heimwee aan vroeger. Jaren geleden straalde je namelijk, je was je er toen niet van bewust maar wat zag je er goed uit. Je was slank en fit en je kon alles eten zonder een gram aan te komen.

Wat voelde jij je toen goed, je droog graag jurkjes, korte rokjes en je man kon zijn ogen niet van je afhouden. Helaas is dat niet meer hoe je lichaam er op dit moment uit ziet. Maar daar kan jij wat aan veranderen. 

Dit is wat je allemaal krijgt als je mee doet:

  • De hoofdgids dit is een introductie van de 3 weken afslank challenge
  • Een dieet plan dit gaat je helpen om op gewicht te blijven
  • Een motivatie gids om je te leren hoe je altijd gemotiveerd blijft.
  • Een sport plan waarmee je vetverbrandende workouts kan doen.

Plus je krijgt er nog 3 bonussen bij:

  • Een handig receptenboek met meer dan 35 heerlijke recepten
  • Een handige A tot Z checklist zodat je elke dag een dagtaak kan afstrepen
  • De besloten supportgroep in deze groep wordt je gesteund door (ex)deelnemers.

Zo val je nu wel 20 kilo af!

20 kilo afvallen is een flink getal. Het is goed om te begrijpen dat het tijd kost om zoveel kilo’s te verliezen en je dit wel op de juiste manier moet doen. Er zijn zoveel verschillende diëten die jij kunt volgen, Vanessa heeft ze ook allemaal gevolgd. Toch waren de resultaten maar van korte duur.

Vanessa heeft deze korte challenge gevolgd en is op deze manier blijven eten en drinken. Dat heeft haar geholpen om na vier maanden 20 kilo te verliezen. Wil jij ook zoveel kilo’s verliezen meld je dan aan voor de 3 weken afslank challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *