Afslank receptenbijbel review: Hiermee val je op een gezonde manier af!

Review afslank receptenbijbel

Afslank Receptenbijbel

Overweeg jij om de afslank receptenbijbel te kopen? Lees dan eerst deze pagina, hier lees je wat je krijgt als je dit boek koopt en wat de voordelen en nadelen van dit receptenboek zijn.

Nu zijn er verschillende receptenboeken die je helpen om een gezond weekmenu samen te stellen. Een weekmenu met voldoende gezonde recepten zodat je altijd voldoende eet en niet continu een honger gevoel krijgt.

Maar voor welk receptenboek kies je dan met zoveel keuzes? Om je hiermee te helpen heb ik de afslank receptenbijbel van Oscar Helm voor je doorgenomen en deel ik mijn bevingen met je in dit artikel. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en of je nu echt gaat afvallen. 

Wie is Oscar Helm?

Afslank Receptenbijbel

Veel mensen kennen Oscar Helm als blogger van HappyHealthy.nl. Hij is naast blogger ook schrijver van een aantal boeken, waaronder de Strakke Buik Bijbel en de Afslank Receptenbijbel. Daarnaast heeft Oscar ook nog een eigen YouTube kanaal waar hij filmpjes deelt over alles wat met afvallen en gezondheid te maken heeft.

Oscar is afgestudeerd als sociaal psycholoog en heeft in april 2017 zijn diploma behaald voor Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Hierna heeft hij nog een 1- jarige vervolgopleiding gedaan in 2018 als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Oscar zijn achternaam is eigenlijk Helmstäter (Helmstater) maar omdat mensen moeite hadden om zijn achternaam te spellen of te onthouden heeft hij het afgekort naar Helm. Ook staat Oscar ingeschreven bij de KVK en staat zijn BTW nummer op zijn website.

Na onderzoek naar Oscar te hebben gedaan kwam ik erachter dat zijn achternaam eigenlijk Helmstäter of (Helmstater) is. Maar omdat mensen moeite hadden om zijn achternaam te spellen of te onthouden heeft hij het afgekort naar Helm.

Ook heb ik het e-boek en het fysieke boek gekocht. Na de bestelling kreeg ik meteen een paar e-mails met het e-boek en de 4 gratis bonussen. De fysieke afslank receptenbijbel kreeg ik een paar dagen later binnen, omdat ik het in het weekend besteld had.

Wat is de afslank receptenbijbel voor boek?

De naam van dit boek zegt eigenlijk al genoeg. Als je het boek opent zie je dat het volstaat met recepten en foto’s van gezonde gerechten. Daarmee lijkt het boek in eerste instantie op andere afslankboeken.

We zijn ons er namelijk steeds bewuster van dat een slank lichaam begint bij het eten van de juiste voeding. Toch is de afslank receptenbijbel veel meer dan gewoon een receptenboek.

Er staat heel veel informatie in dit boek waardoor je veel meer zal gaan begrijpen over hoe het menselijk lichaam werkt en waarom voeding zo belangrijk is om je lichaam te ondersteunen en goed te functioneren. 

De informatie is makkelijk geschreven zodat het voor iedereen goed te volgen is. In het boek gaat Oscar in op een aantal belangrijke onderdelen van onze manier van eten. 

Voor wie is de afslank receptenbijbel?

De afslank receptenbijbel is voor iedereen geschikt. En dan vooral voor iedereen die op een verantwoorde en gezonde manier wil afvallen. Door de afslank receptenbijbel ga je een strakker lichaam krijgen en je weer fitter en energieker voelen.

Alle recepten zijn bedoeld voor twee personen, dat maakt het heel eenvoudig om samen met je partner de gerechten klaar te maken. 

De afslank receptenbijbel is ook geschikt voor personen die geen zuivelproducten kunnen eten of drinken. Ook is dit boek geschikt voor veganisten, vegetariërs en mensen die geen gluten kunnen eten.

Afslank Receptenbijbel

Wat krijg je als je de afslank receptenbijbel besteld?

In de afslank receptenbijbel staan meer dan 100 verschillende eiwitrijke en koolhydraatarme recepten voor het ontbijt de lunch en het avond eten, ook staan er nog gezonde drankjes en tussendoortjes in.

Door de koolhydraten te vervangen door eiwitten zit je namelijk vol en verhoog je de vetverbranding. Dit is de manier waardoor je snel afvalt zonder met een hongerig gevoel rond te lopen. 

Er zijn 2 verschillende varianten van de afslank receptenbijbel waarvan een digitaal pakket en een fysiek + digitaal pakket. Het digitale pakket is vooral handig voor je telefoon of tablet. Als je liever het fysieke boek wilt krijg je het digitale pakket er gratis bij.

Dit zijn de gratis bonussen die je krijgt als je de afslank receptenbijbel koopt:

 • Dag- en weekmenu’s + boodschappentips
 • 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam
 • 10 gezonde toetjes
 • 84 gezonde tussendoortjes
 • De afslank receptenbijbel in pdf formaat en e-pub bestand voor e-reader

Als je de afslank receptenbijbel hebt gekocht krijg je een mail met daarin een link. Als je op de link klikt kom je op de downloadpagina van de afslank receptenbijbel, waar je de bovenstaande PDF bestanden kan downloaden.

In de afslank receptenbijbel staan verder ook nog handige tips zoals:

 • Zijn calorieën belangrijk?
 • Verhouding macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten)
 • Oplossingen voor allergenen

Andere recepten

In veel receptenboeken mis ik het drinken. Als je gezond wil leven eet je gezond maar drink je ook alleen maar gezonde drankjes en gebruik je ook alleen maar gezonde sausjes. Veel receptenboeken hebben hier naar mijn mening te weinig aandacht voor. 

In de afslank receptenbijbel word je niet teleurgesteld. Hier is namelijk ook over nagedacht. Zo staan er ook nog de volgende recepten in dit boek: 

 • Gezonde thee
 • Gezonde smoothies
 • Salades
 • Saladedressings
 • Gezonde milkshakes

Volg een van de vele weekmenu’s

In het boek staan zes weekmenu’s voor je klaar. Je bent er helemaal vrij om je eigen weekmenu samen te stellen. Het is geen streng dieet maar dit is de basis die je volgt om op de juiste manier te eten.

In de menu’s staan geen tussendoortjes omdat Oscar heel erg sterk gelooft in maar drie maaltijden per dag. Wel krijg je met je bestelling nog een bonus met 30 gezonde tussendoortjes. 

Het leuke van het weekmenu is dat je een avond in de week de vrijheid krijgt om te eten wat je wil. Dan maak jij je lievelingsgerecht of kies je voor een van de vele maaltijden uit het boek.  

Afslank Receptenbijbel

Klant ervaringen

Natuurlijk zijn tevreden klanten heel belangrijk voor je een aankoop doet. Zelf kijk ik hier ook altijd naar voordat ik een beslissing neem. Na onderzoek te hebben gedaan over de beoordelingen van klanten heb ik alleen maar positieve verhalen gevonden. Hieronder zal ik een aantal beoordelingen met je delen:

Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. De eerste paar kilo’s zijn er ondertussen al af.

Annelot

Beste Oscar, je afslank recepten zijn toppi! Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten, het is heerlijk om haar te zien genieten en we beiden afvallen. Na 9 dagen hadden we er beide al 2 kilo’s af.

Bernhard

Hey Oscar! Nou, ik heb natuurlijk zelf niet de ervaring voor het afvallen van 100 naar 50 kilo, maar ik vind het wel belangrijk om fit en slank te blijven zonder dat ik daar al te veel voor hoef te doen. En mijn vrienden hadden trouwens complimenten over het boek en de recepten dus hartstikke bedankt!

Esther (25 jaar)

4 weken bezig en 7,8 kilo kwijt. Voel me beter dan eerst. Er is meer balans in mijn lichaam, minder trek. Recepten zijn lekker dus gewoon gezonde lifestyle en geen saai dieet.

Yorien

Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!

Sophie

Is de Afslank Receptenbijbel een aanrader of niet?

Naar mijn mening is de afslank receptenbijbel een aanrader om verantwoord en gezond af te vallen. De lekkere recepten bevorderen niet alleen gewichtsverlies maar tegelijkertijd ook de gezondheid. De insteek van het boek is een koolhydraatbeperkte en gezonde leefstijl.

Het boek bevat vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor mensen met voedsel allergieën en vegetariërs bevat het boek alternatieven zodat het boek voor een breed publiek geschikt is.

In het boek zijn handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes opgenomen. Door deze te volgen kan men afvallen zonder ergens over na te hoeven denken. Met de Afslank Receptenbijbel is afvallen niet alleen lekker maar ook makkelijker dan ooit geworden.

Daarnaast heb je een niet goed geld terug garantie van maar liefst 60 dagen. Mocht het boek je om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan kun je binnen 60 dagen je aankoop bedrag terug vragen.

 • 60 dagen niet goed geld terug garantie

 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 • Meer dan 100 koolhydraatarme en eiwitrijke recepten

 • De gerechten zijn makkelijk te maken met duidelijke instructies

 • Kant-en-klare dag- en weekmenu’s + boodschappentips

 • De afslankrecepten zijn voorzien van uniek hoge resolutie fotomateriaal

 • Geschikt voor het hele gezin

 • Het bereiden van sommige gerechten kost wat tijd

 • Het boek is alleen online te koop en niet in de winkel

Afslank Receptenbijbel kopen of downloaden?

Met de afslank receptenbijbel krijg je meer dan 100 recepten om op een gezonde, verantwoorde en snelle manier af te vallen. Door de lekkere en gevarieerde recepten wordt afvallen weer leuk!

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit receptenboek al je afslankdoelen gaat behalen. In dit boek laat Oscar je zien hoe je op een leuke en gezonde manier afslankt, zonder dat je honger hoeft te lijden of last krijgt van het welbekende jojo-effect.

Het succes zit hem in de vet verbrandende ingrediënten. Van een aantal gebruikte ingrediënten is namelijk aangetoond dat het de vetverbranding stimuleert. Op deze manier kunnen zowel vrouwen als mannen afrekenen met hun overtollig (buik)vet.

Als je nog vragen hebt over de afslank receptenbijbel of graag je behaalde resultaten of ervaringen wilt delen. Laat hieronder dan een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *