Review: Perfect Slapen in 7 Stappen Werkt het echt? Nu met 50% KORTING

Heb je problemen met slapen en zoek je weer een goede nachtrust? Zoek dan niet verder! Het boek Perfect Slapen in 7 Stappen is de oplossing voor zulke problemen.

Het boek Perfect Slapen in 7 Stappen met bijbehorende digitale tools hebben mij geholpen met mijn nachtrust weer terug te krijgen. Waarom zou dat niet bij jou kunnen?!

Maar werkt het programma wel echt? En is het je geld waard? En is het je geld uiteindelijk wel waard?

Lees deze review over Beter Slapen in 7 Stappen om alles achter het boek te weten te komen!

Wat is het boek Perfect Slapen in 7 Stappen precies en wat krijg je allemaal?

Het boek Perfect Slapen in 7 Stappen van de website Slaapwijzer en geschreven door William van der Klaauw wordt door hemzelf als volgt beschreven:

“De 7-stappen methode is veel meer dan een boek. Het is een totaalpakket om voor eens en altijd af te rekenen met slaapproblemen zonder medicatie te gebruiken.”

Dit klinkt klinkt veelbelovend maar is het werkelijk zo? Ik heb het zelf besteld om te kijken of het mijn slaapervaring zou veranderen omdat ik al voor rond 2 maandjes wat slaapproblemen had en het begon me mateloos te irriteren.

Ik moest altijd minimaal 40 minuten liggen voordat ik in slaap viel en werd altijd, no matter what, altijd tussen 07.30 en 08.00 wakker. Dit was heel frustrerend in de weekenden.

Ik had ten eerste slaapmiddel gekocht wat wel werkte maar ik vond dat ik in slaap ging op een onnatuurlijke manier. Ik zocht naar een oplossing waarin ik zonder hulpmiddelen zoals slaappillen op melatonine een betere slaap kon krijgen.

Na een tijdje zoeken kwam ik op dit boek terecht. Ik had het gekocht en heb het volgende ervaren:

Je krijgt inderdaad veel meer dan alleen een fysiek boek. De volgende dingen zijn er ook mee inbegrepen en gaan jou helpen met het krijgen van een betere nachtrust:

 • Het fysieke boek Perfect Slapen in 7 Stappen.
 • Een e-boek, die je als PDF op je laptop, tablet en telefoon overal mee kan nemen.
 • E-cursus ‘Dieper Slapen’: ’s nachts doorslapen
 • Crystal Waters (90 bpm) mp3 bestand
 • Slaapchecklist: de vertaling naar de praktijk
 • Welterusten snacks receptenboek
 • 1 maand persoonlijke hulp!

Fysieke en e-book Perfect Slapen in 7 Stappen.

Slaapproblemen staan erg centraal in deze boeken. De bijbehorende oplossingen worden gelukkig gegeven. Iedereen zijn slaapproblemen zijn echter anders en daarom zal dit boek voor sommigen niet werken. Slapeloosheid heeft heel veel oorzalen en die zijn onmogelijk om allemaal in één boek neer te zetten.

Het zal echter de meeste mensen helpen met een betere nachtrust omdat de meest voorkomende fouten erin inbegrepen zijn.

Velen Nederlanders en ook Belgen hebben veel gehad uit dit boek volgens de reviews. De meesten waaronder ik zijn dus hartstikke tevreden!

Bovendien kan je meteen na bestelling beginnen met lezen door middel van het e-book. Je krijgt meteen na aankoop inloggegevens waardoor je meteen naar het exclusieve ledengedeelte kan komen

E-cursus ‘Dieper Slapen’: ’s nachts doorslapen

Dit is een e-cursus en is dus digitaal waardoor je hem op je tablet, telefoon en computer overal mee kan nemen! Het us een 8 daagse cursus met als doel om zoveel mogelijk slaaptijd in slaapfase 3 en 4 (diepe slaap) en de REM-slaap door te brengen.

Je leert erop te vertrouwen dan je met minder slaap meer energie kan hebben door deze cursus! Enorm waardevol dus!

Crystal Waters (90 bpm) mp3 bestand

Uit onderzoek is gebleken dat muziek met een negentig beats per minuut melodie rustgevend is? Dat is dan ook de reden dat je een mp3 bestand krijgt bij aankoop van het boek. Dit mp3 bestand is van het nummer ‘Crystal Waters’ en wordt compleet cadeau gedaan!

Kortom, 30 minuten relaxen en wegdromen op de momenten dat het voor jou benodigd is!

Slaapchecklist: de vertaling naar de praktijk

Ik heb veel ervaringen met boeken gehad waar ik niet goed wist wat ik na het lezen van het boek moest doen. Gelukkig tackelt het boek Perfect Slapen in 7 Stappen dat meteen!

Het poke heeft namelijk een slaapchecklist waarin precies staat wat je elke dag moet doen om de methode, die bespreken wordt in het boek, zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Je kan hem al zo simpel aan de koelkast pakken en tijdens de dag een goede basis leggen voor de volgende nacht

De checklist is te downloaden binnen het exclusieve ledengedeelte.

Welterusten snacks receptenboek

Verder heeft het boek een extra cadeau toegevoegd: Welterusten snacks receptenboek

Hierin zijn 5 gezonde, laag in calorieën en smaakvolle recepten die een smaakversterkende werking hebben.

Dit komt namelijk omdat er in deze recepten stofjes, zoals tryptofaan, magnesium en slaaphormonen zitten zodat jij lekkerder in slaap kan vallen. Je kan ze dezelfde dag nog gebruiken!

1 maand persoonlijke hulp


De maand na je bestelling kun je eventuele vragen aan de maker stellen. Bijvoorbeeld over jouw persoonlijke situatie of als je ergens vastloopt. Extreem waardevol dus als je net in een nieuwe wereld vol kennis stapt!

Je krijgt op al die vragen persoonlijke antwoord van de maker (William van der Klaauw) zelf! Hij kan vanuit zijn persoonlijke ervaringen en betrokkenheid bij zijn klanten zo goed mogelijk advies geven!

Hierbij zijn er geen hoge uurtarieven of hoge drempels waar je eerst overeen moet om hem te bereiken!

Wie is de maker en is hij te vertrouwen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is rsz_william-van-der-klaauw-1.jpg
bron: Slaapwijzer.net

De auteur van Perfect Slapen in 7 Stappen is William van der Klaauw. Er is niks te vinden onder deze naam dus de kans is groot dat het een pseudoniem is.

Hij stelt dat hij slaapdeskundige is. Er is geen specifieke studie waarmee je slaapdeskudige wordt maar hij is een eigenaar van een drukbezochte website (slaapwijzer.net) over slapen en hij heeft ook jarenlange ervaring met het adviseren van zijn cliënten.

Vanuit mijn ervaring en wat ik heb gezien heeft hij veel kennis over slapen en slaapproblemen. Hij heeft veel boeken gelezen en zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen is uit wetenschappelijk onderzoek geschreven (wat ook te merken is als je het boek leest).

Ik heb gelezen dat zijn niet-goed geld-terug garantie ook netjes wordt opgevolgd. dus als je niet tevreden bent hoef je niet bang te zijn dat je je geld niet terug krijgt.

Hieruit kan ik dus stellen dat William van de Klaauw best wel te vertrouwen is

Mijn ervaringen

Zodra je het bedrag hebt overgemaakt ontvang je een mail van William zelf. Hierin staat beschreven hoe je gaat werken met Perfect Slapen In 7 Stappen. Verder stelt William de zekerheid dat, als je vragen hebt, je meteen naar hem kan mailen.

Het boek kwam binnen en ben er meteen mee aan de slag gegaan. In het boek geeft hij veel uitleg vanuit zijn eigen perspectief. Dit doet hij omdat hij natuurlijk veel ervaring heeft met dit onderwerp.

Hij vertelt dat hij bijvoorbeeld uit dat wat je in de ochtend en middag doet, bepaalt hoe je de dag erna slaapt. Dit komt omdat dit te maken heeft met je hormoon instelling van je biologische klok. Het is daarom belangrijk om een goede basis overdag te leggen.

In het boek zul je veel meer van zulke tips tegenkomen.

Al snel na het boek te hebben gekocht sliep ik al stukje bij stukje beter. Het boek heeft me geholpen om mijn slaap weer terug te krijgen en daarom raad ik het aan iedereen aan die zoekt naar een oplossing voor zijn of haar slaapproblemen

Voor- en nadelen van Perfect Slapen in 7 Stappen

Er zijn zowel voordelen als nadelen aan de Perfect Slapen in 7 Stappen methode.

voordelen:

 • het is een Hands-on methode met tips die je ook meteen aan toepassen op je eigen leven.
 • Onbeperkt steun via de mail: je krijgt een jaar onbeperkt advies waarin je al je vragen kunt stellen waardoor dit boek veel meer waarde krijgt dan de vraagprijs.
 • Veel digitale bonussen
 • Compact boekje die je overal kunt meeleven en lezen
 • Zoals hierboven staat is het boek geschreven vanuit wetenschappelijk onderzoek, en dit is te merken!
 • 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 3 maanden uitproberen

nadelen:

 • Dit boek zal niet voor iedereen een oplossing zijn. Er gaan dus mensen teleurgesteld worden.
 • Het boek is een zelfstudie omdat slaapproblemen een heel breed begrip is. Hierdoor zijn er veel variaties en veel bijbehorende oplossingen war onmogelijk is om allemaal in één boek te krijgen.0

Conclusie: Geld waard of niet?

Voor bijvoorbeeld een optimale spierherstel is slaap heel erg belangrijk en hoe dit boek mij heeft veranderd heeft geen een ander boek ooit gedaan.

Slaap heeft een hele grote impact op hoe je je dag doorbrengt. Als je energiek door je dag heen kan, gaat de dag sneller voorbij dan als je moe bent. Een goede slaap kan dus de dag maken!

Zulke verschillen zijn cruciaal in hoe jij jouw leven beleeft (positief of negatief) en daarom kan dit boek zo’n cruciale impact maken. Voor €37 heb je een boek met misschien een van de grootste impacts die je op een leven kan hebben.

Daarom denk ik dat dit boek meer dan het geld waard is! Met alle extra digitale tools en online support is de waarde zo veel hoger dan dat het nu is!

Daarom raad ik ook dit boek aan aan iedereen die problemen heeft met slaapproblemen of over het algemeen beter wilt slapen!

het boek Perfect Slapen in 7 Stappen is nu voor 50% afgeprijsd met deze geheime kortingspagina!

Dus waar wacht je op!

Vandaag nog beginnen aan een betere nachtrust!

Klik op de knop hieronder!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *