Droog Trainen Protocol mannen: + ervaringen van gebruikers.

Droog Trainen Protocol voor mannen

Droog trainen protocol mannen

De kans is groot dat je op zoek bent naar de beste manier om een slank en fit lichaam te krijgen. Ben je het droog trainen protocol voor mannen tegengekomen en vraag jij je af of dit wel echt werkt?

In deze review over het droog trainen protocol voor mannen, zal ik mijn eerlijke mening geven over deze manier van afvallen en deel ik de ervaringen van anderen.

 

Wat is droog trainen?

Wat bedoelen we nu precies met droog trainen? Dit is een manier van bewegen en eten die je helpt om je vetpercentage te verlagen zonder spiermassa te verliezen. Je verband dus vet maar verliest geen spierkracht. 

Het logische gevolg van het verliezen van je lichaamsvet is dat je lichaam er fitter en gespierder uit zal zien. Voor mannen is het zo dat het vetpercentage hiervoor onder de 12% moet zitten. Droogtrainen is meer dan alleen een manier van trainen. Het is een combinatie van voeding en training.

Door een juiste workout verbrand je calorieën maar behoud je wel je spiermassa. Doe je dit in combinatie met het veranderen van je eetpatroon en gebruik je de juiste verdeling van je dagelijkse koolhydraten, eiwitten en vetten dan gaat je vetpercentage drastisch verlagen.  

De droog trainen academie

De makers van de Droog Trainen Protocol voor mannen zijn Henry en Rinus. Rinus en Henry helpen sinds 2013 mannen om hun droomlichaam te creëren door een gezonde levensstijl, de juiste voeding en kracht training. 

De mannen willen je helpen om ook je droomlichaam te krijgen met hun methode die het allemaal makkelijk en simpel voor je maakt om een gespierd en fit lichaam te krijgen. Dit zeggen Henry en Rinus er zelf over:

Het is echt niet nodig om een superman te zijn om je droomlichaam te krijgen. Misschien denk je dat je genetisch mislukt bent, heb je het gevoel dat niets meer werkt en dit niets voor jou is. Maar jij kan echt het fitte en slanke lichaam krijgen waar je van droomt, daar geloven wij 100% in. 

Er zijn al honderden mannen die wij hebben geholpen om hun droomlichaam te krijgen. 

Wie zijn eigenaren van het Droog Trainen Protocol?

De eigenaren van het Droog Trainen Protocol zijn Henry en Rinus. Beide heren zijn bekend in de fitness wereld door de diverse programma’s die ze hebben ontwikkeld.

Het is goed om te weten dat Henry en Rinus niet heel anders zijn dan jij en ik. Het zijn namelijk twee politiemannen met een grote passie voor gezonde voeding en sport.

Vanwege deze passie zijn ze in 2013 de droog trainen academie begonnen. Henry en Rinus begonnen met een website over het creëren van je droomlichaam.

Nu hebben ze meerdere producten ontwikkelend zoals het droog trainen protocol voor vrouwen en het spiermassa protocol voor mannen en coachen ze klanten op weg naar hun droomlichaam. 

Droog trainen protocol mannen

Hoe betrouwbaar zijn Henry en Rinus?

Om een goede beslissing te nemen wil je natuurlijk weten of Henry en Rinus betrouwbaar zijn. Henry en Rinus hebben niet alleen maar producten gecreëerd om je te helpen je droomlichaam te creëren maar hebben dit zelf eerst jarenlang zelf uitgeprobeerd voordat ze de juiste methode hadden ontdekt.

Doordat ze het eerst jarenlang verkeerd hadden gedaan (het volgen van diëten, het nemen van voedingssupplementen) weten ze ook wat niet werkt. Die persoonlijke ervaring van de heren zal ervoor zorgen dat je precies weet wat je moet doen, je hoeft geen tijd, energie en geld meer te verspillen aan de dingen die toch niet helpen om je droomlichaam te krijgen.

Met deze simpele en praktische methode hebben Henry en Rinus niet alleen hun droomlichaam gekregen maar ook vele klanten. 

Wat is het Droog Trainen Protocol voor mannen?

In deze review leg ik je uit wat het Droog Trainen Protocol voor mannen nu precies is? De kans is groot dat je het idee hebt dat het een zware manier is van krachttrainen in combinatie met een streng dieet. Dat klopt natuurlijk voor een deel maar het Droog Trainen Protocol voor mannen is veel meer dan dat.

Het is een methode die je helpt om je droomlichaam te bouwen, door de juiste training te volgen en op de juiste manier te eten. Als jij je vetpercentage wil verlagen moet je alleen maar op de juiste manier leren eten en regelmatig sporten.

Het is helemaal niet lastig of moeilijk om dit onder de knie te krijgen. Met het Droog Trainen Protocol krijg je de juiste methode waardoor het juist simpel is om dit voor elkaar te krijgen. 

Voor wie is het Droog Trainen Protocol voor mannen bedoeld?

Het Droog Trainen Protocol voor mannen is bedoeld voor mannen die er klaar mee zijn om van alles te proberen wat niet werkt en nu echt hun vetpercentage flink willen verlagen en er gespierd uit willen zien. Dit is voor mannen die supergemotiveerd zijn om hun lichaam te veranderen.

Deze methode werkt echter alleen als je bereid bent om de methode te volgen. Het is nodig dat je slechte gewoontes gaat opgeven en de stappen gaat volgen anders werkt het niet. Ben je niet bereid om je biertjes, sigaretjes of snacks op te geven? Dan gaat deze methode niet werken.

Ben je bereidt om er 100% voor te gaan en volg je alle stappen en verander jij je levensstijl? Dan gaat deze methode je verder helpen en verander jij je lichaam gigantisch. 

Wat krijg je als je het Droog Trainen Protocol voor mannen aanschaft?

Nu wil je natuurlijk wel weten wat je nu precies krijgt als je een aankoop doet. Om je een beeld te geven laat ik je zien wat je nu precies krijgt na je aankoop. 

Onderdeel 1: ​Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies
​Voeding is een essentieel onderdeel als het gaat om vetverlies.
E-Book waarde €47
Onderdeel 2: ​Hoe om te gaan met krachttraining en cardio
​​Voldoende bewegen is een belangrijk onderdeel van vetverlies.
E-Book waarde €47
Onderdeel 3: ​Progressie meten en het plan bijstellen
​​Meten is weten. ​​​​​​Hoe we​et ​je of ​je progressie maakt? Juist. ​Data.
E-book waarde €27
Bonus 1: ​Handige Macrocalculator
Alles ​​begint met je voedingsplan.
Excel waarde €37
Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis
​Progressief trainen voor de beste resultaten.
PDF waarde €37
EXTRA BONUS: ​GRATIS ​toegang tot de Droog Trainen Academie ​support groep
Samen met gemotiveerde mensen werken aan jouw droomlichaam.
Groepscoaching waarde ​​ONBETAALBAAR

Krijg Nu Direct Toegang Tot Het Droog Trainen Protocol en Start Vandaag Nog Met Jouw Transformatie!

Als je een aankoop doet krijg je de bovenstaande e-boeken, bonussen en ook nog eens toegang tot de droog trainen academie support groep waar je groep coaching krijgt met anderen die ook bezig zijn om hun droomlichaam te krijgen. 

De belangrijkste onderdelen van het Droog Trainen Protocol zijn de eerste twee e-books. Deze twee boeken vertellen je alle theorie over de juiste voeding in combinatie met het verliezen van vet. Daarnaast leer je ook alles over cardio en krachttraining.

De theorie is natuurlijk de basis om de hele methode goed te begrijpen. Neem dus echt de tijd om de theorie goed te begrijpen voordat je dit goed kan toepassen in je dagelijkse trainingen en manier van eten.

Als je de basis doorhebt zal je zien dat het sporten makkelijker gaat en je gemotiveerd bent om dit te blijven volhouden. 

Voordelen en nadelen Droog Trainen Protocol mannen

  • Je hebt alle informatie in handen die je nodig hebt om vet te verliezen en je droomlichaam te krijgen

  • De beste theorie om te begrijpen wat je nu precies moet doen

  • De juiste trainingen die je moet volgen om fit en strak te worden

  • Ook mogelijk om thuis te trainen in plaats van in de sportschool, daarom voor iedereen geschikt.

  • Met de macrocalculator kan je heel simpel je eigen voedingsschema samen stellen

  • Je doet het niet alleen, in de groep krijg je training en zal je gemotiveerd blijven om door te gaan.

  • Alles is alleen digitaal verkrijgbaar.

Ervaringen van anderen

Droog trainen protocol mannen
Droog trainen protocol mannen

Joost

Als jij bereid bent om de moeite erin te stoppen en er echt voor te gaan, dan staan Rinus en Henry voor je klaar en kom je echt strak in je lijf, met een vrachtwagen vol energie!

Ron

Wat heb ik veel geleerd over voeding, beweging en mijzelf. 10 jaar lang ben ik al ​aan het trainen en nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt in zo’n relatief korte tijd.

Johny

Ik voel me fitter, sterker en vooral voor de spiegel ziet het er een stuk beter uit. Henry en Rinus bedankt en ga zo door met jullie programma. Het is super!

Wat kost het Droog Trainen Protocol voor mannen?

Je weet nu dat het Droog Trainen Protocol voor mannen niet een simpel fitnessboek is maar een basismethode die je gaat helpen om weer in vorm te komen. Natuurlijk moet je er wel wat voor doen maar ik ga ervan uit dat je bereid bent om er 100% voor te gaan.

Als je eenmaal de theorie begrijp en alle stappen hebt doorgenomen zal het als vanzelf gaan om anders te eten en op de juiste manier te trainen. Als je ervoor kiest om het Droog Trainen Protocol aan te schaffen krijg je drie waardevolle e-books met alle theorie die je nodig hebt om je eigen plan op te stellen.

Je krijgt er ook nog je macrocalculator en voedingsschema’s bij en toegang tot de supportgroep. Nu denk je misschien de hoofdprijs te betalen voor deze complete methode die je leven gaat veranderen maar dat is een vergissing.

Voor €67 kan je alles in huis halen om vandaag nog te beginnen om je droomlichaam te creëren.  

Is het Droog Trainen Protocol voor mannen de moeite waard?

Ben je op zoek naar de beste manier om je droomlichaam te krijgen maar heb je al van alles geprobeerd wat niet werkt? Dat probleem hadden de makers van het Droog Trainen Protocol voor mannen ook! Daarom besloten ze dat er een manier moest zijn om fit en strak te worden die wel werkte.

Ze zijn net zo lang doorgegaan totdat ze de methode hadden gevonden. Wil jij deze methode volgen en nu echt het lichaam van je dromen krijgen? Er zijn al honderden mannen je voorgegaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *