Fitcooking fitness receptenboek editie 1: Review

Fitcooking fitness receptenboek editie 1: Review

Fitcooking-fitness-receptenboek

Twijfel je om het Fitcooking fitness receptenboek editie 1 te kopen? In dit artikel geven we onze eerlijke mening over dit e-boek.

Als je fanatiek sport weet je hoe belangrijk het is om gezond te eten. Gezonde voeding is onderdeel van je dagelijkse leven en beïnvloedt uiteindelijk je sportprestaties. 

Daarom wil je de juiste hoeveelheden aanhouden van eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten die je dagelijks binnen krijgt. Nu zijn er verschillende adviezen te vinden online en zie je door de bomen het bos niet meer. 

Het Fitcooking fitness receptenboek editie 1 is een kookboek wat volstaat met 127 recepten. Deze recepten zijn niet alleen heerlijk en gezond maar ze helpen je ook nog met afvallen

Deze recepten zijn te gebruiken voor verschillende maaltijden en geschikt voor het hele gezin. Zo hoef je geen aparte maaltijden meer klaar te maken. Wel zo handig toch? 

De juiste voeding

Elke sporter weet hoe belangrijk het is om de juiste voeding binnen te krijgen. Niet alleen voor je gezondheid maar ook voor het opbouwen en behouden van je spiermassa. 

Nu is de dagelijkse voeding voor sporters en bodybuilders vaak anders dan niet sporters. De verhouding van macro ingrediënten is anders als je meer spieren verbruikt of deze aan het trainen bent. 

Naast de juiste voeding moet je ook voldoende rust nemen om je spieren te laten herstellen. Een juiste combinatie van sport, rust en voeding gaat je helpen om een fit en strak lichaam te krijgen. 

Nu wil je gezond eten om zoveel mogelijk uit je trainingen te halen. Het is een beetje saai om elke dag een salade te eten en daarom ben je op zoek naar een gevarieerd eetpatroon. 

Als je slanker en fitter wil worden en ook nog eens je spiermassa wil vergroten is het nodig dat je op de juiste manier gaat eten? Het Fitcooking fitness receptenboek editie 1 is wat je gaat helpen om meer uit je trainingen te halen. 

Van wie is het Fitcooking fitness receptenboek editie 1?

Het Fitcooking fitness receptenboek editie 1 is een van de kookboeken van de droogtrainen academie. De droogtrainen academie heeft al eerder meerdere kookboeken geschreven. Denk hierbij aan droogtrainen protocol voor vrouwen, en het droogtrainen protocol voor mannen.

De eigenaar Henry van Es is een ex marinier die genoeg weet van training en gezonde voeding. Hij is al een aantal jaren bezig en heeft voldoende kennis opgedaan in het trainen van zowel vrouwen als mannen. 

De kookboeken zijn niet alleen maar geschikt voor sporters, het is ook geschikt voor mensen die wat fitter willen worden en gewicht willen verliezen. 

Het Fitcooking fitness receptenboek editie 1 is al een groot succes geworden, mede door dit succes hebben ze ook een tweede editie uitgebracht, wat ook al veel positieve reacties krijgt. Je kan ze hier allebei bekijken.

Fitcooking fitness receptenboek

Wat is het Fitcooking fitness receptenboek editie 1?

Als we de verkoop pagina bekijken van het Fitcooking fitness receptenboek editie 1, zien we een verhaal over het belang van gezonde voeding voor de algemene gezondheid.

Gezonde voeding, sport, en voldoende rust is een gouden driehoek. Is deze driehoek niet in balans dan zal je geen goede resultaten behalen en geen gewicht verliezen. 

Voor veel mensen is het moeilijk om gezond te eten omdat het vaak lastig is om iets nieuws te verzinnen. Dit is een van de redenen waarom veel mensen dit niet volhouden. 

Met de 127 recepten van het Fitcooking fitness receptenboek editie 1 kan je altijd wat nieuws klaarmaken. Het zal niet meer moeilijk zijn om een gezonde maaltijd klaar te maken. Dit zijn allemaal eiwitrijke maaltijden die je verdeelt over de hele dag. 

Dit boek helpt je om je voeding op orde te krijgen. Dit in combinatie met voldoende beweging gaat je enorm helpen om een fit en strak lichaam te krijgen. 

Wat krijg je na je bestelling?

Als je het Fitcooking fitness receptenboek editie 1besteld ontvang je een mail met een link. Door op deze link te klikken download je het receptenboek. Er is geen fysiek boek, het is alleen een digitaal boek. 

Dit boek is dezelfde dag nog door te nemen. Het ziet er professioneel en goed uit. De verschillende recepten zijn ingedeeld per maaltijd zodat je er makkelijk doorheen kan bladeren. 

Ook ontvang je nog drie handige hulpmiddelen zoals:

 • Persoonlijke voedingsschema’s
 • Informatie & tools
 • Twee macrocalculators

Wat voor maaltijden staan er in het boek:

 • Ontbijt 
 • Lunch
 • Food preppen
 • Pre-workout
 • Post-workout
 • Snacks
 • Smoothies
 • Diner

Per maaltijd staat er aangegeven hoeveel vetten, eiwitten en koolhydraten erin zitten. De recepten bevatten de juiste combinaties van de verschillende brandstoffen voor een fit lichaam. 

De recepten zijn voor één persoon, wil je met het hele gezin een recept eten? Vermenigvuldig de voedingswaarden dan met het aantal personen dat mee eet.

Fitcooking fitness receptenboek

Beoordelingen klanten?

Als we kijken naar verschillende reviews op andere sites van het Fitcooking fitness receptenboek editie 1zien we alleen maar positieve reacties. De recepten zijn makkelijk te maken, heel smaakvol en helpen je om fitter of energieker te worden. 

Het is niet alleen maar voor sporters, de recepten zijn voor iedereen geschikt die een fitter en strakker lichaam willen krijgen. Het grote voordeel is dat de recepten makkelijk zijn klaar te maken en ook nog eens zonder dure ingrediënten te gebruiken. 

Wat zijn de kosten?

De prijs van het Fitcooking fitness receptenboek editie 1is €27, dit is een prima prijs voor een kookboek wat volstaat met 127 recepten waardoor je fitter en slanker gaat worden.

Het is geen fysiek boek maar een digitaal boek maar dat maakt het boek niet minder waard. Er is veel aandacht besteed aan de opmaak en daarom is het boek zeker de moeite waard. 

Eindoordeel Fitcooking fitness receptenboek editie 1

Het enige minpuntje is dat fitcooking alleen een digitaal boek is. Maar verder is dit kookboek echt een aanrader voor iedereen die strakker en fitter wil worden. 

Dit boek is niet alleen maar voor mensen die veel sporten. Het Fitcooking Fitness Receptenboek editie 1 is ook geschikt voor mensen die wat gezonder willen leven en fitter willen worden. Dit e-boek geeft je de balans tussen de juiste voedingsmiddelen, zodat je nooit meer hoeft na te denken hoe je gezond blijft eten.

Wat is nu het juiste recept of het beste kookboek om aan te schaffen? Fitcooking is het beste kookboek als je een gevarieerd voedingspatroon wil volgen met 127 verschillende recepten. Zo kan jij altijd wat nieuws op tafel zetten en verveelt je gezonde voeding nooit. 

Pak dit kookboek erbij en maak een van de vele recepten. De recepten zijn makkelijk klaar te maken, en bij elk gerecht staat veel informatie zoals de bereidingstijd en bereidingswijze en hoeveel eiwitten, koolhydraten, kilocalorieën en vetten het bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *