Fitcooking fitness receptenboek review: Editie 2020

Fitcooking fitness receptenboek review

fitcooking fitness receptenboek

In deze review kom je erachter wat het fitcooking fitness receptenboek precies is en ontdek je of dit je gaat helpen om af te vallen en gewicht te verliezen. Met andere woorden is dit je investering waard? 

Bijna iedereen wil wel wat fitter en strakker worden. Iedereen wil dan ook wel een paar kilo verliezen en slanker worden. Gezond eten en weer een strak lichaam krijgen is voor veel mensen belangrijk maar ook een uitdaging. 

Als je op het internet zoekt naar producten om mee af te vallen is er een waslijst te vinden. Dus welk product is nu echt de moeite waard?

Het Fitcooking fitness receptenboek is een boek wat volstaat met gezonde recepten maar dat is niet het enige. Een onderdeel van het boek is de juiste kracht training. Door deze twee te combineren zal je strakker in je vel zitten. 

Wat is het Fitcooking fitness receptenboek?

Het Fitcooking fitness receptenboek is een e-boek. Dit boek kan je dus niet in de winkel kopen. Wanneer je het boek gekocht hebt, krijg je via de mail je inloggegevens en de mogelijkheid om het te downloaden als een PDF bestand.

Een PDF kan je lezen op je tablet, telefoon, laptop of e-reader. Nadat je het e-boek hebt gekocht krijg je toegang tot alle kennis en tools die jouw gaan helpen om je doelen te behalen.

Het Fitcooking fitness receptenboek is eigenlijk een programma om jouw in de beste shape van je leven te krijgen. Dit word in 4 eenvoudige stappen gedaan.

Normaal gesproken als je een kookboek koopt staan hier alleen maar gerechten in. In dit boek krijg je allerlei gerechten en handige informatie en tools om een fit, gezond en strak lichaam te krijgen.

Wie is Veerle?

Op de website lees je dat de schrijfster van dit boek Veerle Trum heet. Veerle is een Nederlandse influencer op het gebied van fitness en voeding.

In het boek is Veerle ook te zien. Veerle heeft een passie voor krachttraining in combinatie met gezonde voeding. Veerle is altijd slank geweest maar haar lichaam begon te veranderen op een bepaalde leeftijd. 

Op dat moment is Veerle zich meer gaan verdiepen in de juiste voeding en training. Veerle heeft toen een eigen levensstijl ontwikkeld die goed voor haar werkt.

Omdat dit goed voor haar werkt en ze hier al honderden andere mannen en vrouwen mee heeft geholpen, heeft Veerle nu al haar derde boek geschreven.

Voor wie is het Fitcooking fitness receptenboek?

Het Fitcooking fitness receptenboek is vooral voor actieve en sportieve mannen en vrouwen. Hoewel de recepten ook geschikt zijn voor mensen die lekker en gezonder willen eten.

Dit boek is dus eigenlijk voor iedereen die spiermassa wil opbouwen, of zijn vetpercentage wil verlagen, of op zoek is naar een gezond voedingspatroon.

Het Fitcooking fitness receptenboek is ook geschikt voor mensen die geen gluten kunnen eten, en voor veganisten en vegetariërs, en voor mensen die geen zuivelproducten kunnen eten of drinken.

Wat krijg je als je het boek koopt?

De beloftes klinken je misschien als muziek in de oren maar toch is het misschien nog niet helemaal duidelijk wat je nu precies krijgt als je een aankoop doet. Nadat je een aankoop doet krijg je een digitaal e-boek wat vol staat met 137 heerlijke eiwitrijke recepten.

De recepten zijn gemaakt voor 1 persoon. Wil je met meerdere personen eten? Vermenigvuldig dan de ingrediënten met het aantal personen dat mee eet. Per gerecht staan de hoeveelheden calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten vermeld.

Dit is wat je krijgt als je het boek koopt:

 • Een macrocalculator voor mannen en vrouwen
 • 137 eiwitrijke recepten
 • Persoonlijke voedingsschema’s
 • Een boodschappenlijstje
 • Handige tips
 • Een makkelijke te volgen 4 stappen programma
 • Alles over food preppen, maaltijdfrequentie, ​pre- en post workout maaltijden en progressie meten.
fitcooking fitness receptenboek

De prijs van Fitcooking fitness receptenboek

Het e-boek staat dus vol met waardevolle informatie en met maar liefst 137 eiwitrijke recepten is het zeer eenvoudig om elke dag gezonde maaltijden klaar te maken. Nu wil je natuurlijk geen honderden euro’s uitgeven aan een e-boek. Daarom is de prijs die Veerle vraagt een mooie prijs.

De kosten voor het fitcooking fitness receptenboek zijn €37. Voor deze prijs krijg je een compleet receptenboek met 137 eiwitrijke recepten en krijg je ook nog eens alle informatie, voedingsschema’s en trainingsschema’s die je nodig hebt om in vorm te blijven.

De prijs die Veerle vraagt is een prima prijs waar je veel voor krijgt. 

Klant ervaringen

Natuurlijk zijn tevreden klanten heel belangrijk voor je een aankoop doet. Zelf kijk ik hier ook altijd naar voordat ik een beslissing neem. Na onderzoek te hebben gedaan over de beoordelingen van klanten heb ik alleen maar positieve verhalen gevonden.

Hieronder zal ik een aantal beoordelingen met je delen:

Nicolle vindt het Fitcooking plan echt waanzinnig! Nicolle had al veel op internet opgezocht maar dat heeft haar allemaal niet goed geholpen. Na het lezen van het stappenplan begreep ze wat ze fout deed, ze deed eigenlijk maar wat in de sportschool. Nu heeft ze weer de controle over haar lijf en voeding. De afgelopen paar maanden is ze veel fitter geworden. En vindt ze de voedingsschema’s helder en makkelijk vol te houden. Antoinette zegt elke maandag was het weer hetzelfde liedje, dit keer zou ik echt beginnen met lijnen. Na ongeveer 4 maanden was haar gewicht nog steeds hetzelfde. Fitcooking heeft echt haar ogen geopend, door Fitcooking kwam ze erachter dat afvallen helemaal geen straf hoeft te zijn. Nu is ze na 3 maanden al 10 kilo kwijt en kan ze eenvoudig op gewicht blijven. Rebecca is al een tijdje bezig met het programma en heeft als doel om meer spiermassa te krijgen. Ze vindt het programma van Fitcooking in combinatie met de voedingsschema’s echt super. Volgens Rebecca zijn de recepten lekker en makkelijk te maken. Ze is super trots op het resultaat, maar zonder Fitcooking was het haar nooit gelukt.
fitcooking fitness receptenboek

Wat is mijn mening over Fitcooking fitness receptenboek ?

 • Veel gezonde en smakelijke recepten

 • De recepten zijn makkelijk en snel klaar te maken

 • Veel waardevolle informatie over voeding

 • Uitgebreid waardevol product

 • Prijs in vergelijking met wat je krijgt

 • 14 dagen garantie Niet tevreden? stuur dan een mail naar info@fitcooking.nl

 • Een aantal recepten uit het boek nemen meer tijd in beslag om het klaar te maken

 • Het is alleen te verkrijgen als digitaal boek

Conclusie: Fitcooking fitness receptenboek

Er zijn zoveel dieet en receptenboeken te verkrijgen online dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welk boek moet je nu wel en juist niet kopen? Fitcooking is een boek wat er echt uitspringt op de markt.

Het berekenen van je persoonlijke caloriebehoefte is heel belangrijk om op de juiste manier te eten. Dit is een mooie toevoeging van het e-boek. Het e-boek staat vol met eiwitrijke recepten die niet alleen gezond zijn maar ook nog eens lekker en snel klaar te maken zijn.

Veerle heeft een enorme passie voor gezonde voeding en het is duidelijk dat ze anderen mensen daarmee wil helpen. Ben je nog op zoek naar een goed boek om gewicht mee te verliezen? Dan is Fitcooking een goede investering.

Twijfel dus niet langer, maar start nu!

fitcooking fitness receptenboek

Wil jij ook weer de controle over je eigen lichaam en gezondheid hebben?

Bestel dan hier het boek van Fitcooking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *