De Keto Revolutie review van Mitchel van Duuren.

keto revolutie

Heb je al verschillende diëten geprobeerd en is je oog gevallen op de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren? Dit dieet is nu razend populair en voor iedereen die snel wilt afvallen.

Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Er zijn verschillende receptenboeken en diëten te volgen maar om erachter te komen of het ook echt werkt, ben ik voor je aan de slag gegaan met de keto revolutie en deel ik mijn persoonlijke mening in dit artikel. 

Ketodieet in Nederland

In Amerika is het Ketodieet heel populair en volgen heel veel mensen deze levensstijl. Er is zelfs in een documentaire op Netflix te zien. In Nederland is het Ketodieet echter nog helemaal niet zo populair, het is zelfs nog vrij onbekend.

Het idee wat mensen bij een dieet hebben is dat je weinig kan eten en dit een tijdelijke manier van eten is. Bij het Ketodieet leer je jezelf meer een manier van eten aan die voor de rest van je leven is. 

Door het Ketodieet te volgen eet je geen ongezonde suikers maar veel gezonde vetten. Je gaat terug in de tijd en leert weer eten zonder pakjes, zakjes en toegevoegde producten is. Je eet dus eigenlijk weer puur natuur. 

Wat is het Ketodieet?

Het Ketodieet bestaat dus uit veel gezonde vetten. Het is dus belangrijk dat je hoog in je vetgehalte zit en weinig tot geen koolhydraten en suikers binnen krijgt. Zo gebruikt je lichaam je gezonde vetten als brandstof in plaats van glycogeen wat afkomstig is uit glucose. 

Dit dieet laat je dus op een andere manier eten. Hierdoor gebruik je het vet wat je binnenkrijgt als brandstof in plaats van je koolhydraten. De brandstof moet je wel halen uit gezonde vetten omdat je geen koolhydraten en glucose meer binnen krijgt. 

Het nadeel van koolhydraten is dat je lichaam ze veel sneller verbrand dan gezonde vetten. Daarom heb je in verhouding veel meer koolhydraten nodig om je lichaam van voldoende brandstof te voorzien dan dat je dit uit gezonde vetten haalt. 

Door veel gezonde vetten te eten voel jij je verzadigd en heb je minder trek om ongezonde dingen te eten. Nu vraag jij je natuurlijk af is het Ketodieet dan geen koolhydraat arm dieet?

Waarom dit een ander dieet is dan een koolhydraatarm dieet?

Het is logisch dat je er nu vanuit gaat dat het Ketodieet een koolhydraat arm dieet is. Je krijgt immers geen koolhydraten en suikers binnen. Toch is er een reden waarom er voor de benaming Ketodieet wordt gekozen. 

Doordat je lichaam je gezonde vet gebruikt als brandstof ontstaat er een proces in je lichaam. Je vetcellen worden gebruikt als brandstof, bij deze verbranding laten je vetcellen bepaalde vetzuren los. Je lever verwerkt deze vetzuren tot ketonen. 

Door deze manier van eten te volgen zorg je ervoor dat je lichaam in een staat van ketose terecht komt. Hierdoor gebruikt je lichaam de gezonde vetcellen voor de verbranding in plaats van de koolhydraten en de suikers. 

Waarom heeft niet iedereen resultaat met dit dieet?

Voor veel mensen blijkt het Ketodieet een goede levensstijl te zijn om te volgen. Maar in ons drukke leven zijn veel mensen op zoek naar een snelle en makkelijke manier om dit te volgen. 

Daar gaat het bij veel mensen mis. Als je veel tijd kwijt bent aan het voorbereiden van maaltijden haken veel mensen als snel af. Daarom besloot Mitchel van Duuren met zijn team een makkelijke methode samen te stellen: De Keto Revolutie. 

Wie is Mitchel van Duuren?

De schrijver van de Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Mitchel is geen onbekende speler in de wereld van voeding en gezondheid. Hij is namelijk ook de man die het Paleo dieet op de kaart heeft gezet. Hij heeft hier meerdere receptenboeken over geschreven. De bekendste daarvan is de Paleo Revolutie.

Met zijn Paleo boeken heeft hij duizenden Belgen en Nederlanders geholpen om gezonder te leven en gewicht te verliezen. Nu heeft Mitchel ook nog supplementen op de markt gezet en is hij dus echt een bekende speler in de markt. 

Als Mitchel iets op de markt zet kan je er wel vanuit gaan dat het een goed product is wat ook de moeite waard is. 

keto revolutie

Wat krijg je als je de Keto revolutie besteld?

Als je de Keto Revolutie besteld krijg je een digitaal pakket met o.a. video’s, recepten en veel informatie. De Keto Revolutie heeft als doel om jouw lichaam binnen 21 dagen te transformeren.

Dit doe je door een makkelijk stap voor stap programma te volgen, waarbij het de bedoeling is om je te helpen met het verliezen van gewicht, gezonder te leven en je buikvet kwijt te raken.

Na het aanschaffen van de Keto Revolutie krijg je toegang tot het besloten leden gedeelte, waar je verschillende video’s kunt kijken en krijg je veel informatie over recepten, e-books en boodschappenlijstjes.

Het boek De Keto Revolutie

Als je besluit om een aankoop te doen ontvang je een digitale pakket van de Keto revolutie. Na aankoop ontvang je het boek meteen in je mailbox. In dit boek lees je meer over wat het Ketodieet precies is en hoe het werkt.

En waarom het zo belangrijk is om deze manier van leven te volgen. Mitchel vertelt ook wat zijn persoonlijke ervaring is met afvallen en diëten, ook deelt hij waarom het met deze levensstijl veel makkelijker is om in vorm te blijven. 

Het Intermittent Fasting handboek

Een ander boek wat je ook nog krijgt is het Intermittent fasting handboek. Dit is de manier waardoor je lichaam nog meer vetcellen gaat verbranden zodat je sneller gewicht verliest. Intermittent fasting betekent dat je een periode van de dag niet eet om je lichaam de rust te geven je eten te verteren.

Dit werkt goed in combinatie met het Ketodieet. Maar het is wel belangrijk dat je het op de juiste manier toepast en daar helpt Mitchel je graag mee. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat Intermittent fasting je helpen om sneller af te vallen en minder honger te hebben.

Het Keto Revolutie Receptenboek

De recepten uit dit boek zijn verdeeld in ontbijt, lunch en avond eten en is bedoeld voor het 21 dagen programma. Dit receptenboek bestaat maar liefst uit 63 verschillende keto recepten.

21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes

Dit boek staat vol met heerlijke recepten, het fijne van de recepten is dat ze snel zijn klaar te maken. Zo kan je in een mum van tijd een frittata op tafel zetten voor het hele gezin. 

Vind je het maar lastig om je nieuwe boodschappenlijstje samen te stellen als je op een andere manier gaat eten? Mitchel helpt je verder met je verschillende boodschappenlijstjes en weekmenu’s. Zo krijg je 3 verschillende boodschappenlijstjes en 3 verschillende weekmenu’s voor het 21 dagen programma.

De Keto revolutie video cursus

Je krijgt ook nog toegang tot verschillende video’s waarin Mitchel je uitlegt waarom het Ketodieet zo goed voor je is. En waarom dit goed voor je lichaam is en wat deze levensstijl voor je lichaam gaat doen. 

Deze video’s zijn vooral handig als je geen zin hebt om te lezen dan kan je lekker met oordopjes in luisteren naar Mitchel. En luisteren hoe je moet meten en hoe het Ketodieet werkt.

Geld terug als je niet tevreden bent

Als je alles hebt doorgenomen, het hebt toegepast en vervolgens toch niet tevreden bent kan jij je geld terug vragen. Stuur dan binnen 60 dagen een mailtje en geef aan dat je niet tevreden bent. Dan krijg je het bedrag weer teruggestort op je rekening. 

Wat is de ervaring van anderen?

Afgelopen maandag begonnen. 81.5 kilo. Vandaag 78.4. Ik zit goed in ketose en voel me prima. Niet hongerig of slap. Wel droge mond. Sporten gaat ook gewoon als altijd. Heerlijk dit.

Hoi, ik ben nu ongeveer 10 dagen bezig en voel echt al een verschil! Opgeblazen gevoel is weg en ondanks de warmte houd ik eindelijk geen vocht meer vast in voeten! Sinds gisteren via myfitnesspall app mijn macros es getraceerd en zat redelijk goed (volg eigen eetpatroon hier op vakantie en nog geen recepten uitgeprobeerd). Koolhydraatinname zat rond 10% maar komt omdat ik veel groenten eet (400g/dag). Ik blijf ervoor gaan!

Nu twee weken in ketose. Laatste dagen trok in de middag het vage mistige gevoel al weg. En kreeg ik in de middag weer energie terug. Zware gevoel in benen nam af. Maar vanmorgen voelde ik direct, dit gaat lekker. Geen zwaar gevoel en meer energie. Hopelijk vanaf nu veel fitter. Heb zin om weer te sporten. Als ik me morgenochtend weer zo voel, ga ik de sportschool weer eens bezoeken.

Ik ben 42. Jaren geleden het Atkins dieet gedaan en toen heel slank geweest en heel veel energie maar dat verslapte helaas toch. Nu dit keto dieet aan het proberen, drie weken bezig en 3,8 kilo eraf.

Voor- en nadelen van de Keto Revolutie

  • Te combineren met intermittent fasting

  • 60 dagen niet goed geld terug garantie

  • Gevarieerde en makkelijke keto recepten

  • 100% glutenvrij

  • Langer verzadigd gevoel

  • Voorkomt vreetbuien

  • Alleen digitaal verkrijgbaar (geen fysiek boek)

  • Extreem dieet wat niet voor iedereen geschikt is

  • Veroorzaakt de “Keto griep”

  • Eetgewoontes moeten worden aangepast

Waar kan je de Keto Revolutie kopen?

Wanneer je van plan bent om af te vallen en gezonder te leven, dan raad ik je de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren aan. Met alle informatie die je krijgt zal het jou ook lukken om af te vallen en een gezonder lichaam te krijgen.

Met de 60 dagen niet goed geld terug garantie loop je naar mijn mening geen enkel risico. Om wat voor reden dan ook je kan binnen 60 dagen je geld terug krijgen.

De Keto Revolutie is alleen online te koop en niet in de winkel. Als je via onderstaande knop het product krijg je 60% korting op het digitale pakket.

Als je nog vragen hebt over de Keto Revolutie of graag je behaalde resultaten of ervaringen wilt delen. Laat hieronder dan een reactie achter.

Wil je graag afvallen en weer een gezond en slank lichaam? En wil het maar niet lukken? Maak dan gebruik van de Keto Revolutie. Met deze methode heeft Mitchel van Duuren al duizenden Nederlanders en Belgen helpen afvallen!

Begin Vandaag met de Keto Revolutie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *