Review Fitcooking Lifestyle Programma (+Unieke en Exclusieve Bonus!)

De manier om voor de rest. van je leven gezond te blijven?

Review Fitcooking Lifestyle Programma voorbeeld gerecht

Als je op deze pagina terecht bent gekomen heb je vast en zeker een een interesse voor het Fitcooking Lifestyle Programma. Laat dat nou ook toevallig het onderwerp van van deze review!

Steeds meer mensen willen afvallen en/of een strakker en fitter lichaam krijgen, maar weinig mensen weten het ze dat moeten doen.

Je kunt een dure personal trainer afwegen maar tegelijkertijd ook dit programma, maar welke moet je kiezen?

Naar mijn mening, dit programma. Er is niets wat een personal trainer kan doen als het om voeding gaat, wat dit Fitcooking Lifestyle Programma niet kan doen.

Waarom ik dit vind? Dat lees je in deze Fitcooking Lifestyle Programma review!

In deze review hebben we het over wie de maker is, wat het Fitcooking Lifestyle Programma is en wat het te beiden heeft, mijn ervaringen en de ervaringen van ander zodat jij, na het lezen van dit artikel, alles weet over het Fitcooking Lifestyle Programma programma.

Laten we meteen beginnen en geen tijd meer verliezen!

Inhoudsopgave

Wie is de maker van het Fitcooking Lifestyle Programma en is zij te vertrouwen?

Review Fitcooking Lifestyle Programma Veerle Trum
Veerle Trum

De maker van het Fitcooking Lifestyle Programma is Veerle Trum.

Veerle Trum is een influencers op het gebied van gezonde voeding en fitness en staat dan ook bekend voor haar passie voor voeding en training.

Om dit te bevestigen kan je haar op social media bijna elke dag in de sportschool en keuken te vinden.

Haar manier naar succes is consistentie. Een lange termijn strategie hebben en dat volhouden is volgens haar de enige manier om een fit en strak lichaam te krijgen en om dat vol te houden.

Ze staat ook volledig achter haar gezonde lifestyle en heeft daarom dit programma gemaakt. Ze is er zo zeker over dat ze het graag met iedereen wilt delen via het Fitcooking Lifestyle Programma.

Deze trots kwam van van het feit dat ze na haar 30ste (ja, ze is al haar 30ste gepasseerd). Tijdens deze periode veranderde haar lichaam zoals ze nog nooit van tevoren had gedaan.

Om dit te overkomen heeft ze zich verdiept in de voeding en training waarmee ze, na 4 jaar van discipline, passie en leermomenten haar droomlichaam weten te bereiken

Dat is dan ook wat je gaat leren in dit programma: Het inzicht in je voeding waardoor je precies weet en begrijpt waar de balansen in je lichaam zit. Het gevolg van dit is dat je het hele jaar door in shape kan blijven zonder enige restricties.

Het eindproduct: het Fitcooking Lifestyle Programma (3e editie).

Na 2 hele populaire edities van het Fitcooking Lifestyle Programma heeft ze nu de 3e uitgebracht. vanuit de eerste 2 hebben ze alles verfijnd en nu de beste versie tot nu toe uitgebracht: Fitcooking lifestyle Programma editie 3!

Naast dit maakt ze nu ook deel uit van de Droog Train Academie (DTA) die bijvoorbeeld de Droog Trainen Protocol en het Spiermassa Protocol heeft gemaakt.

Verder is ze ook te vinden op sociale media, bijvoorbeeld op Instagram met ongeveer met 15.000 volgens.

Het feit dat ze goed op sociale media te vinden is, onderdeel van het DTA team is, en met haar gezicht op internet staat betekent dat ze volledig achter haar product staat en dat ze goed te vertrouwen is.

Welke dingen kan je volgens Veerle bereiken met het Fitcooking Lifestyle Programma?

Het is natuurlijk wel fijn om te weten wat ja kan gaan bereiken met dit programma. Hier staat het vanuit de woorden van Veerle zelf.

Ze zegt dat je gaat leren hoe je een fitter en strakker lichaam gaat krijgen door middel van de juiste voeding en fitnesstips.

Dit doe je echter niet in een paar dagen. Je moet moeite hiervoor doen om je lifestyle aan te passen naar een gezonde leefstijl zoals zij die zich voorstelt.

Met deze lifestyle ga je binnen 12 tot 16 weken met 4 eenvoudige stappen zichtbaar resultaat gaat behalen. Dit doe je door meer inzicht te bereiken in voedingspatroon.

Met die kennis bijvoorbeeld strakker lichaam te krijgen en/of buikvet te verliezen zonder jezelf uit te hongeren en zonder zonder 7 dagen per week in de gym te zitten spiermassa toch spiermassa opbouwen.

Verder beweert ze dat je tijdens het behalen van deze dingen je kunt eten en drinken wat je lekker vindt, zonder het uitsluiten van je favoriete voedingsproducten en integendeel kan genieten van heerlijke gezonde eiwitrijke gerechten die bijdragen aan spieropbouw en vetverlies.

Klinkt heel mooi maar is dit ook zo? Lees verder om mijn ervaringen en die van andere mensen te lezen.

Wat is het Fitcooking Lifestyle Programma en wat heeft het te bieden?

Review Fitcooking Lifestyle Programma voorbeeld pagina
Voorbeeld pagina

De Officiële naam van het Fitcooking Lifestyle Programma is: ‘Het ultieme voeding en fitness lifestyle plan voor een strak en fit lijf’.

Deze is na 2 succesvolle edities nu met een derde editie uitgebracht. Deze is waardevoller en uitgebreider zodat je er nog mee uit kunt halen.

Het is een digitaal e-book met 193 pagina’s die dus op alles te lezen is, of dat nou een tablet, telefoon of computer is. Dit programma heeft de volgende beginselen om jouw persoonlijke doelen te behalen:

 • Lifestyle
 • Training
 • Voeding

Volgens Veerle is dit programma eigenlijk meer voor sporters die iets beters zoeken dan een normaal receptenboek. Dat betekent niet dat je per se moet sporten om ook bijvoorbeeld te kunnen afvallen. Het kan ook goed zonder! (Lees in de ervaringen hoe dat was gegaan)

Het is niet alleen een dieet en/of receptenboek, eerder een blauwdruk van een mooie lifestyle die je kan overnemen en implementeren in je leven. Met dit programma krijg je alle handvaten om dit te doen.

Het algemene doel van het boek is een strak en fit lichaam krijgen en dit makkelijk(er) te maken door hulpmiddelen te geven zoals een macrocalculator en kant en klare recepten die je alleen nog maar hoeft te maken.

Dit betekent niet is dat dit het enige doel is wat je met dit programma kan bereiken. Je kunt ook gemakkelijk afvallen en/of spiermassa opbouwen. Eigenlijk is dit programma voor bijna alle doelstellingen binnen de gezondheid en sport goed.

Deze doelen ga je behalen door te leren over het onderwerp en al die kennis die je krijgt toe te gaan passen. Je leert bijvoorbeeld over voeding, training, macronutriënten en flexibel diëten.

Met al deze kennis en vaardigheden kan je, in combinatie met alle 137 gegeven recepten, uiteindelijk jouw eigen dieet maken die precies past bij de eisen van jouw lichaam.

Al met al is het veel meer dan een simpel receptenboek.

Neem alvast een kijkje in dit voorbeeld exemplaar!

Wat krijg je er allemaal bij het Fitcooking Lifestyle Programma?

Nu je weet wat het Fitcooking Lifestyle Programma is, is het nu wel handig om te kijken wat je er nou allemaal bij krijgt.

Dat gaan we in een simpel lijstje even neerzetten.

 • Een laagdrempelig (makkelijk te volgen) en compleet 4 stappen programma waarmee jij jouw persoonlijke doelen mee kan behalen.
 • Een Macrocalculator voor zowel mannen als vrouwen waarmee je calorieën- en macronutriënten kan berekenen. Dit is te gebruiken bij zowel vetverlies en spieropbouw.
 • Alle informatie die je maar nodig kan hebben over food preppen, maaltijdfrequentie, ​pre- en post workout maaltijden en progressie meten.
 • Nuttige en waardevolle tips, weetjes en adviezen over voeding en training.
 • Persoonlijke voedingsschema’s op maat o.b.v. jouw calorieën. Deze ga je zelf aan het einde van het programma maken.
 • Een overzichtelijk boodschappenlijstje waarmee je al je boodschappen voor de gerechten kan halen zodat je niet meer heeft na te denken.
 • 137 eiwitrijke recepten, verdeeld over 13 verschillende hoofdstukken

Deze recepten zijn gemaakt voor één persoon. Als je met meerdere personen wilt genieten van deze recepten moet je simpel de waardes van de ingrediënten keer het aantal personen.

Het 193 pagina’s dikke e-book is opgedeeld in 13 hoofdstukken zodat je alle informatie en stof op een overzichtelijke manier eigen kan maken.

Hier een opsomming van alle hoofdstukken:

Review Fitcooking Lifestyle Programma inhoud
Inhoud Fitcooking Lifestyle Programma
 1. Hoe gebruik je het lifestyle plan
 2. Informatie over voeding en training
 3. Stappenplan van fitcooking
 4. Shape shakes
 5. ontbijt
 6. lunch
 7. diner
 8. koolhydraatbeperkt
 9. vega(n)
 10. Prep and go
 11. Hartige snacks
 12. Zoete snacks
 13. Sauzen & dips

In deze hoofdstukken komen een aantal onderwerpen aan bod komen die jouw gaan helpen een beter begrip te krijgen binnen de voeding waardoor jij jouw doelen kan gaan halen en zo niet meer afhankelijk bent en zelf een gepande lifestyle kan gaan hebben.

Hier een paar van de besproken onderwerpen:

 • Wat caloriebehoefte en een macronutriënten-verdeling is.
 • Wat is een negatieve energiebalans en hoe ga je ermee om?
 • Alles wat voor jou belangrijk is om te weten over koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Wat je het beste voor en na het je training kan eten.
 • Wat een calorieoverschot of calorietekort is, hoe je het kan creëren en hoe je dit op de juiste manier toepast.
 • Wat is intermittent fasting en wat de voordelen hiervan zijn
 • Hoe je effectief je progressie meet en waarom dit zo belangrijk is.
 • ​Wat food preppen is en wat de voordelen hiervan zijn
 • Wat maaltijdfrequentie is en waarom dit zo belangrijk is.

Lijkt je dit wel wat? Ga dan meteen kijken op de kortingspagina van het Fitcooking Lifestyle Programma!

Voor wie is het Fitcooking Lifestyle Programma geschikt?

Review Fitcooking Lifestyle Programma voorbeeld gerecht

Maar is het Fitcooking Lifestyle Programma wel geschikt voor mij? Dat is een goede vraag die we kort gaan beantwoorden.

Het Fitcooking Lifestyle Programma is geschikt voor mensen die:

 • Hun vetpercentage willen verlagen
 • Spiermassa op willen bouwen
 • Overtollige kilo’s willen kwijtraken
 • Hun voedingspatroon op orde willen krijgen
 • Controle willen over de gezondheid van zijn of haar lichaam
 • Naar het juiste lichaam zoeken maar hulp en begeleiding missen
 • Een goed dieet zoeken
 • Naar de sportschool gaan maar niet de resultaten behalen die ze willen
 • Geen ingewikkeld dieet willen volgen
 • Een druk leven hebben en moeite hebben om een goed voedingspatroon aan te houden
 • Een strakker lichaam willen

Veel van deze doelen kunnen mensen wel bovenhalen, maar vaak wanneer ze het doel behaald hebben komen de kilo’s er opeens weer bij. Dit wordt het jojo effect genoemd.

Veerle heeft met het maken van deze cursus er speciaal op gelet om dit jojo effect te voorkomen. Dit heeft ze gedaan door extra aandacht te besteden naar het een gewoonte maken van een gezonde lifestyle. Zo leer je het maar één keer en heb je er profijt van voor de rest van je leven.

Het Fitcooking Lifestyle Programma kan jammer genoeg niet voor iedereen geschikt zijn. Ik geef in een klein lijstje aan voor wie

Het Fitcooking Lifestyle Programma niet geschikt voor mensen die:

 • Niet aan de bovenstaande punten voldoen
 • Al ervaring hebben met het omgaan met macronutriënten en er dus al vertand van hebben (de enige reden waarom deze mensen het zouden kopen is voor haar recepten).
 • Geen doorzettingsvermogen hebben
 • Niet kunnen toewijden aan een doel

Het programma duurt 12 weken wat niet zo heel lang lijkt maar het vereist toch best wat doorzettingsvermogen. Ook geduld is heel belangrijk omdat je niet binnen een paar dagen al resultaat gaat zien en je moet streng zijn voor jezelf.

Volgens Veelre is consistentie heel belangrijk en afvallen spiermassa opbouwen of afslanken is geen makkelijk proces. Je gaat namelijk niet binnen 2 dagen al 3 kilo afvallen. Afvallen is een lang(er) proces en als je niet doorgaat kom je al helemaal nergens. Daarom is consistentie zo belangrijk bij zulke programma’s zoals deze.

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat je kan gaan verwachten na je op ‘bestellen’ heb geklikt. Ik zou het in ieder geval heel handig hebben gevonden. Daarom heb ik hier in een paar stappen neergezet wat je kan gaan verwachten na het punt van aankoop.

Je kunt op meerder manier betalen. O.a. met PayPal, iDEAL en voor de Belgen onder ons is er een mogelijkheid om via Bancontact mogelijk.

Hier in een paar simpele stappen wat je kunt gaan verwachten:

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna ontvang je een mail met inloggegevens waarmee je direct kunt inloggen op de website waar je het Fitcooking Lifestyle Programma downloaden . Het programma komt in pdf’s (voedingsschema’s, Fitcooking lifestyle plan). De macrocalculators is via excel te gebruiken.

Simpel hé ;-)?

Mijn ervaringen: ”Een noemenswaardige weg naar een betere versie van jezelf”

Review Fitcooking Lifestyle Programma voorbeeld recept
Voorbeeld recept

Toen ik het Fitcooking Lifestyle Programma voor het eerst opende op mijn telefoon was ik al meteen onder de indruk.

Het programma zag er heel mooi, strak uit en was logisch ingedeeld. Ze zag meteen dat er echt aandacht naar was gegaan.

Ik vind echter lezen in een fysiek boek fijner dan digitaal. Maarja, niet alles is perfect hè :-).

Ik ben meteen begonnen met het lezen van alle stof. Ik ben gelukkig heel leergierig aangelegd en vond het dus enorm leuk om over nieuwe onderwerpen te weten te komen.

Als voorbeeld heb ik geleerd wat ‘meal preppen’ is en wat de voordelen daarvan zijn. Meal preppen is maaltijden maken en invriezen voor later. Het kan namelijk heel veel geld en tijd besparen wat altijd mooi meegenomen is :-).

Daarna ben ik bezig geweest met mijn energiebehoefte berekend en kwam erachter dat ik niet te veel at maar juist te ongezond. Ik at genoeg op een dag en niet per se te veel, maar wat ik at kon heel erg verbeteren. Gelukkig waren er 137 recepten die me daarbij konden helpen!

Daarbij vond ik de macrocalculator een heel handig hulpmiddel. Ik kon namelijk in een paar klikjes zien wat ik moet eten en hoeveel daarvan ik moest eten.

Het 4 stappenplan wat het Fitcooking Lifestyle Programma hanteert vond ik heel laagdrempelig en dus makkelijk om te volgen. ik denk zelfs dart elke sterveling, maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt met voeding en/of training, dit boek met al het gemak kan lezen.

In dit 4 stappenplan ga je echt aan de slag met je persoonlijke doelen. Dat maakt dit programma ook bijna uniek. Namelijk dat je echt persoonlijke en daarbij unieke doelen hebt die je met handige tools de progressie kunt meten. Dat maakte alles een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Ikzelf heb dit programma gebruikt mijn droog train fase gebruikt omdat dat de periode is waar je het overtollige vet eraf gaat branden. Ik heb dit altijd moeilijk gevonden en heb dus dit programma gekocht om me daarbij te helpen.

Droog trainen doe je simpel gezegd met veel sporten waarbij je je spieren gebruikt om het overtollige vet eraf te halen. Om het herstel van de spieren goed te laten verlopen heb je tijdens de droog train fase veel eiwitten nodig.

Die eiwitten kwamen uit de meer dan 100 recepten die je kon kiezen.

Ik vond de gerechten simpel en snel te bereiden. Je had een lekker gerecht voor ieder moment op de dag (ontbijt, lunch avondeten en evt. een tussendoortje) en ieder gerecht had mooie afbeeldingen waardoor het ook aantrekkelijk werd om de gerechten te gaan maken.

Deze recepten waren elk eiwitrijk wat, zoals eerder gezegd, belangrijk is in de droog train fase.

Het leukste vond ik de lekkere snacks die ook nog is gezond en verantwoord zijn. Ik heb altijd al gehouden van snacken en ik kon het nu voor het eerst op een verantwoordelijke manier doen!

Ondanks dat ik het programma heb gebruikt om juist lichaamsgewicht te verliezen kan je dit programma, omdat het juist veel eiwitten bevat, ook goed gebruiken voor spieropbouw en/of een bulk fase of afvallen zonder te sporten.

Dat heeft mijn broer namelijk gedaan. Hij is niet zo’n fanatieke sporter maar wilde toch afvallen, dus zijn we het Fitcooking Lifestyle Programma samen gaan doen. Hij was in 3 weken al 1,5 kilo kwijt. Als hij nou was mee gaan sporten met mij dan zouden er veel meer kilo’s zijn afgegaan.

Aan het einde heb ik uiteindelijk mijn eigen persoonlijke voedingsschema kunnen samenstellen met alle kennis van het programma. Dit voedingsschema is uniek en gebaseerd op leeftijd, lengte, gewicht en hoeveelheid beweging die je hebt.

Als laatste wil ik het kant-en-klare boodschappenlijstje benoemen. Dit maakte alles gewoon een stuk makkelijker. Je hoeft niet na te denken over wat je ook al weer moet halen. Ook ben je bestendiger tegen impuls aankopen als bijvoorbeeld de vla in de aanbieding is.

Deze boodschappenlijstjes hebben me een hoop tijd en geld bespaard!

Al met al was het voor mij een gepast hulpmiddel voor bij mijn doelen. Het Fitcooking Lifestyle Programma heeft me uitstekend geholpen bij het behalen van deze doelen. Je kan er ook nog is veel meer mee dan alleen droog trainen. Zo is het programma ook erg geschikt voor bulken, intermittent fasting, een strak lichaam krijgen en afvallen zonder sporten.

Ook heeft dit programma mij geleerd om een gezonde mindset en lifestyle te hebben. Dit wordt uitgebreid behandeld en was dus niet te missen. Het is ook immers een belangrijk aspect als het neerkomt op de hier bovenstaande doelen ;-).

Het programma vereiste wel veel zelfdiscipline. Ik kan me voorstellen als je dit niet hebt, dat je dan dit programma heel lastig gaat vinden.

Voordelen en pluspunten

 • De gerechten zijn simpel en snel te bereiden
 • Waardevol voor de beginners
 • Voor bijna elke doelstelling te gebruiken (afvallen, droogtrainen, en bulken)
 • Je leert waardevolle vaardigheden zoals mindset en een lifestyle
 • Op maat gemaakte, persoonlijke schema's

Nadelen en minpunten

 • Vereist zelfdiscipline
 • Alleen digitaal verkrijgbaar

De ervaringen van anderen

Natuurlijk zijn mijn ervaringen niet genoeg om een echt oordeel te maken. Daarom staan hier een aantal citaten die jou gaan helpen met een keuze maken.

De meeste ervaringen van klanten waren positief. Volgens Veelre schreven veel mensen dat ze hun vetpercentage hebben kunnen verlagen met daarbij licht in spiermassa te zijn aangekomen. Andere mensen schreven weer over dat ze juist lekker veel in spiermassa waren aankomen.

Veerle wordt over het algemeen ervaren als een soort van motivator. De meeste mensen schreven dat ze binnen enkele uren een reactie kregen als ze een vraag hebben gesteld aan haar via de mail.

Hieronder de citaten:

”Het Fitcooking plan is echt waanzinnig! Ik heb zoveel gelezen op het internet om de juiste methode te vinden om een beter figuur te krijgen. Maar na het lezen van het stappenplan begreep ik opeens waar het fout ging! Eigenlijk deed ik maar wat in mijn sportschool en was ik niet zo bezig met mijn eetpatroon. Nu heb ik weer de controle over mijn lijf en voeding. Ik ben ook zoveel fitter geworden de laatste maanden. Het plan is helder en de voedingsschema’s zijn goed vol te houden. Ik heb zelfs hamburgers op het menu staan dit weekend! Ik ben nog niet helemaal tevreden, ik ga dus nog even een paar maandjes door met het programma. Want z’n sixpack als jij hebt wil ik ook wel hihi.”

Nicolle

”Fitcooking heeft mijn ogen doen openen. Afvallen hoeft helemaal geen straf te zijn. Ik ben in 3 maanden tijd bijna 10 kilo kwijt.”

Daphne

Elke maandag was het weer hetzelfde liedje, dit keer zou ik echt beginnen met lijnen. Ik haalde niets lekkers meer in huis en sloot mijzelf vervolgens op voor de buitenwereld. Bijna 4 maanden later was mijn gewicht nog steeds hetzelfde. Er moest iets gaan veranderen maar hierbij had ik wel echt hulp nodig. Fitcooking heeft mijn ogen echt doen openen. Afvallen hoeft helemaal geen straf te zijn. Ik ben in 3 maanden tijd bijna 10 kilo kwijt. En het is nu ook vrij eenvoudig op gewicht te blijven. Ik weet nu wat mijn lichaam nodig heeft om in shape te blijven.”

Antoinette

Het Fitcooking plan is echt waanzinnig! Het plan is helder en de voedingsschema’s zijn goed vol te houden.”s

Kimberley

”Ik ben een 9 maanden geleden gestart met het programma. Mijn doel: Meer spiermassa aankomen. Mijn figuur was eigenlijk altijd een beetje slap en plat. Ik trainde wel, maar zonder een plan. Het programma van Fitcooking in combinatie met de voedingsschema’s zijn super. Het is goed te volgen en de recepten zijn lekker! Ik ben onwijs trots op mijzelf en het resultaat! Hier heb ik hard voor gewerkt, maar zonder Fitcooking was dit nooit gelukt. Ook is Veerle echt een lieve dame! Als ik haar een berichtje stuur, is ze altijd motiverend en weet ze mij altijd te helpen. ”   

Rebecca

Negatieve reacties waren niet echt te vinden. Dat heeft ook zijn redenen waarom dat zo is. Lees verder om erachter te komen.

Fitcooking Lifestyle Programma Conclusie & prijs: ‘Veel meer dan een dieet met daarnaast een receptenboek’

Review Fitcooking Lifestyle Programma gerecht.

Dus, de conclusie van onze Fitcooking Lifestyle Programma review : Is deze derde editie van het programma jouw geld waard?

Sinds de twee vorige edities heeft Veelre, naar mijn mening, deze derde editie aardig te weten te perfectioneren. Ik kan me letterlijk niet bedenken waarover ze in deze editie nog meer kon praten. (naast meer recepten natuurlijk).

Dus ja, ik vind het je geld waard.

Het Fitcooking Lifestyle Programma is geprijsd op €37 euro. (mits je gebruik maakt van de korting)

Voor dat geld krijg je 193 pagina’s aan waardevolle informatie met daarbij 137 recepten plus alle handvaten om een gezonde lifestyle te hebben.

Daarbij heb je een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie waardoor je het programma eventjes kan uitproberen. De meeste vergelijkbare programma’s hebben er eentje van 30 dagen maar 14 dagen is naar mijn mening wel oké. Je loopt in ieder geval geen risico dat je er aan vast zit.

Als je er toch niet tevreden mee bent kan je Veerle een mailtje sturen en daar antwoord ze, vanuit andermans ervaringen, binnen een dag op.

Al met al is het een uniek product in de categorie afvallen en diëten die mij werkelijk heeft geholpen. Dus waarom zou het bij jou niet kunnen?

Fitcooking Lifestyle Programma

Een werkelijk programma om jouw eigen persoonlijke gezonde lifestyle te creëren

(Vergeet niet mijn Exclusieve Bonus!)

ga direct naar de kortingspagina!
Fitcooking Lifestyle Programma
Fitcooking Lifestyle Programma

Beoordeling door Bart,

16 jun 2020
4

Een werkelijk programma om jouw eigen persoonlijke gezonde lifestyle te creëren

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder!

Deze bonus is een dieet van 14 dagen voor zowel vetverlies als spiermassa opbouw die je bijvoorbeeld na het gebruiken van dit programma kunt gebruiken.

Je krijgt dus 28 dagen aan dieetplannen volledig gratis erbij! Lees verder hoe jij in 5 simpele stappen deze mooie bonus kunt ontvangen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de de factuur van het Fitcooking Lifestyle Programma naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis via een PDF bestand via de mail!
 5. (Dit e-mail adres staat ook onderaan het artikel)

FAQ’s

Is dit programma geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Er is in dit programma speciaal rekening gehouden met vegetariërs en veganisten. Hierover is speciaal een extra hoofstuk geschreven. De recepten die in het hoofstuk Vega(n) zijn, zijn dus voor veganisten of vegetariërs.

Hoe ontvang ik het programma?

Het Fitcooking Lifestyle Programma is een digitaal product en wordt dus niet met een fysieke versie meegeleverd.
Na aankoop ontvang je een mail met al je inloggegevens waarmee je op de website kan inloggen en het Fitcooking Lifestyle Programma kunt downloaden. Je download het Fitcooking lifestyle plan en de voedingsschema’s in een PDF formaat. De macrocalculators zijn Excel bestanden

Wat krijg ik precies met het Fitcooking Lifestyle Programma?

Het is een compleet programma. Je begint met het lezen van de meest belangrijke en waardevolle informatie over voeding en training. 
Je ontvangt twee macrocalculators voor vetverlies en spieropbouw (voor mannen en vrouwen). Daarna ga je met deze macrocalculators je eigen calorie- en macro behoefte berekenen.
Op basis van je persoonlijke behoefte ontvang je persoonlijke voedingsschema’s.
Daarnaast ontvang je tools en met bijbehorende informatie die je nodig hebt om fysiek in de beste shape te komen.
Er in het Fitcooking lifestyle plan 137 eiwitrijke recepten, verdeeld over 10 verschillende hoofdstukken.

Voor hoeveel personen zijn de recepten?

Alle recepten zijn gemaakt voor één persoon. Zo hoef jij zelf geen rekenwerk te doen als je alleen bent. Als je met meerdere personen wilt genieten van de recepten moet je simpel maar de waardes van de recepten vermenigvuldigen met het aantal mensen met wie je eet.

Is dit programma ook voor mensen die glutenvrij eten?

Het programma is niet speciaal afgestemd voor mensen die glutenvrij eten.
Wil je glutenvrij van de recepten genieten?
Vervang de ingrediënten met gluten dan door een glutenvrije variant.

Is dit programma ook geschikt voor mensen die geen zuivel eten/drinken?

Het programma is niet speciaal afgestemd voor mensen die zuivelrij eten en drinken.
Eet je geen zuivel, dan kun je het melkproduct vervangen door een alternatief, zoals amandel- of sojamelk.

Is het programma ook geschikt voor mensen die spiermassa willen opbouwen?

Jazeker!
Je ontvangt een speciale macrocalculator voor spiermassa opbouw.
Hiermee bereken je makkelijk jouw benodigde calorieën en macroverhoudingen voor jouw doelen.
Alle 135 recepten in het Fitcooking lifestyle plan zijn rijk aan eiwitten. 
Eiwitten zijn de bouwstenen voor onze spieren. Dit maakt het programma en de  recepten zeer geschikt om spiermassa op te bouwen.

Ik sport nauwelijks, is het programma dan nog wel geschikt voor mij?

Jazeker!
Je haalt wel sneller resultaat als je dit programma doet in combinatie met regelmatig sporten.

Ik ben niet een prof in de keuken, is dit programma dan ook geschikt voor mij?

Ik ben ook geen prof in de keuken en heb het programma met gemak kunnen volgen.
De recepten die in het programma zijn verwerkt, zijn eenvoudig te bereiden. Zelfs de meest onervaren kunnen met alle recepten uit de voeten.

Waar kan ik het Fitcooking Lifestyle Programma het snelst bestellen?

Je kunt het Fitcooking Lifestyle Programma het snelst bestellen door op de knop hieronder te klikken!

Contactgegevens voor exclusieve bonus:

 • Delete je cookies.
 • Klik op de bovenstaande knop
 • Mail de de factuur van het Fitcooking Lifestyle Programma naar dit e-mail adres.
 • Ontvang de unieke gratis dieetplannen via een PDF bestand in de mail!

Lees hier al mijn andere reviews!

Lees ook mijn 3 meest recente berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *