Keto Revolutie Review (+Unieke en Exclusieve Bonus!)

De Snelle Manier Naar Minder Vet en Minder Kilo's?

De Keto Revolutie, een programma wat je stap-voor-stap gaat leren hoe jij een keto lifestyle kan gaan volgen.

Het keto dieet is een nieuw en razend populair dieet die zich richt op afvallen en vet verliezen. Het komt vanuit Amerika gevlogen en steeds meer mensen ontdekken het geheim van het keto dieet.

Maar hoe moet ik afvallen met zo’n keto dieet? Hoe kan ik afvallen en vet verliezen met een lekker dieet?

Dat doe je met de Keto Revolutie.

Maar hoe werkt de Keto Revolutie? Hoe gaat de Keto Revolutie mij helpen en werkt het echt ?

Dat gaan we in deze Keto Revolutie review uitzoeken!

We gaan het hebben over wat een keto dieet is, wie de maker is, wat de Keto Revolutie inhoud en wat je allemaal krijgt, ervaringen van mijzelf en andere gebruikers en nog veel meer. (+ een exclusieve gratis bonus en FAQ’s)

Laten we meteen beginnen!

Inhoudsopgave

Wat is een keto dieet überhaupt?

Voordat we beginnen met de Keto Revolutie review is het wel handig om te weten waar het hele programma omheen gebouwd is.

Het keto dieet is simpel gezien een vorm van diëten waar je je richt op vetrijke voeding in plaats van voeding met (veel) koolhydraten.

Een belangrijk feit rondom afvallen, vet verliezen en het keto dieet is dat je lichaam koolhydraten als hoofdenergiebron gebruikt. Dit betekent dat je lichaam altijd eerst je koolhydraten gaat verbranden als je voeding binnenkrijgt.

Dit doet het omdat koolhydraten het snelst kunnen worden omgezet in bruikbare energie. Als het lichaam te weinig koolhydraten heeft gaat het vetweefsel afbreken om energie te krijgen.

Dit vetweefsel wordt afgebroken in ketonen en worden vervolgens op een vergelijkbare manier gebruikt als de brandstof van het lichaam, onder andere voor je hersenen, spieren en je hart.

Het proces van ketonen als primaire energiebron te gebruiken in je lichaam wordt ‘ketose’ genoemd.

Om hierin te komen is het dus heel belangrijk om voeding binnen te krijgen die heel weinig koolhydraten, een gemiddelde hoeveelheid aan eiwitten en veel vetten bevat.

Waar een keto dieet zich vooral op focust zijn verzadigde vetten (ghee, kokosolie, vette vis, eieren) en enkelvoudig onverzadigde vetten (avocado’s, extra vierge olijfolie).

Experts zeggen dat het voeding (in de vorm van calorieën) die je inneemt tussen de 65-75% aan vetten moeten bevatten, maar voor iedereen verschilt dit exacte percentage.

Klinkt allemaal heel ingewikkeld maar de Keto Revolutie gaat dit oplossen en duidelijker maken! Met dit programma wordt je op een simpele manier begeleid door jouw keto proces!

Wie is de maker van de Keto Revolutie en is hij te vertrouwen?

De maker en schrijver van de Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Hij is schrijver van meerdere bestsellers en geen onbekende in de dieetwereld.

Hij heeft naast het boek ‘De Keto Revolutie’ namelijk ook al Nederland kennis laten maken met het paleo dieet met het boek ‘De Paleo Revolutie’. Daarnaast heeft hij ook vele andere recepten boeken geschreven zoals:

 • 15 Minuten Paleo 
 • 101 Paleo Recepten
 • Super Simpel Paleo
 • Paleolicious
 • Vegetarische Paleo 
 • Paleo á la Carte 
 • Paleo Budget
 • Paleo Toetjes
 • Paleo Kids

*Dit zijn pas negen van de 29 producten die Mitchel aanbiedt.

We kunnen wel zeggen dat hij genoeg kennis heeft omtrent gezond leven.

Verder is Mitchel ook bekend van een gezondheidsplatform genaamd elkehaptelt.nl waaraan ook de websites paleo.nl en keto.nl gelinkt zijn. Op deze websites maakt hij recepten, lifestyle artikelen en geeft onder andere informatie over alles wat met gezondheid te maken heeft!

Verder is Mitchel ook lekker bezig op social media.

Hierbij is Mitchel ook verschenen in media zoals RTL 4 en de Volkskrant

Na heel wat zoekwerk op het internet heb ik geen slechte ervaringen gevonden in verband met Mitchel. Zijn bedrijf (Foodie B.V.) is ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, verder vind je op zijn hoofdwebsite een FAQ pagina, telefoonnummer en e-mail adres van de klantenservice.

Hij zorgt ervoor dat hij makkelijk te vinden en netjes bereikbaar is en dus kunnen we zeggen dat Mitchel goed te vertrouwen is!

Welke dingen kan je volgens Mitchel bereiken met de Keto Revolutie?

Op de salespagina van de Keto Revolutie staan een hele hoop claims en beweringen van Mitchel over dingen die je met de Keto Revolutie kunt bereiken.

Op deze manier kan je kijken of jouw ervaringen vergelijkbaar zijn met de claims en beweringen.

Mitchel heeft het op de salespagina over dat je kunt:

 • Afvallen zonder honger te lijden
 • Afvallen zonder uren in de sportschool te hoeven zijn

Daarnaast maakt hij ook claims over wat er mogelijk is zoals:

Dat na drie dagen:

 • Je meer energie kan krijgen
 • Het opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Je gifstoffen binnen je lichaam worden afgedreven
 • Je honger gedurende de dag begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd optrekt

Na 7 dagen dat:

 • Je een betere spijsvertering kunt gaan hebben
 • Vet als brandstof gaat worden gebruikt
 • Je kunt genieten van een gezond uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren soepeler beginnen te worden

En na 21 dagen dat je:

 • Makkelijker gewichtsverlies kunt gaan ervaren
 • Een stralendere huid kan gaan hebben
 • Je jeugdige energie kunt gaan herstellen en ervaren
 • Slanker en sterker uiterlijk kunt gaan hebben
 • Je gezonde schildklier functie terug kan komen
 • De tekenen van een lekkende darm worden gerepareerd

In het kort zijn dit een hele hoop claims. Een ding om wel te benoemen is dat deze claims allemaal ‘mogelijk’ zijn waarmee Mitchel eigenlijk zegt dat het allemaal niet gegarandeerd is.

Dit allemaal klinkt heel mooi maar wordt dit ook waargemaakt? Lees verder om mijn ervaringen en die van andere mensen te lezen.

Wat is de Keto Revolutie en wat heeft het te bieden?

Kort gezegd is de Keto Revolutie is een digitaal en compleet pakket met handboeken, video’s, informatie, recepten en een 3-weeks stap-voor-stap programma waarbij jij stap-voor-stap gaat ontdekken hoe je een keto dieet moet volgen en hoe je ermee gaat kunnen afvallen.

Wat krijg je allemaal bij de Keto Revolutie?

Wat krijg je nou allemaal bij de Keto Revolutie om af te gaan vallen met een keto dieet?

De volgende punten zitten allemaal inbegrepen bij de Keto Revolutie:

 1. Het Keto Revolutie Handboek
 2. Het Intermittent Fasting Handboek
 3. 63 Keto Recepten
 4. Weekmenu’s, drie Boodschappenlijstjes en een Voedingslijst
 5. Keto Revolutie Videocursus

We gaan al deze onderdelen van de Keto Revolutie bespreken in de komende alinea’s!

Het Keto Revolutie Handboek

Dit boek wordt gezien als de keto startergids. Hierom gaat de maker, Mitchel van Duuren, zijn persoonlijke verhaal en ervaringen vertellen en veel informatie geven over wat Keto precies is en hoe het werkt.

Ook kom je meer te weten over hoe jij het beste het Keto dieet kan implementeren in jouw leven. Je gaat het keto dieet stap-voor-stap in je leven implementeren.

Verder vind je in dit handboek nog verschillende tips en manieren hoe je dit dieet kan aanpassen als je vast komt te zitten en dus opeens niet meer afvalt.

Hier de inhoudsopgave van het boek zodat je voor jezelf een beter begrip en beeld kunt krijgen van de Keto Revolutie

Het Intermittent Fasting Handboek

Dit tweede boek is het het intermittent Fasting handboek wat bestaat uit 60 pagina’s. Intermitterend vasten is een manier van eten waarbij je op regelmatige basis enkele uren per dag eet.

Vele studies die gebaseerd zijn op de wetenschap hebben aangeduid dat Intermitterend vasten kan zorgen voor minder honger hebben en om sneller af te vallen!

In dit boek gaat Mitchel van Duuren precies uitleggen wat Intermitterend vasten precies is en hoe je dit kan combineren, ten eerste met de Keto Revolutie en ten tweede met je dagelijkse leven!

63 Keto Recepten

In het derde boek ga je een 21 dagen lang stappenplan vinden waarbij je in totaal dus 63 recepten aan ontbijten, lunches en diners tot je beschikking hebt.

Dit betekent niet dat je er maar 21 dagen mee kunt doen. Je bent totaal vrij in je keuze welke recepten je als eerste klaarmaakt.

Als je bijvoorbeeld zou willen kan je om de week een bepaald gerecht maken omdat je die zo lekker vindt. Dan gebruik je niet alle 63 recepten. Je kunt dit helemaal naar jou eigen keuze aanpassen!

Het enigste wat niet inbegrepen is in dit boek zijn tussendoortjes.

Hieronder zie je een voorbeeld recept van het Keto dieet. Ze geven precies aan wat je nog hebt en leggen simpel stap-voor-stap uit hoe je het moet bereiden!

Zijn 63 recepten niet genoeg? Mitchel heeft ook een ander boek 101 andere keto gemaakt.

Weekmenu’s, drie Boodschappenlijstjes en een Voedingslijst

Dit zijn heel handige aanwinsten bij de Keto Revolutie.

Binnen het exclusieve ledengedeelte tref je drie weekmenu’s met drie bijbehorende boodschappenlijstjes. De boodschappenlijstjes zijn ook digitaal waardoor je ze makkelijk mee te nemen zijn op je telefoon naar de supermarkt.

Door deze drie weken de boodschappen te doen krijg je ook vanzelf het inzicht over wat wel en wat niet binnen een keto dieet past. Zo kan je ook bijvoorbeeld zelf gerechten maken. Zo ben je niet gebonden aan de 63 recepten die ook bij de Keto Revolutie worden gegeven.

Hiermee kan de voedingslijst ook mee helpen. Met de voedingslijst kan je in een paar oogopslagen zien wat wel en wat niet binnen een keto dieet past.

Zo wordt het maken van recepten nog makkelijker.

Keto Revolutie Videocursus

Is lezen niet je ding en vind je het fijner om naar iemand te luisteren?

Dan is dat geen probleem! In deze uitgebreide videocursus van maar liefst 39 video’s (Binnen het exclusieve ledengedeelte!) legt Mitchel perfect uit hoe het keto dieet werkt, hoe je het makkelijk kan combineren met je dagelijkse leven, de voordelen van een keto dieet en hoe je makkelijk je ketonen kunt meten en nog veel meer!

Door deze extra videocursus is de keto revolutie voor iedereen en overal geschikt!

Voor wie is de Keto Revolutie wel en niet geschikt?

Is de Keto Revolutie überhaupt wel geschikt voor mij?

Dat is een hele belangrijke vraag die je jezelf moet stellen voordat je een product gaat kopen. Vandaar dat we hem gaan beantwoorden met behulp van een kort lijstje:

De Keto Revolutie is geschikt voor:

 • Mannen en vrouwen die op een verantwoordelijke manier willen afvallen
 • Mensen die zonder moeite en hoge kosten een oplossing willen voor de vraag naar een gezonder leven
 • Mensen die naast hun cardio- en krachttraining ook gezonder willen worden door hun voeding aan te passen

Echter is de Keto Revolutie jammergenoeg niet voor iedereen geschikt.

Een keto dieet is namelijk een redelijk zwaard dieet waar je wel snel kunt afvallen, mits je je aan alle regels houdt natuurlijk. Als je dit niet kunt en/of gaat volhouden raad ik je de Keto Revolutie af.

Ook mensen met diabetes moeten extra opletten. De medicijnen en de voedingsverdeling (verlagen van de koolhydraten en verhogen van de vetten) kan heel abrupt gebeuren in een keto dieet. Dit kan een keto dieet heel gevaarlijk maken. Overleg dus altijd met je huisarts!

De Keto Revolutie is niet geschikt voor:

 • Mensen die diabetes type 1 hebben. (komt door de snel dalende bloedsuikerspiegels door het dieet) (overleg met je huisarts)
 • Sporters die veel explosieve workouts zoals HIIT doen
 • Mensen die nieraandoeningen hebben
 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven (overleg met je huisarts)

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Toen ik de Keto Revolutie kocht wist ik niet wat me te wachten stond.

Hoe kwam de Keto Revolutie binnen? Hoe lang duurde het voordat ik het binnenkreeg? Etcetera, allemaal zulke vragen.

Ik kan me voorstellen dat meerdere mensen dit hebben waardoor ik het bestel proces even in stappen voor je neerleg:

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je bijna direct erna een mail van elkehaptelt.nl met daarin je inloggegevens zodat je het product kan bekijken en downloaden.
 3. Daarna kan je met het programma al binnen 5 minuten beginnen!
 4. (Mij mailen en je unieke bonus ontvangen!)

Mijn ervaringen: ”Strenger dan gemiddeld maar erg effectief”

Toen ik de Keto Revolutie binnenkreeg was ik al meteen enthousiast. Ik was echt benieuwd of dit dieet wel bij mij paste.

Ik heb namelijk veel diëten zoals een paleo- en koolhydraatarmdieet geprobeerd maar geen een werkte echt voor mij persoonlijk.

Vandaar dat ik de Keto Revolutie gekocht heb.

Toen ik de Keto Revolutie binnenkreeg was ik meteen verrast over hoe strak en verzorgd de Keto Revolutie eruit zag. de indeling van de handboeken waren vanaf het begin duidelijk en ik vond de recepten mooie en representatieve afbeeldingen hebben.

Ik begon pas de volgende dag pas met het lezen omdat ik de Keto Revolutie in de avond had gekocht. Ik vond het jammer dat het alleen een digitaal product was omdat ik lezen in een fysiek boek fijner vind. Echter is niks perfect ;).

Toen ik eenmaal begon met het dieet zelf was ik vrij verrast hoeveel tijd ik in het bereiden van het eten moest steken. Het duurde wat langer dan dat ik normaal over het eten deed. Gelukkig waren de instructies van de recepten duidelijk zodat alles makkelijk te volgen was.

Veel producten waarmee we koken bevatten veel koolydraten die natuurlijk in een keto dieet niet geliefd zijn. De koolhydraatarme producten kosten eenmaal meer tijd om klaar te maken. Je moet er eenmaal iets voor over hebben hè?

Al met al vereist een keto dieet best wel wat aanpassingen aan je eigen ‘normale’ eetpatroon en -gewoontes. Dit vond ik persoonlijk niet erg omdat ik wel toe was aan wat verandering maar andere kunnen dit misschien anders ervaren.

De recepten waren naar mijn mening lekker divers waar ik persoonlijk van houd. Ook vond ik ze bijna allemaal lekker op een paar na natuurlijk. over het algemeen zijn het lekkere recepten waardoor je je niet druk hoeft te maken of een keto dieet vies is.

In de eerste weken van het keto dieet ervaarde ik de zogenoemde keto-griepverschijnselen zoals duizeligheid, vermoeidheid en soms hoofdpijn wat niet fijn is zoals je kan verwachten.

Deze klachten gingen gelukkig binnen enkele dagen weg naarmate mijn lichaam wende aan een keto dieet. Je licht er niet ziek op bed van maar je ervaart het wel lichtelijk

Het keto handboek in combinatie met het intermittent fasting handboek voelde als een soort van natuurlijke combinatie aan. Ik vond het heel goed samengaan waardoor het ook snel wende. Ik was dan ook heel tevreden over deze handboeken.

De weekmenu’s, drie Boodschappenlijstjes en voedingslijst waren naar mijn mening een van de meest handige toevoegingen van de Keto Revolutie.

Ze maakte het volgen van het dieet een stuk makkelijker. Ook heb ik door deze toevoegingen mijn eigen receptjes kunnen maken zoals een combinatie tussen eieren, bacon en guacamole!

Dit was echter niet heel moeilijk maar ik was er nog wel trots op!

De video cursus heb ik pas later in het programma gebruikt. Ik raad je aan om deze tijdens het dieet te gebruiken aangezien er veel tips en trick worden gegeven die mijn ervaringen van het volgen van een keto dieet makkelijker hadden gemaakt.

De lengte van de Keto Revolutie vond ik wel een beetje kort. Het duurde maar 3 weken waarna ik gelukkig met mijn eigen ‘keto inzichten’ verder kon gaan. Echter vind ik wel dat het langer had mogen zijn.

Al met al vond ik de de Keto Revolutie een leuk dieet om te volgen die ik wel vol kon houden. Soms lukte dat bijna niet omdat het dieet best wel streng is. Gelukkig heb ik het volgehouden en bijna 5 kg kwijtgeraakt. Als je overgewicht hebt of een BMI van boven de 30 hebt kan je betere resultaten verwachten.

Ik had niet echt een soort van overgewicht. Echter konden er wel wat kilootjes en wat vet af. Vandaar dat ik niet zulke verassende resultaten heb behaald.

Voordelen en pluspunten van de Keto Revolutie

 • Complete gids naar een gezonder dieet
 • Veel lekker gerechten en recepten met veel variatie!
 • Prijs kwaliteit verhouding
 • Effective manier om je overtollig vet weg te werken
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen en minpunten van de Keto Revolutie

 • Maar drie weken lang
 • Geen fysiek boek 

 • Vereist flinke aanpassingen in hun eetpatroon
 • Keto-griepverschijnselen

De ervaringen van anderen

Mijn ervaringen zullen niet genoeg om een goede en weloverwogen keuze te maken of de Keto Revolutie een passende keuze is voor jouw persoonlijke behoeftes.

Vandaar dat we hier acht andere ervaringen hebben staan over het de Keto Revolutie:

Gewoon je goed voelen.

2 weken bezig. 1,5 kg kwijt..voel me echter minder pafferig, losser in mijn lichaam. minder vermoeidheidsdips, geen hongergevoel, wel iets meer behoefte aan koffie.

Glucose is vanaf dag 1 stabiel, hoef dat niet meer te meten; misschien 1x maand. Ketose level fluctueert, maar als het iets lager is, geen honger. Ik heb moeite om de hoeveelheden naar binnen te krijgen. Ik heb mijn level gister op 30 khd gezet, ik wil veel groenten blijven eten. Ik gebruik veel kokosolie in koffie anders is het minder gemakkelijk om aan mijn vet te komen. Dan ook maar gebakken eieren met kaas..yammie..dat schiet op.

Darmen werken prima, olie helpt natuurlijk ook mee.

Dus ik ben toppie blij…net als eerder, voelt goed. Nu ik de meter heb, heb ik na iedere maaltijd goed overzicht wat er nog moet gebeuren. Ik beslis wat ik eet, op het moment dat ik ga eten, waar ik dan zin in heb. Handig om de gegevens daar dan in mee te nemen.

Zo voorkom ik ook, dat ik niet bewust zou zijn, dat ik ergens teveel of vooral te kort van hebt. Het leven is zo gemakkelijk, als je de goede handvatten hebt.

Wat zijn jullie GOEDE ERVARINGEN? We kunnen het best focussen op wat goed gaat en werken aan wat nog verbeterd kan worden, cq waar nog handig in moeten worden. Ik zie dit dus ook niet als dieet maar als life style, mindset, focus op wat ik wil in mijn leven; het zelfhelend vermogen van ons lichaam in staat stellen om goed te functioneren.

Els

”Afgelopen maandag begonnen. 81.5 kilo. Vandaag 78.4. Ik zit goed in ketose en voel me prima. Niet hongerig of slap. Wel droge mond. Sporten gaat ook gewoon als altijd. Heerlijk dit.”

”Nu twee weken in ketose. Laatste dagen trok in de middag het vage mistige gevoel al weg. En kreeg ik in de middag energie terug. Zware gevoel in benen nam af. Maar vanmorgen voelde ik direct, dit gaat lekker. Geen zwaar gevoel en meer energie. Yes hopelijk vanaf nu weer fitter. Heb zin om weer te sporten. Als ik me morgenochtend weer zo voel, ga ik de sportschool weer eens bezoeken.”

Wauwww….ik ben zo blij!!!!

Vorige week schreef ik dat ik een uitdaging had gisteren omdat ik een bruiloft had. En ik ben er supergoed doorheen gekomen. Een paar wodka met Spa rood gedronken ipv de zoete varianten. Bij de tapas selectief geweest en alleen degene genomen die redelijk Keto waren en ik had mezelf 1cheatmoment toegestaan en dat is een stuk chocoladecheesecake.

Kon hem niet helemaal op dus is 1/3 geworden. Alles bij elkaar dus niet in de verhoudingen zoals het hoort met mijn Makro’s zoals jullie zien. Is ook een beetje natte vingerwerk natuurlijk want ik weet niet precies wat ik op heb aan grammen en ingrediënten.

Ik denk dat het eigenlijk nog meer buiten verhouding is want heb alleen de stukjes vlees gelogd in MFP. Dus was op alles voorbereid toen in mijn ketowaarde ging meten zojuist…. 2,4!!!! Dit is wel het ultieme ewijs dat ik nu fatadapted ben en een beetje cheaten niet meteen afgestraft wordt. Voor diegene die nog niet zover zijn..hou vol de beloning van fatadapted zijn komt er echt aan

”Sinds vorige week maandag het keto knopje gevonden. Bleef hiervoor wel steeds kha maar met veel misstappen. Nu vandaag -3,4 kg. Ik ben blij.”

42 jaren geleden (15 jaar ofzoiets) Atkins gedaan en toen heel slank geweest en heel veel energie maar dat verslapte helaas toch.

Nu dit aan het proberen, drie weken bezig en 3,8 kilo eraf.

Hallo allemaal fijn dat ik bij de groep mag. Ben afgelopen vrijdag begonnen met intermitterend vasten en keto. Het gaat goed al 3 kg kwijt, weet dat er een moment komt dat het stil blijft staan, maar gewoon door gaan.

Bron citaten

De Keto Revolutie Conclusie & prijs: ‘Veel kennis en resultaten voor relatief weinig’

Dus nu de conclusie. Is de Keto Revolutie je geld waard?

Naar mijn mening ja. Echter niet voor iedereen.

Zoek je een dieet waarmee je zeer goede resultaten kan behalen en heb je discipline? Dan is de Keto Revolutie het perfecte dieet voor jou. Je kunt door de kennis van Mitchel veel afvallen in de 3 weken dat het programma duurt.

Vind je het volgen van een dieet echter wat moeilijk? Dan zou ik eerst echt afwegen. Mitchel geeft heel veel tips, tricks en manieren om het dieet makkelijker te maken waardoor het volgen ervan ook niet heel moeilijk was.

Het moeilijkste waren de aanpassingen aan je eigen ‘normale’ eetpatroon en -gewoontes. Kan je deze aan, dan zou ik de Keto Revolutie zonder twijfel aanraden.

Het programma kost €37 waardoor het niet het duurste programma is. Echter krijg je wel een van de meest waardevolle dieet programma’s die nu op de markt zijn.

Ik zou zeggen dat je het zou kunnen uitproberen. Als het niet uitwerkt was het niet een heel grote prijs die je dan hebt besteed, en je kan je geld terugkrijgen. Werkt het wel, dan heb je voor relatief weinig geld veel kennis en resultaten kunnen behalen.

Daarbovenop is er een 60 dagen niet-goed-geld-teruggarantie waardoor je de volle drie weken kunt uitproberen en nog steeds je geld terug kunt krijgen. Nog en reden om het uit te proberen ;).

Probeer het naar mijn mening uit. Werkt het niet? Vraag dan meteen je geld terug. Werkt het wel? Dan heb je voor heel weinig geld veel resultaten en kennis :).

De Keto Revolutie

Veel kennis en resultaten voor relatief weinig geld met bovendien vrijwel geen risico!

(Vergeet niet de extra bonus!)

ga direct naar de kortingspagina!
De Keto Revolutie
De Keto Revolutie

Beoordeling door Bart,

23 jul 2020
4

Veel kennis en resultaten voor relatief weinig geld met bovendien vrijwel geen risico!

Exclusieve Bonus

Naast deze review kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder!

Deze bonus is een dieet van 14 dagen voor meer vetverlies die je bijvoorbeeld na het gebruiken van dit programma kunt gebruiken.

Je krijgt dus 2 weken aan extra dieetplannen volledig gratis erbij! Lees verder hoe jij in 4 simpele stappen deze mooie bonus kunt ontvangen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de de factuur van de Keto Revolutie naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis bonus via een PDF bestand via de mail!

FAQ’s

Is het keto dieet een hype?

Het keto dieet wordt al bijna 100 jaar door mensen gebruikt. Ook ziekenhuizen gebruiken het gebruik om mensen die epilepsie hebben te helpen.
De enigste hype die er is, is dat het keto dieet steeds populairder onder de mensen wordt.

Is een keto dieet niet hetzelfde als een Atkins dieet?

Nee.
Waar het Atkins dieet laag in koolhydraten is, is het keto dieet laag in koolhydraten en hoog in vetten.
Als je alleen maar je koolhydraten verlaagt geraakt je lichaam niet in ketose. Het is het verhogen van de vetten, en je lichaam laten switchen van koolhydraten naar vetten waardoor je in ketose raakt.

Is het eten van zo veel vet wel goed? Is het goed voor het cholesterol niveau?

Ja, anders zouden niet zo veel mensen het doen toch? 😉
Met een keto dieet maakt je lichaam meer HDL (een goed cholesterol) en minder LDL (een slecht cholesterol) aan.,
Bij een keto dieet blijven de insuline niveaus ook laag wat betekent dat mensen met diabetes type 2 ook een keto dieet kunnen volgen.

Is het keto dieet makkelijk te volgen?

De Keto Revolutie is volgens Mitchel geschreven voor de mensen met een onervaren keto gedachte wat betekent dat het makkelijk te volgen zou moeten zijn (en naar mijn ervaringen is).
 De video’s van de Keto Revolutie zijn helder en makkelijk te volgen en geven je diverse tips om jouw leven makkelijker te maken.
Maak je geen zorgen dus!

Kan je met vreetbuien ook een keto dieet volgen? Kan ik er zelf vanaf komen?

Ja.
Door de meerderheid aan vetten in combinatie met de slome koolhydraten en vermindering van suikers krijg je een langer voldaan gevoel waardoor je geen honger hebt en geen last krijgt van vreetbuien.

Kan ik ooit nog uiteten gaan als ik de Keto Revolutie volg? Zit mijn lichaam dan nog wel in ketose?

Ja dat kan zeker.
Ook tijdens een avondje uit kan je in ketose blijven waardoor je op een verantwoorde manier nog steeds uit kan gaan.
Het programma bevat ‘keto hacks’ waarin tips staan over hoe jij altijd in ketose kunt blijven. Ook als je gaat uiteten.

Mag ik alcohol drinken met een keto dieet?

Ja.
Je moet misschien wel gaan het soort alcohol wat je drinkt veranderen. Gelukkig biedt de Keto Revolutie een handig lijstje voor een keto-vriendelijke alcoholische opties zodat je precies weet wat je beter wel en niet kunt drinken. (incl. wijn)

Waar kan ik de Keto Revolutie het snelst bestellen?

Je kunt de Keto Revolutie het snelst bestellen via de knop hieronder

Afsluiting:

Ik hoop je te hebben kunnen helpen met deze review om een keuze te kunnen maken in je aankoop van de Keto Revolutie!

Wil je meer reviews lezen? Lees dan hier al mijn andere reviews!

Of lees mijn 3 meest recente berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *