Review Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (+Unieke en Exclusieve Bonus!)

Werkt het echt of is het maar marketing?

Afvallen en/of vet verliezen, het is een soort rage de laatste tijd waar je raar wordt aangekeken als je er niet mee bezig bent. Vandaar dat er ook zo veel producten omtrent afvallen en vet verliezen, zoals het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma, op de markt zijn.

Deze producten zouden je moeten helpen met op een simpele manier lekker af te vallen en/of vet te verliezen zonder al te veel moeite of een streng dieet. Het enigste wat je zou moeten doen is het programma volgen.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is een van die programma’s. Dit programma wilt jou helpen met meer dan 10kg af te vallen in 50 dagen. Klinkt mooi niet?

Maar is dat ook zo? Kan het dit programma hierbij echt helpen? En is het zo simpel als het lijkt?

Dat gaan we in deze review van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma uitzoeken

We gaan kijken naar de maker en of die te vertrouwen is. We gaan kijken naar het programma zelf, wat het te bieden heeft en voor wie het geschikt is. Als laatst gaan we het hebben over mijn ervaringen en die van anderen zodat jij de beste keuze voor jezelf kunt maken!

Laten we geen tijd verspillen en meteen beginnen!

Inhoudsopgave

Wat is een koolhydraat arm dieet überhaupt?

Het is wel handig om te weten wat voor een soort dieet het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma hanteert. Vandaar dat we het even kort gaan uitleggen.

Zoals de naam al zegt is een koolhydraat arm dieet een dieet met weinig koolhydraten. Meestal rond de 100g per dag. (Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma hanteert 50g per dag)

Het voordeel wat je hiervan ervaart ligt bij de hormonen. Door koolhydraten wordt glucose aangemaakt, een stofje waar je lichaam energie uit kan halen, en houdt met behulp van het hormoon insuline de bloedsuikerspiegel omlaag.

Als je veel koolhydraten eet, dan maakt je lichaam veel insuline aan wat een seintje geeft aan je lichaam dat het de overtollige energie op moet gaan slaan als vet maken. Dit doet je lichaam zodat het energie reserves heeft.

Als je dus je koolhydraatinname vermindert maak je minder insuline aan wat een seintje geeft aan je lichaam dat je vet moet gaan verbranden. Vandaar dat je met een koolhydraatarm dieet vet verliest.

Dit is ook te zien vanuit een andere theorie: Koolhydraten zijn de ‘hoofd’ energiebron van het lichaam. Als je lichaam voedingsstoffen binnenkrijgt gaat het altijd eerst koolhydraten verbruiken en daarna pas vetten en eiwitten.

Als je dus koolhydraten grotendeels weghaalt uit je dieet gaat je lichaam dus eerder vet en eiwitten verbranden waardoor je ook vet verliest

De meeste koolhydraten komen voor in producten als brood, rijst, aardappelen, pasta, frisdrank, (fruit)sappen en in heel veel kant-en-klare producten.

Dit zijn de ongezonde koolhydraten, ook wel de snelle koolhydraten genoemd, die dus in een korte tijd veel energie afgeven. Door de snelle toename in energie gaat je lichaam deze overtollige energie opslaan als vet.

In een koolhydraatarm dieet ga je deze ongezonde koolhydraten grotendeels verwijderen. Wat je behoudt zijn echter de gezonde koolhydraten, ook wel de slome koolhydraten genoemd. Deze geven over een langere periode hun energie af waardoor er geen overvloed komt en er dus ook niks wordt opgeslagen als vet.

Voorbeelden van gezonde koolhydraten zijn:

 • Noten
 • Volkoren pasta
 • Verschillende soorten bladgroenten
 • Volkoren rijst

Het is belangrijk dat je niet alle koolhydraten uit je lichaam verwijdert. Ze hebben namelijk belangrijke functies zoals ademhaling, hartslag, aanmaak van hormonen, concentratie en regeling van lichaamstemperatuur.

Nog enkele voordelen van een koolhydraat dieet zijn:

 • Je zult je langer energieker voelen omdat de energie verdeeld wordt over een langere periode.
 • Minder snel last van een omgeblazen gevoel
 • Het zorgt er voor dat je bloeddruk wordt verlaagd
 • tijdens een koolhydraatarm dieet heb je minder hongergevoel omdat je lichhaam door de extra eiwitten een betere verzadiging heeft (bron).

Wie is de maker van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma en is hij te vertrouwen?

Niels Bosman

De maker van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is Niels Bosman, eigenaar makkelijkafvallen.eu. Op deze website deelt hij dagelijks informatie over zijn passie: een gezond en gelukkig leven hebben en die ervaring kunnen delen met anderen. Vandaar dit programma.

Niels Bosman is geen pseudoniem. De meeste mensen met een online product gebruiken een verzonnen naam (pseudoniem) voor privacy redenen. Niels doet dat echter niet. Zijn woonplaats staat ook online, namelijk Eindhoven in Brabant. Hij heeft niks te verbergen dus ;).

Naast een eigen blog is hij erg actief op Facebook om iedereens vragen te beantwoorden rondom een koolhydraatarme leefstijl. Met meer dan 80.000 likes is hij vrij actief.

Naast dit ook op instagraam en YouTube te vinden (cijfers eind juni 2020)

 • 86.426 likes op Facebook  
 • 20,4 K volgers op Instagram
 • 145.096 views en 588 abonnees op YouTube

Niels heeft echter geen onderwijsachtergrond die te maken zou hebben met afvallen. Wel binnen de marketing maar aan het boek te zien heeft hij wel veel kennis over voeding en schrijft hij er met veel plezier over. Niels Bosman is hierdoor een zogenoemde ervaringsdeskundige.

Niels geeft een 100% succes garantie waaraan hij stelt dat je je geld gewoon terugkrijgt als je in 50 dagen niet ben afgevallen.

Zakelijk is Niels goed op orde. Hij staat netjes ingeschreven bij de KvK. Verder zijn er geen negatieve reacties gevinden over zijn bedrijf. De klantenservice ervaringen zien er ook goed uit.

Al met al kunnen we concluderen dat Niels goed te vertrouwen is. Als er iets mis zou zijn kan je hem in ieder geval makkelijk vinden.

Welke dingen kan je volgens Niels bereiken met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Wat zegt Niels over wat je kunt bereiken met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Ik heb het even in een lijstje gezet.

Volgens Niels kun je met behulp van zijn Programma:

 • Afvallen zonder te sporten (resultaten per individu verschillend).
 • Afvallen zonder een hongergevoel te hoeven hebben.
 • Op een gezonde en verantwoordelijke manier afvallen.
 • Afvallen zelf als je brood eet.
 • Afvallen met makkelijke en snel te bereiden recepten.

Ook stelt Niels dat je de volgende voordelen kunt ervaren als je deelneemt aan het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma.

Namelijk dat je:

 • Nooit meer bezorgd zijn over wat je moet eten
 • Snel en effectief boodschappen doen door gegeven boodschappenlijstjes
 • Meer energie hebben in je leven
 • Afvallen zonder opgeblazen gevoel
 • Kunt afkicken met een eventuele suikerverslaving

De meeste mensen beweren dat ze in de 7 weken ongeveer 10-12 kg kwijt zijn. Sommigen meer, andere minder. Je kunt gerust stellen dat je rond de 10kg kan afvallen als je je goed houdt aan dieet.

Dit zijn geen claims maar een berekend gemiddelde van reviews en reacties waar mensen hun resultaten deelden. De dingen die je kunt bereiken met het dieet zijn ook volgens Niels. Hij verwijst op zijn salespagina dat claims die hij maakt niet gegarandeerd zijn en bij ieder persoon het resultaat verschilt.

Laten we het 100 met elkaar houden ;).

Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma en wat heeft het te bieden?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is, zoals verwacht, een programma waarmee je kunt afvallen en/of vetverliezen waarbij je maar ongeveer 50g koolhydraten per dag eet en heel veel meer gezonde vetten en eiwitten eet. De eerste editie was naar mijn mening in 2015 uitgebracht. Echter is deze versie de 2.0 editie met ge-update informatie en recepten.

Het is een digitaal programma in de vorm van PDF documenten en dus geen fysiek boek. Wel kun je hiermee op je telefoon, tablet, computer en/of laptop het programma volgen!

Het programma zegt een verdeling van voedingstoffen als volgt te hebben:

 • 20% Koolhydraten.
 • 50% Eiwitten.
 • 30% Gezonde vetten.

Door deze verdeling gaat je lichaam over op vetverbranding en kun je dus afvallen. Lees mijn stukje over ”Wat is een koolhydraat arm dieet überhaupt?” om hier meer over te lezen.

Wat krijg je allemaal bij het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat je nou allemaal bij het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma krijgt.

Ik ga elk deelt in het kort beschrijven:

Het e-book met 50 dagen koolhydraatarme dagmenu’s

Het ‘hoofd’ onder deel van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is het 113 pagina’s dikke e-book. Het e-book is in PDF vorm en is via computer, telefoon, iPad en/of laptop te volgen.

Dit e-book is onderverdeeld in 3 delen die we kort gaan bespreken:

Het 1e deel zijn de 50 dagmenu’s onderverdeeld in ontbijt lunch en avondeten met daartussen 3 tussendoortjes. Per dag krijg je de totale voedingswaardes aangegeven waardoor je ook meer inzicht in je voeding krijgt. (zie afbeelding)

Voorbeeld dagmenu

Hierbij krijg je ook extra achtergrond informatie over een koolhydraatarm dieet zodat je tegelijkertijd kan leren en toepassen zodat het koolhydraatarme dieet een gewoonte kan worden.

Het 2e deel van het e-book zijn de 40 koolhydraatarme recepten. Elk recept bevat nette foto’s met bijbehorende voedingswaardes. Deze recepten zijn er zo op gemaakt dat ze makkelijk en redelijks snel klaar te maken zijn. We handig met al onze drukke levens ;-). Onthoud wel dat je voor het beste resultaat niks aan deze recepten moet aanpassen. Dat doen veel mensen echter nog.

Schermafbeelding van een recept

Het 3e deel van het e-book bestaat uit tips en opdrachten voor aan het einde van iedere week. Door het uitvoeren van deze opdrachten behoud je je focus bij je doel en het behalen van deze. Dat maakt het bereiken van je doelen een stuk makkelijker. (bij mij in ieder geval wel).

Niels heeft zijn best gedaan om in je leven, met behulp van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma, een verandering in dieet aan te brengen. Inplaats van een dieet moeilijk, ingewikkeld en saai te maken heeft hij het zo proberen aan te pakken dat diëten en gezonder leven gemakkelijker en op een prettigere manier kan zodat jijzelf het ook vanuit jezelf wilt gaan doen.

Het leuk en makkelijk maken doet het e-boek vanuit deze 6 pijlers:

 1. Minder honger hebben: Het boek heeft rekening gehouden met het feit dat iemand nooit honger wilt hebben, en zeker niet tijdens een dieet. Daarom heeft het dieet 6 eetmomenten op een dag.
 2. Makkelijke recepten: De recepten zijn er op gemaakt om lekker makkelijk en snel klaar zijn. Ook alle ingrediënten kun je in de supermarkt kopen. Alles voor wat meer gemak in ons drukke leven :-).
 3. Gezond en doordacht: Lekkere gerechten maken is niet moeilijk. Lekkere en gezonde gerechten zijn echter moeilijker. Daarom heeft Niels extra aandacht besteed aan het lekker en gezond te maken van de recepten. Vind je er eentje niet lekker? Sla hem over en pak gewoon de volgende. Je hebt er immers 40 om uit te kiezen.
 4. Je kunt gewoon brood eten: Heel veel mensen zijn gewend aan dagelijks brood eten en Niels weet dat het heel moeilijk is om van zulke gewoontes af te raken. Daarom heeft Niels speciaal koolhydraatarm brood recept gemaakt zodat jij nog steeds kan genieten van een lekkere boterham op je werk!
 5. Geschikt voor meerdere personen: Wil je inplaats van individueel ook met je gezin genieten van deze recepten? Doe dan alle waardes van de recepten keer het aantal gezinsleden. De recepten zijn namelijk gemaakt voor één persoon maar zijn gemakkelijk aan te passen voor meerdere.
 6. Afvallen zonder te hoeven sporten: Door de kennis van een koolhydraatarm dieet die Niels in dit dieet heeft gestopt hoef je alleen maar je dieet aan te passen om af te vallen. Je kunt natuurlijk naast dit dieet ook sporten. Zo zul je sneller je doelgewicht halen.

Zou je echter liever een fysiek boek willen waarmee je kunt afvallen? Kijk dan naar de afslank receptenbijbel of lees mijn afslank receptenbijbel review.

Bonussen

Je krijgt bij aankoop van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma drie bonussen waarmee je extra aan de slag mee kan gaan met je afval doelen.

We gaan ze alledrie kort bespreken:

Bonus #1: Boodschappenlijstjes voor 7 weken

Persoonlijk vond ik dit niet echt een bonus, maar een aanvulling wat eigenlijk in het standaard e-book moest zitten.

Echter is het wel fijn het om erbij te hebben. Het kan je een hele hoop geld en tijd besparen als je precies weet wat je nodig hebt voor de komende week. Het voorkomt ook impuls inkopen van bijvoorbeeld ongezond eten.

Bonus #2: favoriete drinktips

Deze bonus is een 9-tal drink drink tips die je het beste kunt drinken om optimaal resultaat te krijgen. Dit zijn caloriearme drankjes natuurlijk.

Kort gezegd is het veel water, weinig frisdrank en fruitsappen (exclusief vers geperst).

Deze bonus is maar een voorkant en één pagina wat een beetje tegenviel. Het is echter altijd leuk om eventjes 5 minuten te lezen.

Alles wat gratis erbij komt is leuk hè 😉

Bonus #3: Koolhydraatarme lekkernijen

Deze bonus vond ik nog wel de moeite waard. Deze bonus telt namelijk maar liefst 103 pagina’s met 100 lekkernijen verdeeld over de categorieën:

 • Snacks
 • Zoetigheden
 • Drankjes
 • Sauzen en dips
 • Desserts

Deze zijn niet alleen te gebruiken als lekkere lekkernijen die passen bij je dieet maar ook als gezonde feestsnacks. Zo kan je lekker en op ene verantwoorde manier ook een beetje snacken!

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma geschikt?

Is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma geschikt überhaupt wel geschikt voor mij?

Dat is een hele belangrijke vraag die je jezelf moet stellen voordat je een product gaat kopen. Vandaar dat we hem gaan beantwoorden met behulp van een kort lijstje:

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is geschikt voor mensen die:

 • Geen excuses meer hebben en echt gaan beginnen met afvallen
 • Actie willen ondernemen met afvallen zonder allemaal exotische gerechten te maken of te zwoegen in de keuken
 • Meer dan 10kg willen afvallen (minder kan ook maar dan heb je je doel an vrij snel bereikt)
 • Voor mensen die geen kennis van voeding hebben maar toch willen afvallen op een effectieve manier

Eigenlijk is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma voor iedereen geschikt die lekker wilt afvallen of een strakker lichaam wilt zonder te hoeven sporten.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud of jong je bent, of je man of vrouw bent. Iedereen kan dit programma gebruiken.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is niet geschikt voor:

 1. Vegetariërs en veganisten (De bron van de veel voorkomende eiwitten zijn vlees producten)
 2. Mensen die niet voor een lange(re) periode ergens aan kunnen toewijden

Behoor je tot één van deze twee punten? Dan zou ik het product niet aanraden.

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Ik zou het heel handig hebben gevonden als ik wist wat ik moest verwachten zodra ik op ‘bestel’ klikte. Vandaar dat ik het hier aangeef:

Het bestel proces loopt als volgt:

 • Je betaalt en je geeft een mailadres op.
 • Daarna ontvang je een mail op dit adres waar je alle PDF’s downloaden (deze mail goed bewaren)
 • Als laatst kan je dezelfde dag nog beginnen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

*Bij veel mensen kwam het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma in de spam mailbox terecht. Dit was een van de weinige negatieve aspecten van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Controleer dus je spambox als je het programma bestelt.

Mijn ervaringen: ”Precies zoals je het kan verwachten, en net iets meer”

Toen ik begon met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma was ik al meteen verrast door de manier waarop je het dieet volgt. Je wordt stap voor stap soort van meegenomen naar een gezonde leven.

Je leert stapsgewijs steeds meer over het koolhydraatarme dieet en kan het dezelfde dag nog gaan toepassen.

De opdrachten die je krijgt aan het einde van elke week werkte voor mij motiverend. Je wordt constant herinnerd aan je doel en waarom je het wilt halen.

Niels motiveert ook om contact op te nemen met hem om te laten weten hoe het gaat met jouzelf en je dieet. Als je vragen hebt kan je ze aan hem stellen waarop hij ook weer antwoord geeft.

De lay-out van boek vond ik ook rustig en fijn om te lezen, ondanks dat ik fysiek lezen fijner vind. De bonussen vond ik, zoals hierboven gezegd, een beetje kort en niet veel extra waarde biedend.

Ze hadden er naar mijn mening er al bij moeten zitten. Vooralsnog heb ik ze wel als handig ervaren.

Veel van zulke koolhydraatarme diëten hebben een verschijnsel genaamd het jojo effect. Een zogenaamd jojo dieet is een dieet met vaak strenge regeles waardoor niet iedereen het volhoudt en terugzakt naar het oude niveau.

Het terugzakken naar je oude gewicht wordt dan het jojo effect genoemd.

Met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma heb ik dat niet ervaren. Het programma leert je namelijk een soort gewoonte aan die je met niet al te strenge regels kunt volhouden.

Daarnaast heb ik door de 6 eetmomenten op een dag, gedurende de dag geen hongergevoel gehad. Dit voorkomt ook dat je ook ongezonde dingen gaat eten omdat je midden tussen eetmomenten honger krijgt.

Verder zijn er ook cheat days. Dit zijn dagen dat je iets losser kan gaan met het dieet en iets ongezonder mag eten. Deze dagen kan je zien als beloningen als je een hele week jezelf goed aan het dieet gehouden hebt.

Gat echter niet te wild met cheat days. Je kunt namelijk al snel al je progressie weer verliezen binnen een dag. Doe het dus met mate!

Ikzelf ben 1 kilo afgevallen in 2 weken. Normaal zou je gemakkelijk 1,5-2 kilo kunnen afvallen in deze tijd volgens de ervaringen van anderen. Omdat ik dus niet al te veel hoefde af te vallen was het bij mijn een stuk minder.

Ook vond ik de boodschappenlijstjes super handig. Deze hebben me veel tijd en geld bespaard omdat ik bestendiger was tegen de acties in de supermarkt.

Als laatst heb ik mailcontact gehad met Niels over mijn progressie. Hij antwoordde bij mij enthousiast wat mij meer motivatie gaf om door te gaan. Hij reageert bij mij altijd binnen één dag en ik verwacht dat het bij jou even snel zou gaan.

Het enigste nadeel was dat het geen fysiek boek was. Ik persoonlijk vind lezen in een fysiek boek fijner dan op een digitaal product. Om dit op te lossen heb ik hem uitgeprint.

Al met al een handig product die me heeft geholpen met het behalen van mijn afval doelen. Lees de conclusie voor het eindoordeel.

Voordelen en pluspunten

 • 40 recepten en 50 dag menu's
 • Gevarieerde recepten en voor iedereen altijd iets
 • Super handige boodschappenlijstjes
 • Geen recepten boek maar een echt afslankprogramma
 • 50 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Onbeperkt e-mail support
 • Snelle klantenservice (volgens de ervaringen

Nadelen en minpunten

 • Geen fysiek boek
 • Niet geschikt voor vegetariërs of veganisten
 • Gaan kant-en-klare maaltijden. Je moet alles echt berijden

De ervaringen van anderen

Mijn ervaringen zullen niet genoeg om een goede en weloverwogen keuze te maken of het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma een passende keuze is voor jouw behoeftes.

Vandaar dat we hier acht andere ervaringen hebben staan over het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma:

”Prima manier van eten zonder brood, pasta, aardappelen en rijst. Ik ben nu 7,5kilo afgevallen maar vooral mijn buik is gekrompen en een taille zichtbaar. Mijn huid is mooier geworden. Ik ben in de overgang en dan is voeding en beweging nog belangrijker om fit te blijven naast de opvliegers en slapeloosheid. Gezond eten helpt zeker. Veel groenten en ei, kaas, soms Griekse yoghurt met blauwe bes in de ochtend, kip, rauwe ham, zalm en forel. Af en toe een speltcracker of speltbeschuit met roomkaas kan ik niet latenl En op zijn tijd een wijntje, max 2 per keer. Ik speur constant naar nieuwe recepten, soms ben ik even moe van t verzinnen. Dan pak ik t boek erbij of blader op de site. Het voelt goed die kilo’s eraf!”

Marjo

”Bijna 30kg afgevallen in kleine 5 maanden tijd”

Agnes Brinmam

”50 dagen chalange, week 1 zit erop. Resultaat: – 4,41|| KGik ben enorm suiker verslaafd en het roer is om met dit dieet. Heb wel enorm last van afkick verschijnselen zoals moe hoofdpijn dizzy in hoofd en diarre. Maar met dit resultaat kan ik daar over heen kijken. En ik heb nog nooit zo lekker gegeten! Kortom ik ben fan en superblij. ( eerste week resultaat is erg veel eraf, word straks vast geleidelijker)”

Marley

”Ik was begonnen met het koolhydraatarme en suikervrijdieet.. toen ik de moet wat begon te verliezen kwam ik het 50 dagen KHA tegen en ben ik verder kunnen gaan met een normale leefstijl.. min 13kg op 6 maanden.”

Ella Geerts

”Het beste dieet wat bastaat Zelf mijn sportarts raadde het aan. Nooit meer honger,lekker eten,en afvallen. Ik ben nu 14 kilo kwijt in 4 maanden en het gaat gewoon door, zonder moeite want je bent er snel aan gewend. Ik hoef niet meer na te denken over wat wel en wat niet mag. Nooit meer iets anders.”

Mieke verhagen

”Sinds 1 september zijn wij (mijn vriendin en ik) bezig met het koolhydraatarm leven. Bevalt prima. We zijn meer dan 12 kilo kwijt.”

John Nooyen Geplaatst 28 okt.

”Ik heb het 50 dagen pakket KHA-pakket genomen. Ik ben nu een week bezig en al 2,5 kg kwijt! Ik vind het goed vol te houden, want je eet 6x per dag. De recepten zijn heerlijk en goed en gemakkelijk te bereiden. Ik begin koken nu leuk te gaan vinden. Mijn gezin wil alles proeven en zeggen af en toe dat het lijkt of ik gerechten uit een restaurant eet, zo lekker. En ik eet zelf glutenvrij en dit is goed te doen. Af en toe wat dingetjes aanpassen maar dat is meestal niet nodig. EN ik voel mij mega fit!”

Hilde Meulemans

”Afgelopen maand ben ik met het 50 dagen programma gestart. Inmiddels ben ik 6,5 kilo afgevallen waar ik super blij mee ben. Voor mij werkt het programma dan ook uitstekend en ik raad andere die graag wat kilootjes willen verliezen dit programma aan. Groetjes Diana”

Diana

Op deze stellingen kwamen een hele hoop positieve reacties en veel mensen hebben hem ook door deze soort reacties het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma gekocht. Onder andere ik.

Het merendeel van deze citaten komt van Facebook af en zijn dus ervaringen en resultaten van echte personen.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Conclusie & prijs: ‘Waardevol met echter veel marketing’

Wil je op een verantwoordelijke manier afvallen met een gemakkelijk te volgen programma?

Dan is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma een uitstekende manier om dat te doen. Echter, verwacht niet meer dan dat hier staat want dan wordt je alleen maar teleurgesteld.

Dat is namelijk wat ik heb ervaren. Er is een hele hoop marketing betrokken bij dit programma. Hierdoor werd ik een beetje teleurgesteld omdat ik meer had verwacht. Desalniettemin heb ik enorm genoten van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma en ben ik er ook nog veel meer opgeschoten.

Dat er veel marketing in betrokken zit betekent niet dat het geen kwalitatief programma is. Je krijgt zoals verwacht een programma waarmee je stapsgewijs op een redelijk gemakkelijke manier kunt afvallen.

Het werd bij mij echter als mooier geadverteerd dan dat het was en ik hoop dat je door deze Koolhydraatarm 50 Dagen Programma review een neutralere visie krijgt van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma.

Ik raad het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ook aan. Het is een eenmalige investering van €37 wat redelijk is aangezien één gesprek met de diëtiste duurder is. Ondanks dat er veel marketing is betrokken is het wel een goed en kwalitatief product.

Bovendien geeft Niels een 100% succes garantie wat betekent dat je je geld zonder enig gezeur gewoon terugkrijgt als je na 50 dagen niet bent afgevallen. Het enigste wat je dan hoeft te doen is een mailtje sturen naar Niels. Het is dus te proberen zonder financieel risico.

Al met al een kwalitatieve oplossing voor een veelvoorkomend doel!

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Een uitstekend middel om jouw vraag naar minder kilo’s en een strakker lichaam te vervullen

(Vergeet niet de extra bonus!)

Ga direct naar de kortingspagina!
Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma
Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Beoordeling door Bart,

20 jul 2020
4

Een uitstekend middel om jouw vraag naar minder kilo’s en een strakker lichaam te vervullen

Exclusieve Bonus

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder!

Deze bonus is een dieet van 14 dagen voor zowel vetverlies als spiermassa opbouw die je bijvoorbeeld na het gebruiken van dit programma kunt gebruiken.

Je krijgt dus 28 dagen aan dieetplannen volledig gratis erbij! Lees verder hoe jij in 4 simpele stappen deze mooie bonus kunt ontvangen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de de factuur van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis bonus via een PDF bestand via de mail!

Afsluiting:

Ik hoop je te hebben kunnen helpen met deze review om een keuze te kunnen maken in je aankoop van het Koolhydraatarm 50 dagen Programma!

Wil je meer reviews lezen? Lees dan hier al mijn andere reviews!

Of lees mijn 3 meest recente berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *