Slank door de overgang review

Review van slank door de overgang

afvallen in de overgang

We willen allemaal een strak en fit lichaam hebben. Maar slank door de overgang gaan is voor veel vrouwen een enorme opgave. Met zoveel verschillende diëten en manieren om af te vallen weet je niet meer wat je nu wel en juist niet moet doen. Zo is er geen geschikte methode die goed werkt voor iedereen.

Ria Kamelle heeft de methode slank door de overgang ontwikkeld. Tijdens de overgang maak je namelijk bepaalde overgangshormonen aan, deze hinderen je stofwisselingen om buikvet te verbranden. Daarom krijg je een overgangs buikje.

Vraag jij je nu af of dit echt werkt en wil je meer weten over deze methode? Dan vertel ik je er in dit artikel meer over zodat je zeker weet dat dit de juiste keus is. 

De meeste fitness experts geven het verkeerde advies als het gaat om gewichtsverlies van vrouwen van 40 jaar of ouder.

Ria Kamelle

Waarom lukt het niet om je overgangs buikje te verliezen?

Elke vrouw heeft overgangs genen in haar DNA. Dit gen zit in je buik en komt vrij als je 35 of 40 jaar bent. Er komt dan een overgangs hormoon vrij dat je stofwisseling verhinderd om buikvet te verbranden. Je krijgt dan het zogenoemde vervelende overgangs buikje.

Het meeste advies wat je krijgt over het verliezen van buikvet klopt niet voor vrouwen boven de 40 jaar. Stop met buikspieroefeningen want je buikje wordt er alleen maar dikker van. De meeste fitness oefeningen werken juist niet goed, je slaat er alleen maar meer vet mee op. Dat is juist wat je wil vermijden.

Het is niet nodig om zware trainingen te volgen, jezelf uit te hongeren met diëten of supplementen of fitness apparaten te kopen. Je moet er alleen maar achter zien te komen hoe je de overgangshormonen uitzet zodat je weer een platte en strakke buik krijgt.

De Slank door de methode leert je precies waarom je stofwisseling uit balans is en hoe je dit oplost om weer buikvet te verbranden. Zo zijn je hormonen weer in balans en is het eenvoudig om op gewicht te blijven.

Wat moet er nu veranderen? Je moet erachter komen wat je moet eten om je vet verbrandende hormonen te activeren. 

slank door de overgang review

Voor wie is dit geschikt?

Deze methode is ideaal voor drukke vrouwen van 40 jaar en ouder die makkelijk en gezonde maaltijden willen eten met hele gezin. De recepten zijn zo samengesteld zodat je permanent buikvet verbrand en je hormonen altijd in balans zijn.

Door de methode te volgen heb je minder last van overgangsklachten. Dit is ideaal voor vrouwen die makkelijke en gezonde recepten willen maken die je slanker en fitter maken zonder het gevreesde jojo effect. 

Waarom heb je slank door de overgang nodig?

Het programma slank door de overgang is door Ria Kamelle ontwikkeld om vrouwen te helpen om in de overgang gewicht te verliezen. Op de website lees dan ook dat dit het enige programma is dat vrouwen in de overgang helpt om buikvet te verbranden en een strakke buik te krijgen.

Er is te lezen dat de methode vol staat met recepten waarmee je buikvet en ander vet op het lichaam verbrand. Deze methode richt zich dan ook op vrouwen van boven de 40 jaar die een strakke buik willen krijgen door op een andere manier te leren eten. 

Wie is de Ria Kamelle?

De eigenaar van deze methode is 49 jaar en is overgangs specialist. Ze is geen arts maar meer een ervaringsdeskundige. Ze heeft jarenlang last gehad van overgewicht door de overgang en door haar eigen methode te ontwikkelen heeft ze haar strakke en fitte lijf weer terug. 

Ria Kamelle

Haar overgewicht maakte haar zo ongelukkig en ze begreep maar niet waarom ze zoveel aankwam. Zonder enige verandering aan te brengen in haar eetpatroon kwam in een korte tijd 7 kilo aan.

Ze probeerde verschillende diëten, ging extreem veel sporten, kocht supplementen en telde haar dagelijkse calorieën maar niets leek maar te werken. Omdat Ria er maar niets van begreep begin ze meer te leren over de overgang en de veranderingen in je lichaam.

Hierdoor kreeg ze verschillende inzichten in de manier van eten en bewegen en die heeft ze ontwikkeld tot haar methode. Dit heeft Ria geholpen om haar overgewicht te overwinnen en daar helpt ze nu vele vrouwen mee die kampen met overgewicht door de overgang. 

Ria sociale media

Het is niet bekend of Ria actief is op sociale media. Op haar persoonlijke naam is er ieder geval niets terug te zien. Wel is er een Facebook pagina vrouwen in de overgang waar al haar artikelen worden gedeeld.

Zowel op deze pagina als op haar website zijn regelmatig nieuwe artikelen te vinden. Zo geeft Ria regelmatig antwoord op vragen maar deelt ze ook tips en adviezen. Ria heeft ook een YouTube kanaal, Ria is hier niet zelf op te zien.

Maar er zijn wel een aantal klantervaringen te zien op haar kanaal die veel worden bekeken. Wil je een vraag stellen aan Ria? Dan kan je haar een bericht sturen via de Facebook pagina of gebruik maken van de contact pagina op de website. 

Hoe werkt slank door de overgang?

We willen allemaal slank en fit zijn. Daarom is het ook niet zo gek dat er zoveel verschillende diëten en afslankproducten zijn. Helaas werkt niet elk dieet voor iedereen en wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat slank door de overgang echt werkt voordat je een investering doet.

Het is een voordeel dat Ria ervaring heeft met afvallen in de overgang en haar methode heeft samengesteld naar aanleiding van haar eigen ervaring. Deze methode richt zich maar op een bepaalde doelgroep en Ria wil vrouwen helpen om slank door de overgang te gaan. 

slank door de overgang review

Koolhydraat arm eten

In haar boek geeft Ria aan dat koolhydraten binnenkrijgen en overwicht hand in hand gaan (en terecht) De koolhydraten die je binnen krijgt moeten dus flink omlaag. Koolhydraten zijn gezond, als je maar de juiste koolhydraten binnen krijgt.

Zo staan er in het boek koolhydraatrijke producten die je lichaam goed verwerkt. Zo eet je minder brood maar juist meer fruit en groente. Een kleine aantekening is dat er in haar recepten weinig noten en zaden worden gebruikt (alleen maar walnoten) terwijl dit ook een gezonde vorm van koolhydraten zijn. 

Eiwitrijk ontbijt

Ria geeft aan dat het niet gezond is om je ontbijt altijd over te slaan. Maar het is wel goed om het af en toe over te slaan omdat je dan meer vet verbrand. Je ontbijt moet bestaan uit een eiwitrijke maaltijd. Met een eiwitrijk ontbijt zit je langer vol en heb je minder behoefte om minder te snoepen.

Een klein aandachtspunt is dat er in de ontbijtjes meer eiwitten mogen zitten dan er in de recepten zijn verwerkt. Daarnaast geeft ze aan dat het nodig is dat je gedurende de hele dag kleine porties moet eten om voldoende energie te verbranden. Als je vijf tot zes porties eet gedurende de dag ben je goed bezig. 

In beweging blijven

Beweging in combinatie met gezond eten is essentieel om af te vallen en een strak en fit lichaam te krijgen. Als je meer beweegt verbrand je ook meer calorieën. Loop elke dag een half uur of zorg ervoor dat je vijf keer per week een half uur beweegt. Wandelen is al genoeg geeft Ria aan. 

Een andere tip is dat je voldoende water moet drinken om vol te zitten en je stofwisseling te verhogen. Dat voorkomt dat je behoefte krijgt om veel te snoepen. 

Wat krijg je als een aankoop doet?

Je ontvangt meer dan 50 buik vetverbrandende receptenE-book t.w.v €37,-
Bonus 1: Maak een van de 40 vetverbrandende groene smoothies en juicesE-book t.w.v €19,95
Bonus 2: Krijg kledingadvies voor vrouwen in de overgangVideo training t.w.v €29,-
Bonus 3: Maak gebruik van de handige maaltijdplanner en het boodschappenlijstjePDF t.w.v €17,-
Bonus 4: Blijf op de hoogte van nieuwste updatesUpdates via email t.w.v €27,-

Wat zeggen klanten over slank door de overgang?

Dit is wat Bianca zegt:

Ik ben zeer tevreden over de boeken. Ik moet even wennen aan de kook/bak methode maar voel me er super bij. Ben in totaal bijna 3 kg kwijt en ben verder aan het gaan met het gezonder eten.

Meer groente s’avonds in plaats van aardappelen of pasta, en s’morgens shakes en s’middags fruitsappen in mijn tweede pauze op het werk. Het bakken is me erg bevallen. Ik heb al vaker de verschillende muffins gemaakt. Dus ik ga verder met de boeken en de menu’s.

Er zijn veel vrouwen in de overgang die zich niet meer zelfverzekerd voelen door de verandering van hun gewicht. Door de Slank door de overgang methode hoeft dat niet meer.

Ria geeft goede informatie om tijdens de overgang af te vallen zonder extreem te sporten of jojo effect.

Dit is wat Nadia zegt:

Ik ben zo blij dat ik het boek Slank door de overgang een aantal weken geleden heb besteld. De recepten zijn heerlijk en makkelijk klaar te maken. En het mooiste is dat ik in 2 weken al 1,5 kilo ben afgevallen. Dat zonder dat ik overdag honger heb.

Dit is wat Anga zegt:

Ik heb zoveel verschillende diëten geprobeerd maar het is me nooit eerder gelukt om er een vol te houden. Vorige maand heb ik het boek Slank door de overgang besteld en ik ben gek op dit digitale e-boek.

Heerlijke recepten en je krijgt er nu ook nog eens 40 groene smoothie recepten bij cadeau. Het hele gezin eet mee en mijn man geniet er enorm van.

Is slank door de overgang de moeite waard?

Er zijn verschillende boeken en producten over het krijgen van een strakke buik en afvallen. Maar er zijn minder boeken te krijgen over afvallen in de overgang wat specifiek gericht is op vrouwen boven de 40 jaar. Er staat genoeg informatie in het boek zodat je begrijpt wat je precies moet doen om je lichaam te veranderen.

De recepten zijn smakelijk, makkelijk klaar te maken en helpen je om gewicht te verliezen. Op het moment dat je minder koolhydraten binnenkrijgt en meer beweegt ga je automatisch meer energie verbranden.

Daarnaast geeft Ria je ook nog tips om je boodschappenlijst samen te stellen en een tijdsplanning te maken. Met dit e-boek heb je alles in huis om af te vallen in de overgang. Het e-book slank door de overgang is een prima product wat je kan helpen om slank door de overgang te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *