Review Droog Trainen Protocol: Twijfel je, en werkt het echt?

Zoek je een manier om snel droog te trainen? Of ben je aan het twijfelen om het Droog Trainen Protocol (DTP) van de Droog Train Academie te kopen? Vraag je je af of het echt werkt, of het je geld waard is en of de makers te vertrouwen zijn?

Lees dit artikel dan grondig door! In deze Droog Trainen Protocol review ga je alle informatie vinden over het Droog Trainen Protocol. Je krijgt alle informatie over het protocol zelf, de makers en of het een goede aankoop is!

Inhoudsopgave

Wat is droog trainen überhaupt?

Droog trainen is kort door de bocht gezien vet verbranden met het behouden van je spiermassa, in het Engels ook wel ”cutten” genoemd. Het is het proces van trainen en eten gericht op het zo veel mogelijk verlagen van jouw vetpercentage met het behouden van je huidige spiermassa.

Je vetpercentage is het deel van je lichaam wat bestaat uit vetweefsel. Met het verlagen van je vetpercentage verbrand je het vet en laat je je spieren beter zien. Het is eigenlijk het strak krijgen van je lichaam zodat jouw spieren beter te zien zijn.

Het verlagen van je vetpercentage wordt gedaan met behulp van de juiste voeding en training. Met de juiste voeding creëren je een calorietekort waardoor je overtollig lichaamsvet gaat verbranden. Met het trainen, bijvoorbeeld met HIIT workouts, ga je ook vet mee verbranden omdat je meer calorieën verbrandt!

Deze onderwerpen in de wereld van het droog trainen worden in het protocol uitgebreider behandelt!

Wat is het Droog Trainen Protocol precies en wat bied het?

Het Droog Trainen Protocol is een digitaal lespakket die jou helpt met seffectief droog trainen van je lichaam. Het protocol komt in 2 varianten:

Hetvolgende is inbegrepen in de Droog Trainen Protocol:

 • Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies e-book
 • Hoe om te gaan met krachttraining en cardio e-book
 • Progressie meten en het plan bijstellen e-book
 • Handige Macrocalculator op excel (bonus)
 • Trainingsschema’s voor in de gym en thuis PDF (bonus)
 • GRATIS ​toegang tot de DTA ​support groep (Tijdelijke extra bonus)

Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies e-book

Voeding is essentieel als het om vetverlies gaat. Bij veel mensen lukt het droog trainen niet omdat ze de voeding kan van het droog trainen verkeerd doen! Met dit e-book gaat dit voorkomen worden.

Dit wordt gedaan met bijvoorbeeld een voedingsplan wat afgestemd is op jouw lichaam en persoonlijke behoeftes. Ze leggen je uit hoe je kan komen te weten wat je mag hebben en hoeveel je mag hebben en tegelijkertijd kan eten wat jij lekker vindt!

Er wordt stap voor stap uitgelegd wat jij moet doen om effectief vet te verliezen, wat te doen als vetverlies stokt, en hoe je dat vet er uiteindelijk permanent af houdt.

Hoe om te gaan met krachttraining en cardio e-book

Voldoende bewegen moet je ook niet vergeten als het om vetverlies gaat. Dit e-book focust daarbij op de juiste balans tussen krachttraining, cardio en (meer) bewegen tijdens je dagelijks leven. Veel mensen maken de fout dat ​ze anders gaan trainen om vet te verliezen. Met als gevolg spierverlies tijdens het cutten (​door verkeerde krachttraining en teveel cardio bijvoorbeeld).​ 

In dit e-book worden ​alle ​essentiële zaken omtrent krachttraining uitgelegd. Je leert hoe je krachttraining effectief gebruikt tijdens vetverlies (waarbij de focus ligt op spierbehoud, en wellicht zelfs spieropbouw). Bovendien wordt er uitgelegd hoe je cardio kan gebruiken als nuttig middel om je vetverlies op gang te krijgen, en te houden.

Progressie meten en het plan bijstellen e-book

Hoe weet je nou of je vooruit gaat ja of nee? Met data meten natuurlijk!

Willekeurig dingen doen in de hoop dat het resultaat op gaat leveren is niet aan te raden. In die e-book wordt exact uitgelegd hoe je van week tot week data kan verzamelen zodat je weet of je de goede kant op gaat. ​

Daarnaast leggen ze je uit wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt, of wanneer je vetverlies bijvoorbeeld stokt (wat in veel gevallen zo is). ​​​

Handige Macrocalculator op excel (bonus)

Om je voeding juist te meten is er ook een macrocalculator toegevoegd waarmee je in secondes jouw persoonlijke voedingsplan te weten kan komen.

Je wordt exact uitgelegd hoe jij je voeding​splan kan instellen in een gratis app en hoe jij voeding kan gaan “tracken” (met video).  Bovendien wordt er uitgelegd hoe jij jouw eigen persoonlijke voedingsplan kan maken zodat je in de toekomst zelfstandig bent en nooit meer afhankelijk van het protocol of iemand anders!

Trainingsschema’s voor in de gym en thuis PDF (bonus)

Bij aankoop ontvang je trainingsschema’s voor weken waarin je 3,4 of 5 keer per week naar de sportschool gaat. Deze schema’s zijn ​samengesteld op basis van principes zoals progressive overload. ​

De schema’s bestaan uit 3 fasen waarbij we telkens progressief opbouwen (je lichaam iedere keer net wat meer stress bezorgen). Alles is voor je uitgedacht. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hard trainen. 

Naast schema’s voor de sportschool is er ook een 4 daags schema voor thuis! Dit schema is op lichaamsgewicht (bodyweight) gebaseerd. Je hebt hier dus niets extra’s voor nodig. Ook dit schema is gebaseerd op progressive overload.

Toegang tot de DTA ​support groep

Als je nu het Droog Trainen Protocol koopt krijg je toegang tot de DTA (Droog Trainen Academie) groep waarin jij 24/7 al je succesverhalen en vragen over bijvoorbeeld het Droog Trainen Protocol in kwijt kan! Je zit met allemaal gelijkstemden in een groep een gaan samen voor hetzelfde doel: gezonder leven!

Wie zijn de makers en zijn ze te vertrouwen?

Makers Droog Trainen Protocol

De makers van het Droog Trainen protocol zijn Henry en Rinus van Es. Zij zijn eigenaren en coaches van de Droog Trainen Academie, een kennisbank op internet, en hebben al meerdere diensten gelanceerd zoals de de Fitcooking kookboeken en het ebook Proteïnerijke Recepten.

Droog Trainen Academie is een groot legitiem bedrijf met een kvk-nummer. Zie de website om te zien wat voor een passie deze mannen voor fitness hebben.

Ook bieden ze een protocol aan voor het zo snel en effectief mogelijk laten toenemen van je spiermassa. Dit is het Spiermassa Protocol! (Lees ook mijn Spiermassa Protocol review!)

Rinus en Henry hebben al duizenden mensen geholpen met het bereiken van hun droomlichaam. Als ze al duizenden hebben kunnen helpen, waarom zou dit bij jou dan anders zijn?

Het Droog Trainen Protocol komt precies zoals verwacht en heeft precies wat het aangeeft te hebben. Het bestellen ging vlekkeloos en de helpdesk is ook snel. Ik heb ervaringen van anderen opgezocht en kon geen echte slechte ervaringen vinden.

Hieruit kan ik stellen dat ze best wel te vertrouwen zijn.

Voor- en nadelen van het DTP

 • Alle informatie die je nodig hebt zit in 1 protocol.
 • Het is de complete oplossing zowel in dieet- en fitnessplannen als in de juiste hoeveelheid ontspanning.
 • Het protocol maak je al snel eigen met unieke zelfgemaakte dieet- en fitnessplannen.
 • Je kunt het op je eigen tempo volgen en het is een heel flexibel programma.
 • Challenges die de coaches organiseren met een groep deelnemers om bijvoorbeeld in shape te komen voor de vakantie, hierdoor blijf je gemotiveerd!
 • Het Protocol vereist zelfdiscipline
 • Geen kant en klaren dieetmenu's.
 • Langdurig schema van 12 weken.

Dit laatste nadeel kan je ook zien als voordeel, echter is 12 weken al relatief lang. Je hoeft het niet het helemaal af te maken, ziet wel al snel resultaten dus je kan stoppen waneer je wilt.

Mijn ervaringen

Toen ik het Droog Trainen Protocol bestelde ging alles al vrij snel. Ik ontving binnen één dag al een welkomstmail met daarin al mijn inloggegevens (als je al eens een product van Droog Train Academie gekocht hebt krijg je geen nieuwe inloggegevens)

Hierna ben ik meteen aan de slag gegaan met de schema’s en zag al na een paar weken al best wel wat resultaat. Ik deed niet veel speciaals in de sportschool dus ik verwacht dat als jijzelf begint ook al na niet te lang echte resultaten kan gaan zien!

Mijn algemene ervaringen met het Droog Trainen Protocol waren zeer positief! In de de Facebook Community werd ik met open armen ontvangen en al mijn vragen werden snel beantwoord!

Conclusie: Geld waard of niet?

Vanuit mijn ervaringen kan ik zeggen dat het zeker het geld waard was. Alles was makkelijk te volgen en ik zal al snel resultaten. Ik raad hierom het Protocol ook zeker aan iedereen aan die vet wil verliezen en tegelijkertijd lekker en flexibel wilt diëten.

Heb je het druk met werk of weinig tijd? Dan is dit geen probleem! Omdat het een flexibel programma is kunnen mensen het makkelijk in hun leven inplannen

Het is een compleet programma die je helpt met diëten, trainen en ontspannen. Dit onderscheid dit programma van andere programma’s en daarom is dit programma dus completer dan de andere vergelijkbare programma’s.

Het Droog Trainen Protocol is nu alleen maar te koop via de webshop maar is afgeprijsd van €292 naar €67! (77% KORTING

Dus waar wacht je nog op? Ga nu volledig voor je droomlichaam!

Koop hier het Droog Trainen Protocol voor mannen!

Koop hier het Droog Trainen Protocol voor vrouwen!


Meer artikelen zoals deze? Lees dan mijn 3 meest recente artikelen!

Meer reviews zoals deze? Kijk dan hier naar al mijn reviews!

Meer producten van de Droog Trainen Academie? Kijk dan naar mijn review over het Spiermassa Protocol!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *