Gezonde recepten boeken die jouw gaan helpen in de strijd tegen de kilo’s

Gezonde recepten boeken

Gezonde recepten boeken

Nu je hebt besloten om je dagelijkse eetpatroon te veranderen en voor de rest van je leven gezond te gaan eten, ben je nu op zoek naar gezonde recepten boeken.

In de strijd tegen de kilo’s heb je al van alles geprobeerd. Je bent hard aan de slag gegaan met verschillende diëten. Je bent veel meer gaan sporten, snoepen zat er niet meer in en ook dat patatje wat je elke week neemt heb je laten staan.

Geen borrels meer in het weekend en je drink alleen nog maar water. Maar ben je nog steeds geen kilo’s verloren of zijn je kilo’s er weer aangekomen nadat je bent gestopt met je dieet?

Gezonde recepten

Wat zijn gezonde recepten? Wat ik hieronder gezonde recepten versta zijn gerechten die je makkelijk kan klaar maken, die voedzaam zijn voor je lichaam en die niet veel ongezonde vetten, suikers en koolhydraten bevatten.

Je voedingspatroon moet in balans zijn en daarom wil je meer eiwitten en gezonde vetten en groente binnen krijgen. Terwijl je koolhydraten zoveel mogelijk moet beperken. 

Op het moment dat je op een andere manier gaat eten is dit een behoorlijke uitdaging. Je weet misschien niet waar je moet beginnen en wat je nu wel en juist niet kan eten.

Daarom zijn gezonde recepten boeken de beste oplossing om je een handje op weg te helpen. Een gezond recepten boek zal je handboek zijn voor elke dag.

Niet alleen helpt het je om maaltijden klaar te maken, ook weet je door dit boek wat voor gezonde tussendoortjes je moet nemen om vol te blijven en snoepen te voorkomen. 

Dieetboek om cadeau te geven

Nu heeft je vrouw of moeder misschien laten weten dat ze op zoek is naar een geschikt boek om te diëten. Van diëten ben ik geen voorstander omdat ze tijdelijk zijn en je niet helpen op de langere termijn.

Waar ik wel een voorstander van ben is een gezonde levensstijl. Een gezond eetpatroon ontwikkelen wat je voor de rest van je leven blijft vasthouden. Dat is de beste manier om goed voor jezelf en je gezondheid te zorgen. 

Ben je nog op zoek naar gezonde recepten boeken om mee af te vallen? Begrijp dan dat het super belangrijk is om een gezond eetpatroon aan te leren in combinatie met de juiste voeding.

De meeste gezonde recepten boeken bevatten een algemeen voedingspatroon. Dit is niet toegespitst op verschillende lichaamstypes en geslacht van mensen. Terwijl dit zo belangrijk is als je de juiste soort voeding wil binnenkrijgen.

Daarom weet ik hoe belangrijk het is om een goed receptenboek te gebruiken. Hieronder deel ik twee gezonde recepten boeken waar ik enorm fan van ben. 

Beste kookboeken met gezonde recepten:

Afslank receptenbijbel

Een ander receptenboek waar ik ook enorm fan van ben is de afslank receptenbijbel. Dit is zoveel meer dan een receptenboek. Het staat natuurlijk wel vol met gezonde recepten maar er is veel meer informatie te lezen in dit boek. 

Je leest in dit boek meer over de maatschappij waarin we leven en de manier waarop we met elkaar eten. Dit boek staat vol met wetenschappelijke feitjes waardoor je leert wat nu wel en juist niet goed werkt om een fit lichaam te krijgen. 

In dit boek ga je veel terug naar de natuur, wat eten de oermensen van vroeger. Als je alleen maar puur natuur eet dan weet je al snel wat voor soort voedsel je nu wel moet eten en wat je moet laten staan.

Daarnaast is het erg verhelderend om de visie van de schrijver te lezen over de adviezen van het voedingscentrum. Volgens de schrijver komt de visie vooral voort uit het bedrijfsleven en het boerenleven en klopt het niet wat we altijd hebben geleerd. 

Gezonde recepten boeken

Waarom heb je dit receptenboek nodig?

Alles wat we tot nu toe hebben geleerd vanuit het voedingscentrum klopt dus niet helemaal. We moeten ons brein dus weer opnieuw trainen en op een hele andere manier leren eten.

De wetenschap en de informatie die je doorneemt in dit boek laten je inzien wat je zelf moet veranderen in je dagelijkse eetpatroon. Daarnaast staat dit boek vol met gezonde ontbijtjes, lunches, tussendoortjes maar ook smoothies en saladedressing, sapjes en thee.

De weekmenu’s zijn heel handig om te gebruiken zodat je precies weet wat je gaat eten gedurende de week. 

Fitcooking

Het boek van Fitcooking is geen fysiek boek wat je doorbladert, het is een digitaal boek. Dit e-boek is niet alleen een boek met informatie, het is een programma wat je helpt om weer in vorm te komen.

Dit boek geeft je niet alleen maar recepten, het geeft je de informatie en tools die je nodig hebt om de strijd met de kilo’s aan te gaan en nu echt te winnen. Dit receptenboek is perfect voor actieve sporters die hun spiermassa willen vergroten en hun vetpercentage willen verlagen.

Dit betekent niet dat het niet geschikt is voor je als je geen actieve sporter is omdat er voor iedereen een persoonlijk voedingsschema in dit boek is verwerkt. Dit receptenboek is geschikt voor veganisten en vegetariërs en mensen die lactose intolerant of allergisch voor gluten zijn.

Gezonde recepten boeken

Waarom heb je dit receptenboek nodig?

Dit boek staat vol met 137 eiwitrijke recepten. Door meer eiwitten te eten, verlaagt je vetpercentage en vergroot je spiermassa. Naast deze recepten staat er ook een macro calculator in dit boek voor mannen en vrouwen. Hierdoor weet je precies hoe je dagelijkse voedingsschema eruit ziet.

Het stappen programma helpt je om op de juiste manier met je voeding om te gaan. Alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen hoe je lichaam werkt en hoe jij je lichaam de beste voeding kunt geven staat in dit boek. 

Dit boek is veel meer dan een receptenboek. Door de uitgebreide informatie, voedingsschema’s en sportschema’s is dit een aanrader voor iedereen die fit wil worden en wil afvallen

Gezonde recepten boeken om mee af te vallen

Als je nog op zoek bent naar gezonde recepten boeken om mee af te vallen zoek dan niet verder maar kies voor een van de twee bovenstaande gezonde recepten boeken.

Een receptenboek moet je niet alleen maar de juiste recepten geven maar ook de juiste tools en training om goed voor je lichaam te zorgen. Het moet geen uitdaging zijn om gezond en fit te worden.

Met de makkelijke stappen in bovenstaande boeken weet je precies wat je moet doen en wat je elke dag kan eten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *