Review Droog Trainen Protocol voor Vrouwen (+ Unieke en Exclusieve Bonus!)

Het hulpmiddel naar een strakker lichaam?

Een platte buik, strakke en ronde billen en een sexy uiterlijk. Welke vrouw zegt daar nou nee tegen?

Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Veel vrouwen hebben last van het feit dat ze geen hulpmiddel en/of blauwdruk hebben waardoor ze niet weten of ze het goed doen ja of nee. Ook kan de motivatie lijden onder dit nadeel

Dat lost het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen op! (Zoek je de variant voor mannen? Lees hier de Droog Trainen Protocol voor mannen review!)

Dit is een hulpmiddel die jouw stap voor stap meeneemt in het proces van het droog trainen waarin jij ten eerste leert over droog trainen en daarnaast meteen je kennis gaat toepassen zowel in het sporten als in je voeding.

Maar is dit wel je geld waard? Dat is wat we gaan uitzoeken in deze review!

We gaan het hebben over de makers en of ze te vertrouwen zijn. Daarna gaan we het hebben over het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen zelf, wat je er allemaal bij krijgt en of het geschikt voor je is.

Als laatst gaan we het hebben over mijn ervaringen en die van anderen zodat jij, na het lezen van deze review, een genuanceerde keuze kan maken of het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen voor jou geschikt is!

Inhoudsopgave

Wat is droog trainen überhaupt?

Droog trainen is kort door de bocht gezien vet verbranden met het behouden van je spiermassa, in het Engels ook wel ”cutten” genoemd. Het is het proces van trainen en eten gericht op het zo veel mogelijk verlagen van jouw vetpercentage met het behouden van je huidige spiermassa.

Je vetpercentage is het deel van je lichaam wat bestaat uit vetweefsel. Met het verlagen van je vetpercentage verbrand je het vet en laat je je spieren beter zien. Het is eigenlijk het strak krijgen van je lichaam zodat jouw spieren beter te zien zijn.

Het verlagen van je vetpercentage wordt gedaan met behulp van de juiste voeding en training. Met de juiste voeding creëren je een calorietekort waardoor je overtollig lichaamsvet gaat verbranden. Met het trainen, bijvoorbeeld met HIIT workouts, ga je ook vet mee verbranden omdat je meer calorieën verbrandt!

Een paar belangrijke pijlers van het droog trainen zijn:

 • Jezelf houden aan de specifieke verhoudingen van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten)
 • Cardio- en krachttraining combineren
 • Het lang volhouden (70-90 dagen)

Deze onderwerpen in de wereld van het droog trainen worden in het Droog Trainen Protocol voor vrouwen natuurlijk uitgebreider behandelt!

Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen en zijn zij te vertrouwen?

De makers van het Droog Trainen Protocol zijn Henry en Rinus van Es. Zij hebben hun passie omgetoverd in hun baan in de vorm van de Droog Trainen Academie.

Henry is de officiële eigenaar van de Droog Trainen Academie die sinds 2013 bestaat en gevestigd is in Helmond. Henry is een ex-marinier en al jaren bezig met training voeding en het Droog Trainen Protocol. Rinus is een vriend geworden van Henry en heeft een achtergrond bij de politie.

Zoals je kunt verwachten zijn ze toentertijd met deze banen ook druk bezig geweest met sport en fysieke fitheid. Wat tijd ging voorbij en toen was de Droog Trainen Academie geboren.

Na meer dan 10.000 uren aan leren over krachttraining en voeding en nu staan ze waar ze staan met meerdere producten zoals het:

 • Droog Trainen Protocol voor mannen en vrouwen
 • Spiermassa Protocol voor zowel mannen als vrouwen
 • Home Workout Protocol
 • DTA Workout Builders

Daarnaast zijn Henry en Rinus met de Droog Trainen Academie ook actief op social media:

 • 52.000 Likes op facebook
 • 5.000 abonnees op YouTube en in totaal 500.000+ totale weergaven
 • 10.000+ volgers op Instagram

Als laatst heb ik Henry en Rinus gemaild. Ik kreeg al binnen een dag antwoord op mijn mailtje wat betekent dat ze erg zijn betrokken bij de klantenservice wat altijd een voordeel is.

Al met al zijn Henry en Rinus niet geheimzinnig over contactgegevens. Hun adres kvk-nummer en e-mail staan gewoon openbaar en voor iedereen bereikbaar.

Met deze feiten kunnen we concluderen dat Henry en Rinus met de Droog Trainen Academie goed te vertrouwen zijn.

Welke dingen kan je volgens Henry en Rinus bereiken met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen?

Op de sales pagina worden er niet echt claims gedaan zoals ‘ je gaat afvallen met behulp van dit programma’ wat de meeste makers van vergelijkbare programma’s wel doen.

Er worden echter wel een paar dingen benoemd zoals dat je:

 • De handvatten krijgt om een lichamelijke verandering te ondergaan
 • Beter in je vel zult zitten
 • ”Binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor ​strakker​ en mooier gevormd lichaam met meer definitie”

Er wordt niet veel bruikbaars gezegd waarmee je jouw eigen resultaat mee kunt vergelijken zoals ‘ik ben in 4 weken 5 kg afgevallen’. Zo worden er weinig beloftes gedaan zodat je niet kunt nakijken of ze worden waargemaakt ja of nee. Aan de ene kant is dit best wel slim maar aan de andere kant kan het ook voor irritatie zorgen.

Vanuit mijn eigen ervaringen kun ik echter wel zeggen dat Henry en Rinus gewoon zoals verwacht kwalitatieve informatie geven op het gebied van voeding en training samengevoegd naar droog trainen.

Al met al worden er weinig beloftes gedaan maar je krijgt wel kwalitatieve en bruikbare informatie waarmee je daadwerkelijk ook iets kunt bereiken. Hoeveel je voor elkaar krijgt ligt echter aan je eigen inzet.

Wat is het Droog Trainen Protocol en wat heeft het te bieden?

Het Droog Trainen Protocol is kort gezegd een digitaal product die je stap voor stap begeleid met jouw proces van droog trainen.

Dit doet het door jouw eerst meer kennis te geven over het onderwerp. Met deze kennis ga jij het in de praktijk toepassen met jouw persoonlijke voedingsplan, trainingsschema’s voor 12 weken voor zowel thuis als in de sportschool en nog veel meer!

Wat krijg je er allemaal bij het Droog Trainen Protocol?

Natuurlijk wel je weten wat je nou allemaal krijgt als je het Droog Trainen Protocol aanschaft. Daarom hebben we hier alles op een rijtje staan met uitleg.

We gaan elk van de onderdelen van het Droog Trainen Protocol bespreken zodat jij het hele programma kent voordat je het aanschaft 😉

Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies e-book

Met dit e-book krijg je alle handvaten om zelf een persoonlijk voedingsplan te maken helemaal naar jouw eisen van jouw eigen lichaam. Henry en Rinus leggen je uit hoe je kan komen te weten wat je mag hebben en hoeveel je mag hebben en tegelijkertijd kan eten wat jij lekker vindt!

Voeding is essentieel als het om vetverlies gaat, en dus ook als het om droog trainen gaat. Bij veel mensen lukt het droog trainen niet omdat ze de voeding kan van het droog trainen verkeerd doen! Met dit e-book gaat dit voorkomen worden.

Daarom wordt er stap voor stap uitgelegd wat jij moet doen om effectief vet te verliezen, wat te doen als vetverlies stokt, en hoe je dat vet er uiteindelijk permanent af houdt.

Hoe om te gaan met krachttraining en cardio e-book

Naast voeding is voldoende bewegen ook niet iets om te vergeten als het om vetverlies gaat. Dit e-book focust daarbij op de juiste balans tussen krachttraining, cardio en (meer) bewegen tijdens je dagelijks leven.

Veel mensen maken de fout dat ​ze anders gaan trainen om vet te verliezen. Met als gevolg spierverlies tijdens het cutten door bijvoorbeeld verkeerde krachttraining en teveel cardio.

Dit boek voorkomt dit door jou de juiste kennis over sporten in combinatie met droog trainen te geven.

Progressie meten en het plan bijstellen e-book

Dit e-book gaat over hoe je jouw vooruitgang kunt meten, welke valkuilen er zijn waar de meesten in vallen als ze willen afvallen.

Willekeurig dingen doen in de hoop dat het resultaat op gaat leveren is niet aan te raden. In dit e-book wordt exact uitgelegd hoe je van week tot week data kan verzamelen zodat je weet of je de goede kant op gaat. ​

Daarnaast leggen Henry en Rinus je uit wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt, of wanneer je vetverlies bijvoorbeeld stokt wat bij meerdere mensen voorkomt.

Een leuke toevoeging aan het geheel die uiteindelijk ook goed is voor de motivatie.

Handige Macrocalculator op excel (bonus)

Zoals eerder gezegd is voeding een belangrijk aspect van droog trainen.

Vandaar dat Henry en Rinus er een handige bonus hebben bijgedaan zodat jij je voeding nog beter onder de knie kunt krijgen wat resulteert in betere resultaten.

Met een macrocalculator kun je binnen een paas secondes zien hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten (de macronutriënten) jij binnenkrijgt.

Daarnaast wordt er uitgelegd hoe jij jouw eigen persoonlijke voedingsplan kan maken zodat je in de toekomst zelfstandig bent en nooit meer afhankelijk van het protocol of iemand anders!

Al met al is dit een leuke, handige en waardevolle bonus voor het totaalpakket.

Echter kun je op internet talloze van deze macrocalculators vinden waardoor deze een beetje overbodig wordt. Het is wel fijn om het meteen in combinatie met jouw persoonlijke voedingsplan te gebruiken.

Trainingsschema’s voor in de gym en thuis PDF (bonus)

Als extra bonus ontvang je trainingsschema’s van 12 weken zowel voor thuis als in de sportschool waarin je 3,4 of 5 keer per week (thuis schema’s 4 keer per week) naar de sportschool gaat of thuis traint.

De schema’s bestaan uit 3 fasen waarbij we telkens progressief opbouwen door je lichaam iedere keer net wat meer stress te bezorgen. Alles is voor je uitgedacht. Alles is voor je gedaan zodat hard trainen het enigste is wat je nog hoeft te doen.

Toegang tot de DTA ​support groep

Als je nu het Droog Trainen Protocol koopt krijg je toegang tot de DTA (Droog Trainen Academie) support groep waarin jij 24/7 al je succesverhalen en vragen over bijvoorbeeld het Droog Trainen Protocol in kwijt kan.

Je zit met allemaal gelijkstemden in een groep een gaan samen voor hetzelfde doel: gezonder leven!

Voor wie is het Droog Trainen Protocol wel en niet geschikt?

Het is natuurlijk handig om te weten voor wie het Droog Trainen Protocol geschikt is. Dan kan je immers bepalen of het wat voor je is of niet. We gaan het in een kort lijstje weergeven:

Het Droog Trainen Protocol is geschikt voor vrouwen die:

 • Overtollig vet willen verliezen zodat hun spieren beter te zien zijn
 • Al regelmatig naar de sportschool gaan en krachttraining doen
 • Nog niet zo bekend zijn met sporten maar graag willen beginnen
 • Een strakker lichaam willen
 • Simpel weg vet willen verliezen en niet per se naar de sportschool willen maar thuis willen trainen

Echter is het Droog trainen protocol niet voor iedereen geschikt. Namelijk voor vrouwen die:

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Toen ik het Droog Train Protocol kocht wist ik niet wat me te wachten stond.

Hoe kwam het Droog Trainen Protocol binnen? Hoe lang duurde het voordat ik het binnenkreeg? Etcetera, allemaal zulke vragen.

Ik kan me voorstellen dat meerdere mensen dit hebben waardoor ik het bestel proces even in stappen voor je neerleg:

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je eigenlijk direct een mailtje van Henry en Rinus en waarin zij je verwelkomen en precies uitleggen hoe je de cursus kunt openen.
 3. Daarna kan je het programma al binnen een paar minuten downloaden en ermee beginnen!
 4. (Mij mailen en je unieke bonus ontvangen!)

De ervaringen van mijn vriendin: ”Een Programma over een lastig onderwerp geschikt voor veel mensen”

Zelf ben ik geen vrouw maar ik heb wel die mannen versie gedaan samen met mijn vriendin die de variant voor vrouwen heeft gedaan. dit zijn ook haar ervaringen die vanuit haar woorden zijn gesproken:

” Toen ik het Droog Trainen Protocol voor het eerst opende was ik aardig verast met de grootte van het programma. Ik ging het meteen samen met mijn vriend (ik) doorkijken en samen een planning maken over hoe we het samen gingen aanpakken.

Hij wilde graag meteen naar de sportschool gaan maar ik was daar niet echt fan van. Ik wilde thuis alles even rustig uitproberen voordat ik naar de sportschool zou gaan.

Terwijl hij dus naar de sportschool ging ben ik thuis begonnen met het fitnessplan voor thuis. Het fitnessplan bestond uit een week waarin je 4 dagen zou fitnessen met je eigen lichaamsgewicht. Die beviel me erg. Ik heb echter besloten om toch maar is een keer naar de sportschool te gaan.

Waar ik eerst best wel nerveus was voor de sportschool viel het allemaal best wel mee. Ik heb alle oefeningen kunnen doen die ik moest doen. ook heb deze gedaan met de instructies van het Droog Trainen-Protocol omdat ik zelf niet wist hoe ik ze moest doen. Na de workout wat en voelde me stukke beter.

Het fijne aan de fitnessplannen voor se sportschool was dat je kon kiezen hoeveel je naar de sportschool wilde gaan per week. Je kon kiezen uit 3, 4 of 5 dagen per week. Als je dus een wat drukkere week had kon je kiezen voor wat minder workouts in de week. Zonodig kan je deze compenseren door thuis te trainen. Super flexibel dus!

Hierna was ik begonnen met een persoonlijk dieetplan maken. Naar mijn mening ging dit best wel snel. Met behulp van de macrocalculator kon ik meteen zien wat ik kon eten en hoeveel ik ervan kon eten.

Met behulp van de fitness- en dieetplannen gingen de 12 weken, naar mijn mening, gemakkelijk en snel voorbij.

Al met al vond ik het Droog Trainen Protocol voor vrouwen een volledig programma wat zowat bijna iedereen kan gebruiken om een fitter, strakker, slanker en/of gezonder lichaam te krijgen.

Ik vond het heel fijn dat het programma wat flexibeler was en dat je het op je eigen tempo kon volgen. Ook vond ik het programma wat persoonlijker door het unieke dieetplan die je specifiek voor jezelf maakte.

Soms had ik wel behoefte aan een kant-en-klaar dieetplan waar je niet veel over hoefde na te denken. Als je een drukke week voor je had zou dit toch net wat handiger zijn geweest.”

Voordelen en pluspunten

 • Alle informatie die je nodig hebt zit in 1 protocol.
 • Het is de complete oplossing zowel in dieet- en fitnessplannen als in de juiste hoeveelheid ontspanning.
 • Flexibel programma
 • Ook thuis te volgen (sportschool wel aan te raden)
 • Het protocol maak je al snel eigen met unieke zelfgemaakte dieet- en fitnessplannen.
 • Je kunt het op je eigen tempo volgen en het is een heel flexibel programma.
 • Challenges die de coaches organiseren met een groep deelnemers om bijvoorbeeld in shape te komen voor de vakantie, hierdoor blijf je gemotiveerd!

Nadelen en minpunten

 • Het Protocol vereist zelfdiscipline
 • Geen kant en klaren dieetmenu's.

Ervaringen van anderen

De mening van mijn vriendin is natuurlijk niet genoeg om een echte genuanceerde mening te krijgen over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. vandaar dat ik hier de meningen van andere vrouwen heb neergezet zodat je een betere mening kunt vormen of het Droog Trainen Protocol wat voor jou is of niet.

”Jullie helpen, geven raad en steun, zonder te pamperen. Dat is wat we nodig hebben. Klare taal en knallen. Van mij zijn jullie nog niet af. Dank jullie wel voor alles.”

Nadia

”Ik heb me niet kunnen voorstellen zoveel resultaat te boeken in dit korte tijdsbestek. Echt ongelooflijk. Ik wil Rinus en Henry enorm bedanken voor het delen van jullie kennis en jullie actieve betrokkenheid.”

Cynthia

”En dan de kracht van jullie als DTP, het programma is geweldig, het is compleet en je kan er alles vinden. Ik wil jullie enorm bedanken voor Julie steun en deskundige begeleiding en snelle reacties.”

Sjanneke

”Super leuke reacties van iedereen en wat een prachtige resultaten iedereen mag echt trots op zichzelf zijn!! Bedankt Rinus en Henry voor dit geweldige protocol. Ik ben niet super veel kilo’s kwijt, maar mijn buik is van 84 cm naar 77 cm gegaan Waar ik nog het meeste trots op ben zijn mijn billen, die steeds meer de mooie rondingen krijgen”

Dymphy

”Na een aantal maanden niet lekker in mijn vel te hebben gezeten. Nu terug van 3 weken vakantie. Lekker deze week weer begonnen. Dit is de 3e dag weer in de gym. Ik voel alle spieren van de afgelopen 2 dagen. Het voelt heerlijk en ik ga er weer keihard tegen aan. Ik ben zo ontzettend blij met deze groep THANKS”

Erica

”Omg, best al wel een beetje trots! Kon het niet laten toch even te delen! Wat een verschil al na 1 week. Net nog even opnieuw cm gemeten, na (best wel zware) training gisteren en eigenlijk dinsdag m’n meetdag is, vorige week ook voor le op de dinsdag gemeten. Scheelt toch wel wel wat en zelfs op de weegschaal 1 kg eraf. Was echt helemaal verbaasd en heel blij.”

Kim

Droog Trainen Protocol voor vrouwen Conclusie & prijs: ’tekst’

Dus. Nu de conclusie: Is het Droog Trainen Protocol voor vrouwen jouw geld waard?

Naar mijn mening ja.

Mijn vriendin heeft het Droog Trainen Protocol voor vrouwen ervaren als een compleet programma die jou juist niet zoals andere programma’s voor een x aantal weken meeneemt. Integendeel.

Het Droog Trainen Protocol voor mannen leert jou en geeft jou kennis over het onderwerp waardoor je her voor jezelf kan gaan doen in plaats van afhankelijk zijn van een programma.

De prijs van het Droog Trainen Protocol voor mannen is €67 wat best wel duur lijkt als je het vergelijkt met andere programma’s. Maar, het Droog Trainen Protocol leert jou het onderwerp eigen maken (zoals hierboven beschreven).

Dit alleen al maakt het naar mijn mening veel waardevoller dan al de andere programma’s omdat het jou de vaardigheid van diëten en fitnessen leert.

Daarnaast zijn 2 sessies van een personal trainer al meer dan deze €67.

Daarom moet je het Droog Trainen Protocol voor mannen zien als een investering in jouzelf en je kennis inplaats van een aanschaf van een programma.

Al met al vind ik het Droog Trainen Protocol voor mannen jouw geld waard. Met mijn gratis bonus, in combinatie met het Droog Trainen Protocol, ga je nog meer bereiken.

Droog Trainen Protocol voor vrouwen

”Een volledig en flexibel programma die je kunt gebruiken op je eigen tempo”

(Vergeet mijn extra bonus niet!)

Ga meteen naar de kortingspagina!
Droog Trainen Protocol voor vrouwen
Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Beoordeling door Bart,

09 jul 2020
4

”Een volledig en flexibel programma die je kunt gebruiken op je eigen tempo”

Exclusieve Bonus

Als unieke bonus geven we bij aankoop van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen een speciaal cardio hardloopschema van 12 weken voor zowel beginners als ervarener weg (in totaal dus 24 weken) met daarbij de 5 onmisbare droog trainen tips!

Op deze manier krijg je al wat inzichten binnen het droog trainen die andere mensen niet hebben waardoor jij nog betere resultaten kunt krijgen. In combinatie met de hardloopschema’s is zo’n gratis bonus niet verkeerd toch?

Hoe je deze bonus ontvangt:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de de factuur van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis bonus via een PDF bestand via de mail!

Afsluiting

Ik hoop dat je een genuanceerde mening met behulp van deze Droog Trainen Protocol voor vrouwen review kon krijgen over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen.

Als je nog vragen of ervaringen hebt moedig ik je aan om ze onderin de reacties te zetten! Ik reageer zo snel mogelijk op je reactie!

Less hier mijn andere reviews of mijn drie meest recente artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *