Review Mindfulness voor het Dagelijkse leven (+ Unieke en Exclusieve Bonus!)

Een gelukkiger leven door deze cursus?

Mindfulness voor het Dagelijkse leven
review

De Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus. Een 8 weekse cursus waarmee jij stap voor stap mindfulness gaat leren waarmee jij je hele leven om kunt gooien met minder stress en een groter gevoel van geluk.

Met al 1400 mensen die er al mee aan de slag zijn gegaan en een gemiddelde waardering van 4,7 van de 5 klinkt de cursus heel mooi maar is dat zo? Dat is wat je in deze review gaat lezen!

In deze review gaan we het hebben over wat mindfulness überhaupt is, de maker van de cursus, welke dingen je gaat leren, wat de cursus is en wat je allemaal erbij krijgt, mijn ervaringen en die van 5 anderen inclusief 2 experts op het gebied van mindfulness.

Laten we geen tijd meer verspillen en meteen beginnen!

Inhoudsopgave

Wie is de maker en is hij te vertrouwen?

Rolf van Baalen maker Mindfulness voor het Dagelijkse leven

De maker van Mindfulness voor het dagelijks leven is Rolf van Baalen. Deze naam is geen pseudoniem aangezien je Rolf van Baalen overal op kan zoeken en dan precies dezelfde man tegenkomt.

Het feit dat hij zijn echte naam laat zien geeft aan dat hij zich niet schaamt voor zijn product en dat hij er dus trots op is en er volledig achterstaat.

33% van de mensen in de WAO hebben last van psychische klachten, vaak door stress op het werk. 10% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft ooit last gehad van burn-out verschijnselen en 60% van de Nederlandse werknemers heeft wel eens met stress te maken.

Nu denk je vast: ”Waarom deze cijfers?”

Omdat dit 15% meer is dan waar dan ook in de EU (Bron: Universiteit van Twente).

Dit was dan ook de motivatie van Rolf om Midnfulness voor het dagelijks leven te maken. Rolf had zelf ook deze problemen. Hij had last van stress en zat niet lekker in zijn vel maar hij kon de bron van die problemen niet vinden.

Enorm veel mensen slikken pillen voor het verdwijnen van de symptomen en gaan daarna gewoon verder met waar ze mee bezig waren. Dit is juist geen oplossing vond Rolf. Het helpt een tijdje maar de klachten zullen ooit terugkomen als er niest iets aan de echte oorzaak van de stress gedaan wordt.

als oplossing zonder pillen te gebruiken kwam hij bij mindfulness en mediatie uit.

Daarom besloot Rolf om dit probleem bij de kern aan te gaan pakken. Als oplossing zonder pillen te gebruiken kwam hij bij mindfulness en mediatie uit.

Inmiddels heb ontdekt hoe je Mindfulness en Meditatie kan gebruiken om de passie en plezier weer in je leven terug te krijgen. Hoe je vrij kunt zijn van stress en angsten. En hoe je deze ‘vrijheid’ kunt gebruiken om meer dingen te doen die echt belangrijk zijn in het leven.

Rolf van Baalen

Dit is de reden dat Rolf Mindfulness voor het dagelijks leven heeft gemaakt.

Naast dit mooie verhaal is hij co-oprichter van het bedrijf Happy with Yoga, samen met zijn vrouw Melanie van Baalen. Dit duo heeft een duidelijk KVK en btw nummer en andere producten ontwikkelt zoals:

We kunnen dus best zeggen dat zijn motivatie, zijn bedrijf en hijzelf best wel te vertrouwen zijn!

Welke dingen kan je volgens Rolf bereiken met de cursus?

De motivatie om het te maken kan dan wel heel mooi zijn maar wat kan je bereiken door deze cursus te doen?

Ik zeg laten we het Rolf zelf uitleggen!:

”Mensen die aan de slag gaan met ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’, hebben na het volgen van deze online cursus een ijzersterke stressbestendigheid, een betere focus, meer passie en energie, genieten meer van elk moment en voelen andere fantastische bijwerkingen na het volgen van de cursus.”

Rolf van Baalen

In deze cursus ga je dus alle slechte gewoontes die veroorzaakt zijn door stress of andere problemen vervangen door meer met mindfulness bezig te gaan zijn.

”Maar wat doet mindfulness nou en is het wel wetenschappelijk bewezen?”

Goede vraag! Laten we de wetenschappelijk bewezen voordelen van Rolf even op een rijtje voor je zetten:

 • Minder stress en een betere balans in je emoties
 • Betere concentratie en focus
 • Kwalitatievere nachtrust
 • Betere beslissingen kunnen nemen doordat je helderder kan nadenken
 • Meer controle over je autonome zenuwstelsel (zenuwstelsel voor onbewust plaatsgevonden functies, zoals ademen)
 • Betere creativiteit
 • Algeheel gelukkiger gevoel

Mooie dingen kan je dus bereiken. Vanuit persoonlijke ervaringen kan ik deze stellingen bevestigen.

Wat is mindfullness überhaupt?

Voordat we door kunnen gaan over Mindfulness voor het Dagelijkse leven moeten we wel het begrip ‘mindfulness’ begrijpen. Dit gaan we kort even doen.

Mindfulness is meer in het moment, ook wel meer in het nu leven. Je kunt mindfulness beoefenen als je bijvoorbeeld te veel stress, druk of ongelukkigheid ervaart.

Als je actie gaat ondernemen met mindfulness kan je deze problemen oplossen en een leven hebben met eigenlijk meer plezier!

Waar je je met mindfulness op focust is eigenlijk:

 • Je gedachtes op een rijtje te zetten
 • Een betere concentratie en focus trainen
 • Op een betere manier omgaan met stress
 • Meer van ‘het nu’ genieten
 • Beter leren te slapen

Hier een video voor visuele en auditieve uitleg over mindfulness gemaakt door Rolf:

Maak meteen ook kennis met Rolf!

Wat is Mindfulness voor het Dagelijkse leven en wat heeft het te bieden?

Mindfulness voor het Dagelijkse leven cover review

Nu je weet wat je allemaal kan bereiken met Mindulness voor het dagelijks leven en wat midnfulness is gaan we nu bespreken waarmee jij al deze mooie dingen gaat bereiken.

Dat doe je met deze online mindfulness cursus. De officiele naam: ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven: van chaotisch en gestresst naar rustig en gelukkig’ 

Het is een cursus die je de principes en oefeningen van mindfulness leert waardoor je weer stressvrij kunt, en vol kan genieten van het leven.

Het is, naar mijn mening, een heel laagdrempelige cursus die iedereen dus kan doen. De cursus duurt 8 weken waarin je met dagelijkse mails de stappen en oefeningen ontdekt die je helpen om van alle hectiek en stress naar rust en balans te kunnen gaan.

Met deze dagelijkse e-mails ben je hooguit 30 minuten mee bezig (heb zelf er voor eentje max. 20 min gedaan). Dit maakt deze cursus ook niet tijdrovend.

Wat krijg je er allemaal bij?

We gaan in het kort even behandelen met welke middelen je nou al die mooie punten gaat behalen. In het kort zijn het praktische oefeningen, video’s en audiobestanden die je gaan leren met het mindful makan van jezelf zodat je weer in het nu kan gaan leven, met alle positieve gevolgen van dien.

Dagelijkse informatie en oefeningen

Tijdens de 8 weken wordt je dagelijks een inspiratie mail gestuurd. Deze dagelijkse mail bevat uitleg en een mindfulness oefeningen. Rolf zegt dat je er maximaal 30 minuten lang mee bezig bent. Het langste wat ikzelf heb gedaan over een mail is 20 minuten.

Per week wordt weer een ander aspect van de mindfulness behandeld. Eigenlijk kan je het zien als een boek met 8 hoofdstukken met 7 ‘subhoofdstukken’ waarmee je mindfulness gaat leren.

Hier een aantal voordelen van deze unieke manier van een cursus geven:

 • Je krijg niet te veel informatie in één keer. Integendeel ga je stap voor stap met mindfulness werken. Dit zorgt ervoor dat je jezelf niet kan haastend door de cursus en belangrijke informatie kan missen.
 • Deze cursus heeft als hoofddoel om mindfulness een gewoonte te maken. Daarom neemt Rolf je ook 8 volle weken mee waardoor je dagelijks bezig blijft met midnfulness zodat het een gewoonte kan worden.
 • Je krijgt, naar mijn ervaring, doordat je dagelijks bezig bent echt stap voor stap grip op stressvolle gedachtes en andere problemen. Aan het begin voelt het nog heel vreemd aan maar aan het einde ben je echt bewust van alles. Dit wordt omdat het stap voor stap wordt gegevens extra goed gedaan.
 • Je bent niet alleen bezig met fysieke oefeningen maar ook echt met je hersenen. Bij sommige oefeningen moet je gaan zitten, naar een bestand luisteren en je ogen sluiten waardoor je geforceerd wordt om alleen je brein te gebruiken.

Achteraf krijg je een heel e-book met alle informatie. Ze proberen je echt stap voor stap mindfulness onder de knie te krijgen.

Introductie

Voordat je begint met de cursus krijg je een introductie filmpje van niet anders dan Alan Watts. Alan Watts is een bekende filosoof die overleden is in 1973. Hij was een heel inspirerend persoon voor velen omdat men vindt dat hij het boeddhisme naar de westerse wereld heeft gebracht.

Deze man was dan ook heel belangrijk in het proces van de mindfulness naar het westen brengen. Alan Watts had veel kennis over mindulness, zoals je in dit filmpje kunt zien.

 Video’s & Audio Bestanden met oefeningen

Elke week wordt een ander aspect van midnfulness behandeld waar natuurlijk ook andere oefeningen aan zijn gebonden. je bent dus per week bezig met verschillende oefeningen. Soms kan je die overal doen terwijl je een andere keer echt even moet gaan zitten. In zo’n geval krijg je er een video en/of audiobestand bij. Je hoeft dan alleen maar te zitten en te luisteren en/of kijken.

De oefeningen zijn gericht op de praktijk en helpen je met mediteren en zelfontwikkeling. Naar mijn ervaring zorgen ze voor een andere kijk op het leven en het creëren van een andere manier van denken. Waar ik voorheen alleen maar actie reactie was ben ik nu actie, dan nadenken en dan reactie. Op deze manier van oefenen kan je op een positievere en gelukkigere manier in het leven staan.

De videos en audiobestanden zijn overal en op alles beluiterbaar en te zien. Dus op de Ipad of Ipod, je computer, je laptop en je smartphone!

Hieronder zie je een foto van het ledengedeelte en hoe alles is ingedeeld.

Mindfulness voor het Dagelijkse leven review platform

Gratis bonusmodule: Mindfulness op het werk (t.w.v. € 27)

Als bonus krijg je nu speciale 7 daagse cursus over mindfulness op het werk.

Dit heeft Rolf er extra aan toegevoegd omdat men een derde of meer van de dag op het werk zit. Speciale uitleg en informatie kunnen we dus niet missen!

Je leert praktische tips en oefeningen die je dagelijkse kunt toepassen om je niet te verdrinken in de dagelijkse stress van je werk

Bij een groot deel van de mensen is werk namelijk de bron voor een stress. Daarom is het zo belangrijk om mindfulness op je werk toe te passen.

Zo kan je nu met deze bonus de hele dag door mindfulness beoefenen, niet alleen thuis, maar waar en waneer je wilt!

Voor wie is Mindfulness voor het dagelijkse leven wel en niet geschikt?

review Mindfulness voor het Dagelijkse leven

Mindfulness voor het dagelijks leven is geschikt voor de mensen:

 • Die al een tijdje aan het lezen over Mindfulness en wilt een No-Nonsense cursus die je Stap voor Stap kunt volgen.
 • Die zich gestresst voelen en op het moment niet lekker in z’n vel zitten.
 • waarbij elke dag weer dezelfde zorgen bij je omhoog komen?
 • Die het moeilijk vinden om rust te nemen.
 • Die vaak de hele dag doorbrengen met piekeren en het gevoel hebben dat je gedachten nooit stoppen.
 • Waarbij elke dag weer steeds dezelfde zorgen en gedachten naar boven komen.
 • die tegen een burn-out aan zitten, vaak een onrustig gevoel hebben, slecht slapen en gewoon niet lekker voelen of misschien zelfs wel depressie hebben.
 • Die meer in het hier en nu willen leven en minder op de automatische piloot willen zitten.
 • Die gewoon het beste willen maken van hun leven en de beste versie van jezelf willen worden.
 • Die geen last hebben van al het bovenstaande, maar aan de slag willen met Mindfulness voor meer creativiteit, een ijzersterke focus en meer geluk?

Maar voor wie is Mindfulness voor het dagelijks leven juist niet geschikt:

 • Voor de mensen die niet 100% kunnen toewijden aan een cursus die hun leven gaat verbeteren.
 • Voor de mensen die al stoppen na 3 mails en dan niet meer verder gaan.

Wat leer je met Mindfulness voor het Dagelijkse leven? (naar mijn ervaringen)

Ik heb veel geleerd van de Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus. Ik ga alle punten die ik heb geleerd hieronder in een lijstje zetten zodat jij weet wat jij kunt verwachten. Verteld door een persoon die het zelf heeft gedaan.

Je leert hoe je

 • Mindfulness kunt toepassen in het dagelijkse leven.
 • Relaxter en minder gestresst kunt voelen op elk gewenst moment.
 • Dat je maar een paar minuten nodig hebt om al een mindfulness oefening te doen.
 • Beter en bewuster kunt ademen.
 • Een betere focus krijgt en creatiever wordt door mindfulness.
 • Beter kunt slapen.
 • Meer kunt genieten van dit moment.
 • Je energieslurpende gedachtes kunt tegenhouden en omzetten in leuke gedachtes.
 • Jezelf gelukkiger kunt voelen.

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat je kunt gaan verwachten zodra je op bestel klikt. Hier staat het in het kort uitgelegd.

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je eigenlijk direct een mailtje van Rolf waarin hij je verwelkomt en precies uitleg hoe je de cursus kunt openen.
 3. Daarna kan je het programma al binnen en binnen 5 minuten al beginnen!

Simpel hè :-).

Mijn ervaringen: ‘Minder zorgen en meer genieten!’

 Mindfulness voor het Dagelijkse leven review

Ik had de cursus zelf gekocht zodat ik kon kijken hoe ik alle nutteloze dingen in het leven, zoals stress en onnuttige gedachtes, kon verwijderen uit mijn leven. Natuurlijk kan je ze nooit heelmaal weg laten gaan. Wat je wel kan doen is ze leren te verwerken zodat je er geen last meer van hebt.

En dat is ook precies wat ik geleerd heb, naast nog veel andere dingen zoals ik hierboven heb gezegd.

Ik dacht eerst dat het heel zweverig zou worden maar dat is totaal niet zo. De cursus is heel gefocust op het dagelijkse leven door realistische en veelvoorkomende praktijkvoorbeelden. Op deze manier gaan ze situaties herkennen zodat ze precies weten wat ze moeten doen.

Ik vond het e-mail systeem van dagelijkse e-mails heel leuk en apart (op een goede manier). Ik had nog nooit zo iets ervaren en was dus super verrast met hoe het voor mij werkte.

Ik begon namelijk echt uit te kijken naar de e-mail. ”Oh wat ga ik vandaag weer leren?” vroeg ik me elke dag weer met plezier af! Ik had ze net zoals verwacht elke dag na 30 minuten al afgerond zodat ik meteen met een lekker gevoel kon beginnen met mijn dag! (tip: Bewaar de mails in een apart mapje zodat je ze kunt terugkijken!)

Wat ik merkte is dat ik gedurende de 8 weken meer controle kreeg over wat ik dacht. Dit merkte ik vooral bij de negatieve gedachtes. Die kon ik na de 8 weken gewoon wegzetten en accepteren zodat ik geen last meer van ze had.

Daardoor ervaarde ik ook meer innerlijke rust en kon ik veel beter in slaap komen. Voordat ik naar bed ging zat ik altijd in mijn bed na te denken. Over deze gedachtes had ik nooit echt controle, tot nu!

Door deze betere slaap kreeg ik meer energie en zin in de dag. Over het algemeen bracht ik met meer plezier mijn dagen door.

Daarom ben ik erg tevreden over de Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus. Geef het een kans als je een van de bovenstaande problemen ervaart. Dit kan de oplossing zijn als je een van de eerder besproken problemen ervaart. Al meer dan 1400 mensen zijn je voor gegaan.

Het enigste wat ik me kan voorstellen waardoor andere mensen het als negatief kunnen beschouwen is de duur. De meeste cursussen zijn niet zo lang. Dit kan je dan natuurlijk dan zien als een voor- en nadeel. Als je geen zelfdiscipline hebt ga je de 8 weken niet doorkomen. Als je dat wel kan is het natuurlijk geen probleem.

Voordelen

 • Dagelijkse mails met constant nieuwe oefeningen
 • Focus op de praktijk en het echte leven
 • 8 weken lang
 • Hele hoop leerlessen
 • Laagdrempelig (iedereen kan het doen)
 • Extra bonus

Nadelen

 • Cursus vereist zelfdiscipline en doorzettingsvermogen

De ervaringen van anderen

Natuurlijk is mijn mening niet voldoende om een echt oordeel te maken of het nou echt een goed product is. Daarom heb ik hier de ervaringen van andere even gezet:

Er zijn ook mindfulness coaches zelf mee inbegrepen zodat je ook meningen hebt van erkende professionals!

”Ik vond het een fijne cursus om te doen. Ik wist niet wat ik moest verwachten van een digitale mindfulness cursus, maar het is me goed bevallen. De dagelijkse e-mail met daarin info en huiswerkopdrachten werkte stimulerend. Het meditatieplan, die je na 8 weken moet gebruiken, is een fijne manier om in het ritme te blijven. Deze cursus is geschikt voor iedereen die mindful wilt worden. Enigste consequentie, discipline en doorzettingsvermogen wordt wel van je vereist.”

Debbie Oost

”Na mijn burn-out heeft mindfulness me geholpen om beter naar mezelf te luisteren en niet altijd maar door te gaan. Ook het piekeren over wat er straks, morgen of volgende week gaat gebeuren is al een heel stuk minder geworden en ik leef meer in het moment, het nu. Ik geniet meer van de dingen waarmee ik bezig ben. Ik ga minder snel op automatische piloot. Ook kan ik meer genieten van de kleine dingetjes zoals een perfecte avocado of een glimlach van iemand die je hebt geholpen, een mooi stuk klassieke muziek of een glas water.”

Rick Maijer

”Jouw cursus is erg goed leesbaar en ‘no nonsense’ en dat spreekt me heel erg aan. Mindfulness is geen hype, maar een complete verandering van leven. ‘Bewust zijn’ geeft zoveel rust.”

Joep ~ Mindfulness trainer

”Rolf en Melanie nemen je elke dag mee met de mails bij de hand, waardoor de 8 weken voorbij vliegen. De opbouw is heel stapsgewijs en low-level. Ik heb echt heel veel opgestoken van deze cursus. Ik wist al wel het e.e.a. van mindfulness af, maar heb het nooit zo in de praktijk kunnen brengen als nu. Het is namelijk niet een oefening die je 1 x per dag doet; het is echt een levenstijl. Een gewoonte om regelmatig weer in te checken in het hier en nu; in te checken bij jezelf. Dat doe je niet van de 1 op andere dag, want dit is een proces. Mindfulness is iets wat moet groeien.”

Manouk Peters

”Dank je wel voor deze cursus! Echt geweldige nuttige inspirerende inhoud en omgeving. Ik heb net mijn opleiding als yoga docent afgerond e ben nu bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf als minxful coach. Mijn doel is weer mensen in balans te brengen door het aanbieden van meerdere technieken van yoga, mindful leven en coaching. De cursus is een geweldige bron van inspiratie voor mij. Heel erg bedankt ervoor!”

Danielle ~ Mindfulness coach

”De voordelen die ik merkte tijdens en na het volgen van de Mindfulness cursus van Happy with Yoga waren in eerste instantie het opnieuw bewsutworden van jezelf, de kleine dingen om je heen en dan vooral de schoonheid van alles. Vervolgens ging ik ervaren hoeveel rust en ruimte je kan creëren door ‘gewoon’ even stil te zijn. En ook hiet niet alles te hoeven betrekken op jezelf, het loslaten van bepaalde emoties die niet bij mij horen op dat moment. Het kunnen laten gebeuren, gewoon omdat het zo is. Dus de controlfreak in mezelf loslaten.”

Melanie Verhagen

Bron citaten

Conclusie & prijs: Een simpele oplossing voor een ingewikkeld probleem

review Mindfulness voor het Dagelijkse leven

Nu de conclusie, is het een goed product of niet?

Naar mijn mening wel. Het is een oplossing die simpel te doen is, die tegelijkertijd een ingewikkeld probleem aanpakt.

De prijs van de Mindfulness voor het dagelijkse leven is €47 met een kortingspagina. Het is niet een product dat je koopt. Het is eerder een goede investering in jezelf voor je eigen gezondheid, welzijn en toekomst.

Je behoud ook altijd je toegang tot de inhoud van de cursus. Je kunt de de oefeningen en inhoud dus zo vaak doen en bestuderen als je zelf wilt. (tip: bewaar de mailtjes in een aparte map!). Je kan ook inloggen in het ledengedeelte alles terugkijken.

Ik, en veel anderen, hebben heel veel gehad aan deze cursus waardoor ik het de prijs het meer dan waard vind. Zo veel informatie voor een super redelijke prijs!

Niet tevreden over het product? Dan kan je altijd Rolf terugmailen en je aankoopbedrag terugvragen. Er is namelijk een 30 dagen niet-goed-geld terug garantie waardoor je de eerste 29 mailtjes kunt ervaren en dan pas een oordeel hoeft te maken. Totaal geen risico dus.

”We willen je echt verder helpen. Dus als je na het doen van de oefeningen niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan binnen 30 dagen  na je aankoop een mailtje en wij storten het geld direct naar je terug.”

Rolf

Al met al raad ik dus Mindfulness voor het dagelijkse leven ten zeerste aan!

De Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus

Een simpele oplossing voor een ingewikkeld probleem

(Vergeet niet mijn unieke bonus!)

Ga direct naar de kortingspagina!
De Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus
De Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus

Beoordeling door Bart,

28 mei 2020
4

Een simpele oplossing voor een ingewikkeld probleem

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder.

Deze bonus is een pakket van 3 extra yogasessies van 20, 30, en 45 minuten met daarnaast 10 onmisbare tips om mindfulness met yoga extra te gaan beheersen. Deze kan je beoefenen nadat je de cursus het gevold de basis geleerd hebt. Je ontvangt deze bonus door de volgende stappen te volgen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de factuur van de Mindfulness voor het Dagelijkse leven cursus naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis yoga sessies via een PDF bestand in de mail!
 5. (Dit e-mail adres staat ook onderaan het artikel)

FAQ’s

Twijfel je nog over de Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus? Hier wat veelgestelde vragen die je mening

Is mindfulness voor iedereen?

Ja, iedereen kan aan mindfulness werken. Jong of oud, man of vrouw en ongeacht je achtergrond of wat je huidige situatie is. De video’s, audiobestanden en oefeningen zijn toegankelijk makkelijk toe te passen en dus geschikt voor iedereen.

Welke resultaten kan je over het algemeen verwachten?

Wat je kan verwachten is simpel gezegd enorm veel voordelen! Onder andere minder stress, beter slapen, meer ontspanning, betere creativiteit, betere focus en het allerbeste, een gelukkig gevoel!

Dit zijn punten di je veel hoort van mensen die deze cursus en over het algemeen mindfulness beoefend hebben. Deze punten zijn ook wetenschappelijk bewezen.

Is de cursus nog geschikt voor mij als ik al wat ervaring heb met mindfulness?

Als je al wat cursussen gevolgd heb kan je al wat bekender zijn met de oefeningen. Dit betekent echter niet dat je niks hebt aan deze cursus. Deze cursus heb ik ervaren als een echte manier om mindfulness een gewoonte te maken. Je kunt dus een hele hoop nieuwe inzichten krijgen met behulp van deze cursus.

De maker stelde dat er toch nog een aantal mensen waren die hem benaderd hadden en hadden gezegd dat ze toch nog heel veel geleerd hadden me het een gewoonte maken van mindfulness.

Dus ja, absoluut!

Kan ik de cursus pauzeren en kijken waneer en hoeveel ik wil, ook dus opnieuw?

Jazeker! Elke dag weer een mail met een oefening en uitleg die je, als je hem goed bewaart, voor altijd opnieuw kunt kijken. Daarnaast blijf je toegang houden tot de oefeningen na de 8 weken.

Je krijgt elke dag een mail. Dat kun je helaas niet pauzeren. Wel kan je, als je een weekje bijvoorbeeld niet kan, de mails bewaren en doorgaan waar je gebleven was.

Kan ik de oefeningen altijd en overal doen?

Ja, ik vond het heel handig om de mails te bewaren in een apart mapje waardoor je ze zo vaak als je maar wilt de oefeningen kunt doen, en de uitleg kunt lezen.

De audiobestanden zijn door te downloaden zodat je ze, ook wanneer je geen internet hebt, kunt beluisteren.

Is mindfulness zweverig?

Nee, ik heb de cursus niet als zweverig ervaren. Dit is dan ook een van de grootste misverstanden over mindfulness. Bijna alle oefeningen uit de cursus zijn volgens Rolf wetenschappelijk bewezen. Steeds meer mensen realiseren zich dit en beginnen er dus aan.

Mindfulness is ook geen religie of godsdienst. Je kunt het volgens Rolf meer zie als een levensfilosofie om gelukkiger te worden.

Zijn mijn gegevens veilig als ik online betaal?

Ja. Toevallig zijn online betalingen tegenwoordig veiliger dan pinnen op straat! De betaal provider van Happy with Yoga (bedrijf van Rolf) maakt gebruik van PayPro die een veilig SSL gebruiken om de gegevens te beveiligen.

PayPro is het grootste bedrijf om online betalingen voor producten zoals deze te doen en hebben een goede reputatie en nooit veiligheidsprobleem gehad.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over de cursus?

Dan moet je Rolf even een mailtje sturen. Na een korte uitleg waarom je de oefeningen en/of de cursus niet fijn vond krijg je het geld gewoon teruggestort.

Waar kan je de Mindfulness voor het Dagelijkse leven het snelst kopen?

Je kunt de Mindfulness voor het Dagelijkse leven cursus het snelt kopen via deze knop hieronder:


Contactgegevens voor extra bonus

Hier vind je een stappenplan met contactgegevens om toegang te krijgen naar mijn exclusieve en unieke bonus!

 • Delete je cookies.
 • Klik op de bovenstaande knop
 • Mail de factuur van de Mindfulness voor het Dagelijkse leven naar dit e-mail adres.
 • Ontvang de unieke gratis yoga sessies via een PDF bestand in de mail!

Meer reviews lezen van vergelijkbare producten? Kijk dan naar mijn Yoga Stap voor Stap review of al mijn andere reviews!

Of lees hier mijn 3 meest recente berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *