Review Yoga Nidra: Reis door de chakra’s (+Unieke en Exclusieve Bonus!)

Een merkwaardige verdieping in de yoga voor iedereen?

Yoga Nidra: Reis door de chakra’s, een verdiepende cursus in de Yoga Nidra waar je eigenlijk de standaard Yoga Nidra cursus niet voor nodig hebt. In deze cursus ga je leren hoe je de zeven belangrijkste energie plekken in je lichaam te controleren met behulp van Yoga Nidra en de kennis over chakra’s.

Je gaat ook leren hoe je overtuigingen en programmeringen die je beperken kan veranderen naar overtuigingen en intenties die helpen bij gezondheid, geluk en kracht met daarbij de energie in de chakra’s te controleren naar je eigen wil.

Klinkt heel mooi maar is dat ook zo? Dat is wat we gaan uitzoeken in deze review van de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s.

We gaan bespreken wie de makers zijn en of ze te vertrouwen zijn, welke dingen je volgende de makers gaat bereiken, wat Yoga Nidra met chakra’s überhaupt is, wat de cursus inhoud en wat het te bieden heeft, mijn ervaringen, met voor- en nadelen, en die van andere mensen.

Laten we meteen beginnen!

Inhoudsopgave

Wie zijn de makers en zijn ze te vertrouwen?

De makers van deze cursus zijn Rolf van Baalen & Melanie Poldervaart, ook bekend als de makers van Happy with Yoga. Op veel platformen is dit duo onder deze namen bekend waardoor het dus geen pseudoniemen / schuilnamen zijn.

Rolf en Melanie hebben kennis gemaakt met yoga toen ze een yogales in New York volgden. Sindsdien zijn ze volledig op yoga gaan richten. Met daarbij de verdieping van de chakra’s.

Ze hebben een Yogadocenten opleiding gevolgd op Bali en zijn nu ieder 1500 uur aan yoga wijzer.

Op website staat dat ze internationaal gediplomeerd zijn in yoga en midnfulness (YACEP, E-RYT500, Hatha Vinyasa). Ze weten dus we waar ze het over hebben :-).

Volgens Rolf en Melanie geeft Yoga Nidra, met de verdieping in de chakra’s, het gevoel dat jezelf volledig in controle hebt over je lichaamsenergie. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld de juiste rust en goede energiebalans in het lichaam waarmee je in diepe ontspanning kan raken.

Hier de meningen van Rolf en Melanie over de cursus:

”De combinatie van Yoga Nidra en het werken met chakra’s is fantastisch. De oefeningen zijn praktisch, fijn om te doen en kunnen helpen om hele grote veranderingen in je leven teweeg te brengen.”

Melanie Podervaart

”Ik doe Yoga Nidra voornamelijk voor het zetten van intenties; in Yoga Nidra ook wel ‘Sankalpa’ genoemd. Door intenties te zetten tijdens een heel ontvankelijke staat van zijn, dringen deze op een dieper niveau tot je door. Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zal zich hierdoor meer gaan vormen naar deze intenties. De combinatie van chakra’s maakt het nog krachtiger en doelgerichter.”

Rolf van Baalen

Je ziet dat de toevoeging van werken met chakra’s een hele hoop extra positieve effecten heeft meegebracht voor dit duo. Dus waarom zou dit niet bij jou kunnen?

Zoals gezegd heeft dit duo een bedrijf genaamd Happy with Yoga. Dit bedrijf heeft een Facebook pagina, een duidelijk KVK en BTW nummer onderaan de Happy with Yoga website, en een YouTube kanaal met bijna 15.000 abonnees. 

Verder biedt dit duo nog diverse andere cursussen en workshops aan zoals:

Omdat ze al meerder cursussen hebben gemaakt en hun gegevens overal openbaar staan kunnen we zeggen dat dit duo goed te vertrouwen is.

Welke dingen kan je volgens Rolf en Melanie bereiken met Yoga Nidra: Reis door de chakra’s?

De curses is gebaseerd op werken met chakra’s waar in feite waar de gehele Yoga traditie op gebaseerd is. Deze manier van werken met yoga bestaat al namelijk duizenden jaren.

Dat is danook precies wat je gaat doen met deze cursus. Zoals de naam al zegt ga je een ‘reis’ maken door de chakra’s. Daar bedoelen de makers dat je gaat ontdekken waar de chakra’s voor staan en wat jouw specifieke blokkades zijn bij iedere chakra.

Daarna ga je met oude yoga technieken proberen om deze blokkades, programmeringen en overtuigingen te veranderen. Door hiermee aan de slag te gaan maak je de chakra’s weer in balans.

Dit kan je echter niet in één keer gaan doen. Je gaat dit leren door de volgende punten te gaan aanleren:

 • Hoe je een hele diepe bewuste ontspanning kan vinden.
 • Hoe het systeem van chakra’s werken en wat de karakteristieken zijn van ieder chakra.
 • Waar de relatie tussen Yoga Nidra en de chakra’s zit en hoe je dit in je eigen voordeel kan gebruiken.
 • Hoe je de energie van een chakra uit balans kan gaan.
 • Hoe je de energie van een chakra weer in balans kan brengen.
 • Hoe je overtuigingen en programmeringen die je beperken kan veranderen naar overtuigingen en intenties die helpen bij gezondheid, geluk en kracht.

Als je deze punten eenmaal geleerd hebt kan je diepe rust en controle gaan vinden in de vorm van Yoga Nidra in combinatie met je lichaamsenergie vanuit he chakra’s.

In het kort: De cursus helpt je met een diepe ontspanning vinden terwijl je tegelijkertijd werkt aan het veranderen van beperkende overtuigingen en slechte gewoontes.

Wat zijn Yoga Nidra chakra’s überhaupt?

Yoga Nidra, ook wel vertaald naar ”yoga slapen”, wordt gerekend al een van de meest rustige vormen van yoga. Je kan bijvoorbeeld goed stress, burn-out klachten en snel geprikkeldheid, PTSD (posttraumatische stress) en duizeligheid ermee aanpakken en oplossen. Het zorgt namelijk voor de diepste ontspanning en rust.

Het chakra systeem is het energiesysteem binnen je lichaam. Dan hebben we het niet over voedingsenergie maar over lichaamsenergie.

Energie kan namelijk op verschillende manier en locaties naar uiting komen en bewegen binnen het lichaam. Het gebeurt op honderden plekken in het lichaam maar in de yoga zijn er zeven hoofdplekken, ook wel de 7 chakra’s.

Elk van deze chakra’s hebben verschillende functies en eigenschappen die bij een bepaald gebied in je lichaam horen. Chakra’s kunnen dus ook voor enorm veel unzicht binnen je lichaam tonen. Vooral op de manier waarop levensenergie zich blootlegt en openbaart.

Als er bijvoorbeeld blokkades zijn in het lichaam kan de energie van en naar de chakra’s niet goed bewegen waardoor fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel uit balans kan zijn.

Als deze blokkades weer weg zijn kan de energie goed stromen van en naar elke chakra. Zo niet? dan kan het gevolgen hebben over hoe je naar de wereld kijkt.

Hier een paar voorbeelden:

Een simpel voorbeeld. Je hebt een stomme baas op het werk. Dit irriteert je en geeft een blokkade waardoor je met een slecht gevoel naar ons werk gaan.

Of als je bijvoorbeeld last hebt van je chakra in je keel (keelchakra). Dit kan betekenen dat je al voor een langere tijd iets groots wilt zeggen maar dat niet kunt.

Nu denk je ‘wat betekent dit precies?’. Dat ga je precies in deze cursus leren!

Waarom je van Yoga Nidra wel rust krijgt

Nu kan je vast denken: ”waarom kan ik met simpel tv kijken niet tot rust komen?”

Laten we dat even op een versimpelde manier uitleggen.

Als je tv kijkt zijn je hersenen constant bezig met het verwerken van alle beelden die je ziet. Je hersenen ervaren hiermee alle soorten prikkels waardoor je brein constant bezig en aan het werk is.

Met Yoga Nidra probeer je echt je hoofd leeg te maken zodat je hersenen kunnen rusten. Je zorgt er voor dat juist je hersenen niet aan het werk zijn. Als je hersenen rusten, rust jij namelijk ook écht!

Wat is Yoga Nidra: Reis door de chakra’s en wat heeft het te bieden?

Yoga Nidra: Reis door de chakra’s is een online cursus.

In deze cursus gaan je op reis door de zeven chakra’s met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken.

Je zult leren hoe je een diepe ontspanning kan realiseren met daarbij werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen.

De cursus bevat 5 audio sessies, instructievideo’s, chakra werkboeken, een cursushandleiding en nog veel meer!

Wat krijg je er allemaal bij?

Hier gaan we alle inbegrepen delen in detail kort bespreken:

5 diepe, helende en transformatieve chakra Yoga nidra sessies 

Dit kan je zien als de 5 ‘hoofdsessies’. Deze duren elk 30 minuten en zijn gemaakt door Melanie. Ze heeft een rustige stem waarnaar je op een fijne manier naar kunt luisteren.

Je kunt ze op elk punt van de dag beluisteren. In de ochtend waneer je opstaat of s’ avonds laat net voor het slapen. Alles is mogelijk.

Deze lessen gaan dieper in op je eigen doelstellingen, ook wel eerder benoemd als de sankalpa’s. Herhaling van constant er mee bezig zijn geeft uiteindelijk het gewenste resultaat (vanuit mijn ervaringen).

Een uitgebreide cursushandleiding van ‘Reis door de chakra’s’ 

Hier staat alle theorie in waarmee je te werk gaat gedurende de cursus. Het boek is in 12 hoofdstukken verdeeld en leert, naar mijn mening, stapsgewijs les op een rustgevende manier.

De hoofdstukken:

 1. De Inleiding
 2. Wat is een chakra?
 3. Het chakrasysteem
 4. Chakra’s en prana
 5. De zeven chakra’s
 6. Een brug tussen de polariteiten
 7. Extreem actief versus gebrekkig
 8. Hoe raakt een chakra uit zijn balans of geblokkeerd?
 9. Hoe raakt de chakra weer in balans?
 10. Wat is een Yoga Nidra?
 11. Sankalpa
 12. Chakra’s, Yoga Nidra en sankalpa

Aan het einde van elk hoofdtuk wordt het onderwerp in groter detail behandeld voor degenen die dat willen. Het moet niet, maar is wel handig voor de volledige ervaring.

Een persoonlijk werkboek voor elk van de 7 chakra’s, inclusief sankalpa’s voor iedere chakra

Dit is het werkboek waarmee je gedurende de cursus mee gaat werken. Ieder hoofdstuk bevat om en nabij 20 pagina’s. Het is de bedoeling dat je de oefeningen per hoofdtuk maakt zodat je echt voor je persoonlijke doelstellingen kunt gaan.

Een groot voordeel, naar mijn mening, is dat je alles op je eigen tempo kan doen. Dit geeft een extra rust factor omdat je niks voor een bepaalde tijd af moet hebben.

De oefeningen zijn niet moeilijk en echt op de praktijk gericht. Ze laten je echt nadenken over algemeen bekende situaties. Dit is dan ook echt een waardevol deel van de cursus omdat je leert met situaties omgaan en wat je daarmee allemaal mee kan opsteken.

Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates

Je onloggegeven blijven voor altijd geldig wat betekent dat je vanaf aankoop van de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus voor de rest van je leven kunt genieten van de cursus.

Dit betekent ook dat je het op je eigen tempo kan doen. Wil je een weekje pauze nemen? Geen probleem (is echter niet aan te raden)

Verder kan je de cursus overal volgen. vanuit het park tot in je eigen slaapkamer. Dat komt omdat de cursus online is en op elk soort apparaat (tablet, telefoon, computer en laptop te volgen is).

In totaal zijn er 22 sessies waarmee je aan de slag kan gaan!

Toegang tot veelgestelde vragen en oplossingen

Naar mijn verbazing waren het er maar 4. Dat vond ik persoonlijk erg weinig maar omdat het een aanvulling was op de cursus vodn ik het niet heel storend.

Ze zijn er per vraag wel super diep erop ingegaan waardoor je wel het volledige antwoord krijgt.

(lees ook onderaan mijn FAQ’s en unieke, exclusieve bonus)

Persoonlijke begeleiding van professionele Yogadocenten

Dit vond ik wel eentje om te benoemen.

Zit je ergens mee of kom je ergens niet uit? Dan kan je ten alle tijden Rolf en Melanie een mailtje sturen en je vraag stellen.

Ze geven snel antwoord zodat je snel weer verder kan gaan met je Yoga Nidra.

Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel) 

Dit is een keuze maar kan wel voor enthousiasme en motivatie zorgen.

Je hebt namelijk toegang tot een Facebook community met gelijkgestemden. Hierin kan je verhalen, vragen en ervaringen delen met allemaal mensen met dezelfde visie als jij.

Voor wie is Yoga Nidra: Reis door de chakra’s wel en niet geschikt?

Maar voor wie is de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s geschikt?

Dat gaan we met behulp van een lijstje simpel vertellen.

De Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus is geschikt voor de mensen die:

 • Meer te weten willen komen en/of willen leren over chakra’s
 • Met praktische oefeningen en technieken willen werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van het lichaam. 
 • Opzoek zijn naar diepe fysieke, mentale en emotionele ontspanning
 • Willen werken aan het veranderen van beperkende overtuigingen, limiterende gewoontes of diepgewortelde programmeringen.
 • Graag meer willen leren over zichzelf en de keuzes die je maakt in je leven
 • Last hebben van stress, burn-out klachten, HSP, overprikkeling en rusteloosheid.
 • Hun energie beter willen leren managen en het willen sturen naar de dingen die zij belangrijk vinden.

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat je kunt gaan verwachten zodra je op bestel klikt. Hier staat het in het kort uitgelegd.

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je eigenlijk direct een mailtje van Rolf waarin hij je verwelkomt en precies uitleg hoe je de cursus kunt openen.
 3. Daarna kan je het programma al binnen en binnen 5 minuten al beginnen!

Simpel hè :-).

Mijn ervaringen: ‘Een verdieping toegankelijk voor een beginner als ervaren persoon’

Ik had de cursus aangeschaft om vanuit interesse naar wat Yoga Nidra in combinatie met de chakra’s inhoud en wat voor voorleden het allemaal kan geven. (Laat ik je zeggen, dat zijn er een hoop)

Ik had de andere Yoga Nidra cursus al behandeld voordat ik aan deze cursus begon. Daardoor was ik er al een beetje mee bekend maar de verdieping in de chakra’s vond ik enorm leuk om te leren.

Je leert in feite een heel nieuw aspect/deel van de Yoga Nidra. Voor mij was het een soort van verdieping maar voor iemand die de normale Yoga Nidra cursus niet geeft gedaan kan ook meteen beginnen aan deze . Daar ben ik 100% van overtuigd. Je hebt niet de andere nodig om deze te kunnen.

De theorie die je krijgt in het begin was voor mij op het eerste gezicht een beetje overweldigend maar waneer ik er echt mee begon, kwam alle theorie vanzelf op de juiste plek terecht.

De theorie is naar mijn mening laagdrempelig gemaakt zodat iedereen het kan begrijpen vanaf het begin. je hoeft geen professional te zijn om te weten waarover ze het hebben en hoe je het allemaal kan gaan gebruiken. Ikzelf ben dit ook niet :-).

Je leert inderdaad precies hoe de energie in je lichaam werkt in combinatie met alle chakra’s. Ook het leren hoe er blokkades kunnen ontstaan en hoe je ze weer kan oplossen was super nuttig.

De theorie was, naar mijn mening heel praktijkgericht. Dit betekende dat ik het ook meteen echt in de praktijk kon gaan toepassen. Het toepassen meet het tegelijkertijd leren was voor mij super nuttig omdat dat het beste voor mij werkt. Je leert nieuwe dingen, past dat toe, je snapt het meteen en kan weer door naar de volgende.

Verder vond ik het enorm handig dat ik mijn eigen doelstellingen kon vaststellen aan het begin van de cursus. Als je deze doelen in je hoofd houdt tijdens de oefeningen ga je steeds meer inzien waarom je die rust en vaardigheid wilt. Daarom is het ook zo’n goede toevoeging om van tevoren doelstellingen te zetten.

Ik kan me wel voorstellen dat mensen die het moeilijk vinden om zich ergens echt aan toe te wijden deze cursus lastig gaan vinden. Het kost tijd en moeite om dit te leren maar je hebt er ook echt iets aan. De controle en kennis die je voelt en kan toepassen is echt iets wat mij gaat helpen voor de rest van mijn leven.

En als ik het even niet meer zo goed weet kan ik ook nog altijd even terugkijken naar hoe het eigenlijk zit. handig hè.

Al met al ben ik super tevreden met deze cursus. Het heeft me, ondanks dat ik er wat vanaf wist, enorm veel bijgeleerd. Iemand die er nu voor de eerste keer er mee begint gaat alleen maar meer leren.

Voordelen

 • Simpele oplossing voor ingewikkeld probleem
 • Sessies duren niet lang
 • Niet zweverig
 • Laagdrempelig (iedereen kan het doen)
 • Stap voor stap werken naar controle krijgen over je gedachtes en lichaamsenergie
 • Geeft positief effect op leven (minder stress en controle van je lichaam)
 • Echte yogascholen zijn veel duurder

Nadelen

 • Moet er wel echt tijd in steken

De ervaringen van anderen

Natuurlijk zijn mijn ervaringen niet genoeg om een echt oordeel te maken. Daarom staan hier zes citaten die jou gaan helpen met een keuze maken.

Over het algemeen waren het allemaal goed ervaringen. Ik kon niet echt slechte vinden op het internet en alle social media platformen.

Hier de zes citaten:

”Heerlijk! Ik heb de laatste periode ontzettend veel stress in mijn leven gehad. Zo voel ik dat ik regelmatig paniek aanvallen had. Gewoon mediteren lukte gewoon niet meer. Tijdens de eerste Yoga Nidra sessie kwam dit gevoel angstgevoel weer opzetten en vertelde ik me dat ik dit niet kon. Maar ik bleef liggen en luisterde naar de kalmerende instructies. Dit is het moment waarop ik ontdekte hoe ik echt kan ontspannen. Het is als thuiskomen bij jezelf.”

Jolein

”Het voelt aslof ik zweef. Ik ben voor de eerste keer dat ik me kan herinneren, vrij vans de gevangenis van mijn eigen gedachten. Het voelt vreemd, wan tik ken dit gevoel eigenlijk helemaal niet, maar het voelt geweldig!”

René

”Beste Melanie en Rolf, vorige week heb ik de cursus Yoga Nidra bij jullie gekocht en wilde even laten weten hoe ontzettend fijn ik het vind. Heb het de afgelopen weken 3x toegepast en echt super! Dus hartelijk dank hiervoor. Ook al jullie andere informatie is ontzettend fijn om te lezen, toen ik vorig jaar begon dacht ik, ohh yoga een beetje ontspannen, maa er is zo ontzettend veel over te lezen en heerlijk om te doen, het helpt me echt enorm aan mijn herstel. Dus nogmaals bedankt voor al jullie enthousiasme en hopelijk gaan jullie nog even door hiermee.”

Diana

”Sinds ik Yoga Nidra beoefen voel ik me ontzettend vredig en kalm. Ik slaap minder uren en ben productiever op mijn werk. Ook de intense angstaanvallen waaraan ik leed zijn sinds Yoga Nidra niet teruggekomen.”

Ashley

”Hoi Rolf en Melanie, hartelijk dank voor het aanbieden van deze yoga cursus. Toen ik jullie mail ontving over de cursus, met duidelijke uitleg, was ik al gelijk enthousiast en nu ik het al diverse malen beoefend heb, ben ik er erg blij mee dat ik er mee begonnen ben. Het is erg fijn om je over te geven aan jouw prettige stem Rolf, het werkt bij mij al direct ontspannend en het verbetert inderdaad je slaap. Verder wil ik jullie complementeren voor jullie mooie, interessante en inspireerde nieuwsbrieven. Jullie zijn écht goed bezig hoor, dat moet even van ’t hart!!! Ik lees ze altijd met plezier. Een dankbare Yogini! 🙂”

Gonnie

”Hoi Rolf en Mel, Yoga Nidra is voor mij echt een uitkomst en helpt enorm bij het in slaap vallen. Helaas mis ik daardoor wel vaak het einde van de yoga nidra oefening ;-). Zoals ik ook al vertelde aan Melanie, afgelopen zondag, Heeft mijn dochter er ook baat bij. Ze is 13 jaar en heeft nu net de eerste klas afgerond. Maar toesteken blijven een stressvolle gebeurtenis. Ze slaapt dan weinig en gaat gespannen door het vele leren naar bed. Yoga Nidra helpt haar om te ontspannen en haar opmerking was wel opvallend: ‘Als tijdens de oefeningen de lichaamsdelen worden benoemt is het zo grappig dat ik die delen ook meteen voel ontspannen!”’

Sandra

Bron citaten

Conclusie & prijs: ‘2 vliegen in 1 klap’

Je dent nu vast: ‘Waarom zegt hij nu 2 vliegen in 1 klap?’

Dat is omdat ik de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus zie als een echte verdieping voor de normla Yoga Nidra cursus terwijl het tegelijkertijd een echte goed beginners cursus is om meteen een echt een enorme bron van kennis tot je te nemen.

Daarom maakt het ook niet uit hoe veel ervaring je hebt. Je gaat er, naar mijn mening en ervaringen, er sowieso iets aan hebben.

je krijg in totaal voor €87 euro 22 lessen en daarbij een dik theorie- en werkboek waarmee jij kan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Dit maakt de cursus ook een unieke cursus.

De meeste cursussen zijn namelijk een gewone videocursus waarmee je alleen maar een beetje kan kijken en/of luisteren. Deze cursus geeft echte theorie- en werkboeken zodat jij echt kan werken aan je persoonlijke doelen. Dit maakt het ook een cursus meer een uitgebreidere inhoud dan de standaard yogacursussen

Verder is het totaal goedkoper dan standaard yoga lessen :-).

Daarnaast kost het niet veel tijd. Met ongeveer 20-30 minuten per dag kan je al heel ver komen.

Dit komt natuurlijk wel met een prijs. De prijs van de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus is €87. Daarmee is deze cursus wel duurder dan andere soortgelijke cursussen. Er is wel een hele hoop meer informatie gegevens voor erkende yogadocenten en experts op het gebied van yoga en mindfulness.

Daarom moet je het, naar mijn mening, niet zien als een aankoop maar als een investering waaraan je de rest van je leven nog toegang tot hebt.

Bovendien heb je geen risico. Ben je om een enkele reden niet tevreden met de cursus? Dan kan je binnen 30 dagen Rolf of Melanie mailen waarna je meteen je geld terugkrijgt.

”We willen je echt verder helpen. Dus als je na het doen van de oefeningen niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan binnen 30 dagen  na je aankoop een mailtje en wij storten het geld direct naar je terug.”

Rolf

Yoga Nidra: Reis door de chakra’s

2 vliegen in 1 klap met een cursus waar beginners en tegelijkertijd ervarenen veel van kunnen leren .

(Vergeet niet mijn exclusieve bonus!)

Ga direct naar de kortingspagina!
Yoga Nidra: Reis door de chakra's
Yoga Nidra: Reis door de chakra's

Beoordeling door Bart,

02 jun 2020
4

2 vliegen in 1 klap met een cursus waar beginners en tegelijkertijd ervarenen veel van kunnen leren .

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder.

Deze bonus is een pakket van 3 extra yogasessies van 20, 30, en 45 minuten met daarnaast 10 onmisbare tips om mindfulness met yoga extra te gaan beheersen. Deze kan je beoefenen nadat je de cursus het gevold de basis geleerd hebt. Je ontvangt deze bonus door de volgende stappen te volgen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de factuur van de De Yoga Nidra: reis door de chakra’s cursus naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis yoga sessies via een PDF bestand in de mail!
 5. (Dit e-mail adres staat ook onderaan het artikel)

FAQ’s

Hier wat veelgestelde vragen die je jezelf nog kan afvragen na het elzen van deze review van de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus.

Moet ik ervaring hebben met yoga en/of meditatie om aan de slag te kunnen met deze cursus?

Nee. Yoga Nidra kan door Iedereen* beoefend worden. van beginners tot de beste experts.

Wat heb ik allemaal nodig voor de cursus en door die wordt die gegeven?

Simpel gezegd: alleen het programma zelf. De oefeningen kun je overal doen. van buiten op een matje tot in je eigen bed, wat het meest comfortabel is voor jou 🙂
De cursus wordt gegeven door Rolf en Melanie,, 2 gecertificeerde yogadocenten met elk meer dan 1500 uur aan ervaring!

Wanneer kan ik de cursus beoefenen en hoelang duurt die?

Je kunt de cursus waneer je maar wilt beoefenen. Van s’ ochtends tot ’s avonds laat.
Bedrijven krijgen steeds meer interesse ind e Yoga Nidra cursus omdat het een snelle sessie is voor hun medewerkers waardoor er meer positieve vibes en productiviteit in het bedrijf komt.
De korte sessies duren ongeveer 20 minuten en de langste 40 minuten en kun je zo vaak als je wilt oefenen.
Ikzelf heb het voorbeeld van Rolf en Melanie gebruikt en het 2/3 keer per week gedaan.

Welke resultaten kan ik gaan verwachten?

Kort gezegd: Heel veer voordelen! Heel veel mensen zeggen dat ze echt tot rust konden komen, beter konden slapen en minder stress en angsten hadden. Ook helpt deze cursus met andere stress gerelateerde klachten. In deze cursus ga je ook werken aan het veranderen van overtuigingen, gedachtes en onproductieve gewoontes die je tegenhouden.

Ik heb al ervaring met Yoga Nidra en/of heb al jullie andere Yoga Nidra cursus al. Is dit programma dan nog wel geschikt voor mij?

Ja. Ik heb persoonlijk eerst de andere Yoga Nidra cursus gedaan voordat ik aan deze begon. Ik heb met deze 5 sessies specifiek gericht op de chakra’s een goed vervolg en aanvulling ervaren op de Yoga Nidra cursus. Je gaat dieper in de chakra filosofie en op alle informatie over de chakra’s.
Het volgen van de Yoga Nidra cursus is geen voorwaarde om deze Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus te volgen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus als ik me heb aangemeld?

Je houdt voor altijd toegang tot de hele inhoud van de cursus.
Als je het in één keer koopt behoud je dus toegang voor de rest van je leven. Inclusief eventuele toekomstige updates, aanpassingen en aanvullingen.

Zijn mijn gegevens beveiligd als ik online bestel en betaal?

Ja. Toevallig zijn online betalingen tegenwoordig veiliger dan pinnen op straat! De betaal provider van Happy with Yoga (bedrijf van Rolf) maakt gebruik van PayPro die een veilig SSL gebruiken om de gegevens te beveiligen.
PayPro is het grootste bedrijf om online betalingen voor producten zoals deze te doen en hebben een goede reputatie en nooit veiligheidsprobleem gehad.

Waar kan ik de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s het snelt bestellen?

Je kunt de de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s cursus het snelst bestellen door op de knop hieronder te klikken!

Contactgegevens voor exclusieve bonus:

Hier vind je een stappenplan met contactgegevens om toegang te krijgen naar mijn exclusieve en unieke bonus!

 • Delete je cookies.
 • Klik op de bovenstaande knop
 • Mail de de factuur van de Yoga Nidra: Reis door de chakra’s naar dit e-mail adres.
 • Ontvang de unieke gratis yoga sessies via een PDF bestand in de mail!

Wil je meer reviews lezen over vergelijkbare producten? Kijk dan naar mijn Yoga Stap voor Stap cursus review of mijn Mindfulness voor het Dagelijkse leven review cursus.

Of lees hier al mijn andere reviews!

Lees ook mijn 3 meest recente berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *