Wil jij altijd op gewicht blijven en nooit meer een dieet volgen?

Altijd op gewicht blijven

op gewicht blijven

Ben je op zoek naar de magische truc om altijd op gewicht te blijven? Laten we eerlijk zijn. Je bent er helemaal klaar mee. 

Klaar met die moeilijke, smakeloze maaltijden die je moeten helpen met afvallen. Je wil niet meer uren in de keuken staan omdat je apart voor jezelf moet koken. 

Je wil gewoon lekker en normaal eten en je droomlichaam krijgen. Dat is je ultieme droom. 

Hoe krijg je dit voor elkaar en blijf je vervolgens ook nog eens op gewicht?

Waarom zit je niet lekker in je vel?

Je weet het al een tijdje maar nu is de maat echt vol. Op het moment dat je de spiegel vermijdt omdat je bijna moet huilen als je naar je lichaam kijkt is dat het moment dat je weet dat er iets moet veranderen. 

Je durft geen mooie jurkjes meer te dragen of een rokje. Het liefst verstop jij jezelf in een veel te grote trui. Je denkt dat het dan minder opvalt hoeveel je bent aangekomen de laatste tijd. 

Maar als je heel eerlijk bent werkt het niet. Je zit niet lekker in je vel en je voelt je niet mooi. Ik wil je helpen om weer lekker in je vel te zitten. 

Volg je het ene na het andere dieet?

De meeste mensen geloven dat een dieet de beste manier is om af te vallen. Er zijn zoveel diëten te vinden dat er vast wel één moet werken. Heb je al verschillende diëten gevolgd en ben je nu op zoek naar het beste dieet wat je wel gaat helpen? 

Stop dan met zoeken want ik het schokkend nieuws. Diëten helpen je niet met afvallen. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat 1 op de 3 mensen aankomt na het volgen van een dieet. 

Kom je steeds weer aan na een dieet?

Je volgt een dieet omdat je ervan overtuigd bent dat je op deze manier je complete lichaam verandert. Wat je met een dieet doet is je complete eetpatroon omgooien. Opeens mag je van alles niet meer eten. Alles wat je lekker vindt staat op de verboden lijst. 

De maaltijden die je wel mag eten zijn vaak niet vullend genoeg, zijn smakeloos en hou je helemaal niet vol op de lange termijn. De meeste mensen krijgen dan ook extreme behoefte om te snaaien en alles te eten wat ze lekker vinden. 

Dat is de reden dat je vaak enorm veel gaat eten als je weer normaal gaat eten. Het grote probleem van te zwaar zijn is dat je normale manier van eten moet veranderen. Hoe je nu eet maakt je te zwaar!

Verander je daar niets aan dan kom je weer razendsnel aan en blijf je niet op gewicht. Zonde van al je energie, tijd en geld. Ik wil je graag helpen om het voortaan anders aan te pakken. 

Wat moet je doen om op gewicht te blijven?

Nu je begrijpt dat het volgen van een dieet een averechts effect heeft op het krijgen van je droomlichaam begrijp je dat je wat anders moet doen. Maar wat dan? Je complete eetpatroon moet je veranderen. Niet voor een paar dagen, weken maar voor de rest van je leven. 

Dat klinkt misschien moeilijk. Maar hoe vervelend is het om niet lekker in je vel te zitten en je niet mooi te voelen. Ben je bereid om anders te gaan eten als je daardoor wel lekker in je vel zit?

Je dan weer met plezier naar jezelf kijkt en je daarmee zonder moeite je droomlichaam krijgt en slank blijft voor de rest van je leven?

Blijf onder je caloriebehoefte

Het eerste wat je goed moet begrijpen is hoe je lichaam werkt. Elke dag krijg je calorieën binnen door wat je eet en drinkt. Je lichaam verbrand calorieën door hoeveel je beweegt en door je normale dagelijkse functioneren. Zijn deze twee in balans dan blijf je slank. 

Wil je afvallen dan moet je 500 minder calorieën binnen krijgen dan je lichaam dagelijks verbrand. Op dit moment doe je dat nog niet. Wat je nu doet is het tegenovergestelde. 

Als je namelijk elke dag meer calorieën binnen krijgt dan je lichaam verbrand zit je lichaam in een calorieoverschot. Wat is daar gevaarlijk aan? Dit overschot slaat je lichaam op als lichaamsvet en daarom word je steeds zwaarder en zwaarder. 

Jij moet er dus achter komen wat je dagelijkse caloriebehoefte is en elke dag 500 minder calorieën binnen krijgen. 

Volg een eetpatroon met minder koolhydraten

Er zijn verschillende eetpatronen die je kunt volgen om af te vallen en slank te blijven. Het eetpatroon wat de meeste mensen het makkelijkst vinden om vol te houden is een koolhydraatarm eetpatroon. 

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een koolhydraatarm betere resultaten oplevert en ook nog makkelijker is vol te houden op de lange termijn dan een vetarm eetpatroon. Ik kan het niet mooier maken dan het is. Je moet nu eenmaal anders leren eten. 

Zo zul je koolhydraatrijke producten die je een snelle suikerpiek geven moeten laten staan en koolhydraatarme dingen moeten gaan eten. Bekijk hier een aantal koolhydraatarme recepten om door te nemen.

Vervang je koolhydraten door eiwitten en gezonde vetten

Het is vast een spannend idee om minder koolhydraten te eten. Vooral als je gewend bent om elke dag brood, aardappelen, rijst en pasta te eten. 

Toch helpt koolhydraatarm eten je om op een gezonde manier te eten waarbij je vol zit en op een makkelijke manier aan je droomlichaam werkt. De beste manier om te eten als je wil afvallen is de volgende verhouding aan te houden: 

  • 30% koolhydraten
  • 10% dranken
  • 30% eiwitten
  • 30% gezonde vetten

De afslank receptenbijbel staat vol met 100 heerlijke recepten die je helpen om je maaltijden vorm te geven.

Eet jezelf slank op deze manier

Als je weer trots op jezelf wil zijn en weer met plezier naar jezelf wil kijken is het tijd om iets te veranderen aan je eetpatroon. Het is echt mogelijk om op een fijne en makkelijke manier te werken af te vallen en slank te blijven.

Er zijn wat veranderingen nodig om je droomlichaam te krijgen. Maar als je echt klaar bent met je continu rot voelen over je eigen lijf is het nodig om op een andere manier te leren eten. 

Op gewicht blijven is helemaal niet zo moeilijk

Nu je begrijpt hoe je lichaam werkt en wat jij moet doen om het een handje te helpen is het tijd om aan de slag te gaan. Ik heb het dan niet over het volgen van een dieet want dit gaat je geen stap verder helpen. 

Als je echt wil afvallen en op gewicht wil blijven is er wat anders nodig. Ga vandaag nog aan de slag om je droomlichaam te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *