Review Yoga Nidra Online Cursus (+Unieke en Exclusieve Bonus!)

Quick fix voor meer rust en ontspanning?

Yoga Nidra, een van de meest rustigste vormen van yoga die je perfect kan gaan leren met deze Yoga Nidra cursus van Happy with Yoga.

Deze cursus gaat jou leren hoe je echt kan gaan ontspannen en zodat jij de bijbehorende gevolgen zoals beter slapen, minder stress en fysieke, mentale en emotionele ontspanning kunt gaan ervaren.

Dat klinkt heel mooi maar is dat ook zo?

Dat ga je in deze review achterkomen!

We gaan o.a. bespreken wie de makers zijn en of ze te vertrouwen zijn, welke dingen je volgende de makers gaat bereiken, wat Yoga Nidra met chakra’s überhaupt is, wat de cursus inhoud en wat het te bieden heeft, mijn ervaringen, met voor- en nadelen, en die van andere mensen.

Laten we meteen beginnen en geen tijd verliezen!

Wie zijn de makers en zijn ze te vertrouwen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is rolf-en-melanie-van-baalen-happy-with-yoga-review.jpg

De makers van de Yoga Nidra cursus zijn Rolf van Baalen & Melanie Poldervaart, ook bekend als de makers van Happy with Yoga. Op veel platformen is dit duo onder deze namen bekend waardoor het dus geen pseudoniemen / schuilnamen zijn.

Rolf en Melanie hebben kennis gemaakt met yoga toen ze een yogales in New York volgden. Sindsdien zijn ze volledig op yoga gaan richten. Met daarbij de verdieping van de chakra’s.

Ze hebben een Yogadocenten opleiding gevolgd op Bali en zijn nu ieder 1500 uur aan yoga wijzer.

Op website staat dat ze internationaal gediplomeerd zijn in yoga en midnfulness (YACEP, E-RYT500, Hatha Vinyasa). Ze weten dus we waar ze het over hebben :-).

Volgens Rolf en Melanie geeft Yoga Nidra, met de verdieping in de chakra’s, het gevoel dat jezelf volledig in controle hebt over je lichaamsenergie. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld de juiste rust en goede energiebalans in het lichaam waarmee je in diepe ontspanning kan raken.

Zoals gezegd heeft dit duo een bedrijf genaamd Happy with Yoga. Dit bedrijf heeft een Facebook pagina, een duidelijk KVK en BTW nummer onderaan de Happy with Yoga website, en een YouTube kanaal met bijna 15.000 abonnees. 

Verder biedt dit duo nog diverse andere cursussen en workshops aan zoals:

Omdat ze al meerder cursussen hebben gemaakt en hun gegevens overal openbaar staan kunnen we zeggen dat dit duo goed te vertrouwen is.

Welke dingen kan je volgens Rolf en Melanie bereiken met Yoga Nidra?

Het is natuurlijk handig om te weten wat je nou kan gaan verwachten te bereiken met deze cursus. Laten we het eerst vanuit de ogen van de makers gaan bekijken.

Op de salespagina laten Rolf en Melanie met trots weten welke voordelen Yoga Nidra allemaal heeft.

Yoga nidra kan je volgens hen helpen met:

 • Stress, Depressie & Angst
 • Chronische vermoeidheid en pijn
 • PTSD (Posttraumatische stress)
 • Hoge bloeddruk
 • Rusteloosheid
 • Slapeloosheid / Insomnia

Met deze verholpen dingen komen natuurlijk ook voordelen die je in het dagelijkse leven kan merken. gelukkig benoemen Rolf en Melanie ook:

De voordelen van yoga nidra zijn onder andere:

 • Fysieke, mentale en emotionele ontspanning.
 • Verbetert de kwaliteit van slapen.
 • Bevordert creativiteit en breinfuncties.
 • Verbeterde mentale focus die helpt om goede gewoontes te integreren.
 • Het in balans brengen van het autonome zenuwstelsel het versterkt het immuunsysteem.
 • Minder angst, frustratie en verslavingen plus meer energie.

Klinkt heel mooi maar komt weerspiegelt deze punten ook in de werkelijkheid? Lees verder om erachter te komen!

Ten slotte laten de makers zelf ook weten wat Yoga Nidra met ze gedaan hebben:

”Ik doe yoga Nidra voornamelijk voor het zetten van instanties; in Yoga Nidra ook wel ‘Sankalpa’ genoemd. Door intenties te zetten tijdens een hele ontvankelijke staat van zijn, dringen deze tot een dieper niveau tot je door. Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zal zich meer gaan vormen door deze instanties. Of je er nu bewust van bent of niet.”

Rolf van Baalen

”Yoga Nidra is iets bijzonders. Toen ik tijdens mijn Yoga Teacher Training op Bali voor het eerst kennis maakte met Yoga Nidra, was ik meteen verkocht. Sindsdien probeer ik minstens elke week twee sessies te doen. Wat wij beoefenen, willen we graag met anderen in dit programma.”

Melanie Poldervaart

Wat is Yoga Nidra überhaupt?

Wel heel leuk om te weten wat je met Yoga Nidra allemaal kan bereiken, maar wat is Yoga Nidra überhaupt? (als je dit al weet kan je dit stukje overslaan)

Heel versimpeld gezegd is Yoga Nidra gewoon yoga zonder in allemaal pijnlijke houdingen te hoeven gaan zitten.

In iets moeilijkere woorden is Yoga Nidra een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

De naam ‘Yoga Nidra’ bestaat uit 2 woorden vanuit het Sanskriet waarom ‘yoga’ ‘ samenbrengen of ‘verbinden’ en ‘Nidra’ ‘slaap’ betekent

Yoga Nidra lijkt dan ook alsof je slaapt waarbij je bewustzijn nog op dieper niveau aan het werk is. Bij yoga Nidra balanceer je dan ook als het ware tussen wakker zijn en slapen. Eigenlijk een bewuste slaap. (veel mensen slapen dan ook aan het einde van de Yoga Nidra sessie).

Maar hoe kom je nou in zo’n ‘bewuste slaap’?

Tijdens de Yoga Nidra sessie werk je met een aantal systematische oefeningen en visualisaties daarnaartoe. Je komt zowel fysiek, mentaal en emotioneel compleet in ontspanning waarbij je jezelf in een hele ontvankelijke staat gaat geraken.

Waarom je met Yoga Nidra wel tot rust komt

Je kunt jezelf nu de vraag stellen: ”waarom kan ik niet met normaal tv kijken op de bank niet volledig uitrusten?”

Dat gaan we even in het kort uitleggen:

Als je tv kijkt of bijvoorbeeld de krant leest komt je systeem niet heelmaal tot rust. Het zijn slechts afleidingen. Dat komt omdat je hersenen nog steeds elk moment geprikkeld worden en dus aan het werk zijn.

Met Yoga Nidra probeer je echt je hoofd leeg te maken zodat je hersenen kunnen rusten. Je zorgt er voor dat juist je hersenen niet aan het werk zijn. Als je hersenen rusten, rust jij namelijk ook écht!

Dit is belangrijk omdat veel mensen te weinig slapen. Er wordt aangeraden om minimaal 8 uur per dag te slapen. Je spendeert dus 1/3 van je dag in slaap!

Maar waarom is dit zo belangrijk?

Dit bepaalt namelijk hoe jij de rest van je dag beleefd. Slapen heeft namelijk een herstel- en rustfunctie. Herstel en rust je niet goed, dan wordt de dag alleen maar zwaarder.

Als je dit voor maanden herhaalt kan je uiteindelijk oververmoeid raken.

Daarom moet je juist echt tot rust komen en investeren in je slaap en rust! Dit doe je bijvoorbeeld met de Yoga Nidra cursus.

Wat is de Yoga Nidra cursus en wat heeft het te bieden?

Nu gaan we kijken naar de cursus zelf. Wat is deze cursus eigenlijk precies en wat heeft het nou allemaal te bieden? Lees verder om erachter te komen!

De Yoga Nidra cursus is een online cursus waarin je alles omtrent Yoga Nidra gaat leren. Van de geschiedenis tot de oefeningen en sessies zelf.

Dit doe je samen met Rolf en Melanie zodat je het gevoel krijgt dat je echte yogaleraren hebt. Dat vond ik persoonlijk heel fijn. Ik had al wat yogacursussen gevolgd maar dat waren vaak maar vage audiobestanden en wat papier met wat tekst.

Bij deze Yoga Nidra cursus lijkt het alsof je echt persoonlijk begeleid wordt in het hele Yoga Nidra proces, van beging tot eind.

Wat krijg je er allemaal bij de Yoga Nidra cursus?

Naar mijn mening zat de Yoga Nidra cursus niet bomvol met materiaal. Het heeft alles wat je nodig hebt om Yoga Nidra goed onder de knie te krijgen. Hiernaar is de prijs ook goed afgestemd, maar daar komen we later op ;-).

 7 verschillende Yoga Nidra sessies

Dit zijn de ‘hoofd’ meditatiesessies waarin je met Yoga Nidra te werk gaat. Deze zijn te vinden in het exclusieve ledengedeelte die je te zien krijgt als je het product gekocht hebt.

Ze verschillen gelukkig in lengte zodat je ze ook waneer je wat minder tijd hebt ook nog steeds Yoga Nidra kan beoefenen.

De sessies duren van 12 tot 37 minuten. Zoals je kan verwachten gaan de langere wat dieper op de Yoga in. Alle sessies zijn downloadbaar op telefoon en op iPod zodat je ze overal kan beluisteren.

E-book over Yoga Nidra

Dit is het e-book waarmee je alle informatie omtrent Yoga Nidra gaat leren. Dit bevat alle benodigde informatie om een goede kennis te krijgen over het onderwerp.

Het boek gaat, naar mijn mening over 2 ‘hoofd onderwerpen’: Yoga Nidra en hoe een bewuste slaap werkt, en de sankalpa’s (ook te vertalen instanties en/of doelstellingen). Dit zijn namelijk de meest belangrijke dingen in de Yoga Nidra.

Het boek is verdeeld in 12 hoofdstukken waarin deze twee onderwerpen stap voor stap worden behandeld:

 • Hoofdstuk 1: Yoga Nidra
 • Hoofdstuk 2: Inleiding
 • Hoofdstuk 3: Wat is Yoga Nidra?
 • Hoofdstuk 4: Sankalpa
 • Hoofdstuk 5: Achtergrond en geschiedenis van Yoga Nidra
 • Hoofdstuk 6: Yoga Nidra is geen hypnose
 • Hoofdstuk 7: Yoga Nidra en hersengolven
 • Hoofdstuk 8: Voordelen van Yoga Nidra – waar is Yoga Nidra goed voor?
 • Hoofdstuk 9: Belangrijke richtlijnen voor het beoefenen van Yoga Nidra
 • Hoofdstuk 10: Wanneer en hoe vaak beoefen je Yoga Nidra?
 • Hoofdstuk 11: Beoefenen van Asana’s voor Yoga Nidra
 • Hoofdstuk 12: 5 manieren om Yoga Nidra oefeningen toe te passen
 • Verder wordt dit boek gecombineerd met 7 audiobestanden

Verder wordt dit boek gecombineerd met 7 audiobestanden zodat jij, als je eenmaal alles afgerond hebt, alles omtrent Yoga Nidra weet.

Je leert in dit boek bijvoorbeeld dat een bewuste slaap veel te maken heeft met frequenties van de hersengolven. Je leer bijvoorbeeld wat voor verschillende frequenties van hersengeloven bestaan en wat voor invloed ze hebben.

Verder ga je ook leren over de sankalpa’s. Dit mag geen wens of dergelijke verbetering zijn. Een voorbeeld van een Sankalpa die ik had was ”ik ben gelukkig”. Met deze instantie en doelstelling ben ik de cursus ingegaan en ook weer uitgegaan.

Lees verder om mijn ervaringen te lezen!

al met al hoef je het niet echt voor dit boek te doen. Het bevatte al veel informatie die je ook op de salespagina kan vinden en heeft in totaal maar rond de 5000 woorden.

Om dit boek moet je het dus niet doen. Gelukkig heb je de audiobestanden en de lessen die je Yoga Nidra gaan leren.

3 korte Yogavideo’s 

Volgens Rolf en Melanie ervaren mensen het vaak als prettig als ze wat yogaoefeningen kunnen doen voordat ze een Yoga Nidra sessie beginnen. Zo kunnen ze alvast wat spanningen uit hun lichaam werken

Om in die vraag te kunnen voldoen hebben Rolf en Melanie 3 korte Yogasessies toegevoegd zodat mensen met de juiste yoga oefeningen kunnen voorbereiden op de Yoga Nidra sessie.

Het is echter niet vereist om een van de 3 korte yogavideo’s te doen voor goede Yoga Nidra sessie. Het kan als je het wil.

Kijk onderaan naar mijn exclusieve en unieke bonus voor 3 extra yogasessies !

Mailondersteuning van Rolf en Melanie zelf

Dit vond ik heel fijn tijdens het doen van de cursus.

Zit je ergens mee of kom je ergens niet even uit? Dan kan je ten alle tijden Rolf en Melanie een mailtje sturen en je vraag stellen.

Ze geven snel antwoord zodat je snel weer verder kan gaan met je Yoga Nidra.

Handig toch? 🙂

Facebook groep met gelijkstemden (optioneel)

Zoals gezegd is dit optioneel.

Als je de Yoga Nidra cursus hebt aangeschaft kan je je aansluiten bij een afgesloten Facebook groep waarin je al je ervaringen kunt delen, van elkaar kunt leren en elkaar kan inspireren.

Het hoeft niet, het is alleen maar een extraatje.

Onbeperkt en altijd toegang tot het programma

Je onloggegeven blijven voor altijd geldig wat betekent dat je vanaf aankoop van de Yoga Nidra: cursus voor de rest van je leven ervan kunt genieten.

Dit betekent ook dat je het op je eigen tempo kan doen. Wil je een weekje pauze nemen? Geen probleem (is echter niet aan te raden)

Verder kan je de cursus overal volgen. vanuit het park tot in je eigen slaapkamer. Dat komt omdat de cursus online is en op elk soort apparaat (tablet, telefoon, computer en laptop te volgen is).

Voor wie de Yoga Nidra cursus geschikt?

Maar voor wie is de cursus nou überhaupt geschikt?

Dat gaan we even overzichtelijk is een lijstje weergeven.

De Yoga Nidra cursus is geschikt voor de mensen die:

 • Tot een bewuste en diepe ontspanning willen leren te komen.
 • Veel stress hebben en dit willen veranderen.
 • Moeilijk kunnen slapen.
 • Nog nooit yoga hebben gedaan en willen beginnen met een rustige vorm van yoga.
 • gevorderd zijn met yoga maar yoga nidra willen leren beoefenen.
 • Willen leren over Yoga Nidra

Rolf en Melanie zeggen dat Yoga Nidra echt voor iedereen* is!

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat je kunt gaan verwachten zodra je op bestel klikt. Hier staat het in het kort uitgelegd.

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je eigenlijk direct een mailtje van Rolf waarin hij je verwelkomt en precies uitleg hoe je de cursus kunt openen.
 3. Daarna kan je het programma al binnen en binnen 5 minuten al beginnen!

Simpel hè :-).

(tip: Mail de factuur naar dit e-mail adres voor een exclusieve en unieke bonus!)

Mijn ervaringen: ”Al mijn vinkjes aangevinkt”

Ik had de Yoga Stap voor Stap cursus al gedaan voordat ik aan deze cursus begon dus ik had al een beetje ervaring met yoga in het algemeen. Ik wilde echter ook Yoga Nidra proberen waarnaar ik deze Yoga Nidra cursus had aangeschaft.

Daarbij wilde ik meet rust, minder stress en beter slapen (wie wilt dat nou niet?) waardoor Yoga Nidra eigenlijk nog toepasselijke werd.

Ik vond normale yoga heel zwaar in het begin. Ik ben nog steeds aan het oefenen om flexibeler te worden namelijk. Voor Yoga Nidra heb je echter niet zo veel flexibiliteit nodig waardoor ik meteen op een lekker tempo aan de slag kon gaan.

Ik vond deze cursus een hele fijne cursus omdat die ten eerste heel makkelijk te volgen was en ten tweede omdat hij alles had wat ik wilde weten. Ik wilde meer te weten komen over Yoga Nidra en het leren te beoefenen en dat ik precies wat ik had gekregen.

Ik deed Yoga Nidra vaak voor het slapengaan waardoor ik meteen kon merken of ik van Yoga Nidra beter ging slapen en ik merkte wel wat verschil.

Ik vond het heel moeilijk in te slapen en om uit te slapen. Ik kwam heel moeilijk in slaap maar dat heeft door de Yoga Nidra cursus goed verholpen.

Ik slaap inmiddels een stuk sneller in wat resulteert in meer slaap per dag. Ik merk echter geen verschil in het uitslapen wat jammer is.

Ook gebruikte ik de kortere sessies als ik van een zware dag thuiskwam. Ik wil dan even snel tot rust kunnen komen wat gelukkig binnen een kwartiertje kan. De langere sessies bewaarde ik altijd voor het slapengaan.

Een Yoga Nidra sessie ging bij mij als volgt:

 • Ik ging liggen op m’n bed of bank (licht eraan hoe laat het was). Het is trouwens aan te raden om een koptelefoon of oortjes in/op te doen. Zo kan je, naar mijn ervaringen de sessies beter volgen omdat je geen last hebt van omgevingsgeluid.
 • ten eerst ontspannen gaan liggen
 • Daarna overgaan op een body scan. (het met aandacht langs elk lichaamsdeel gaan)
 • In langere sessies van je ook een visualisatie sessie volgen waar je, zoals je kan verwachten, je sankalpa’s gaat visualiseren.

Door deze yoga sessies ben ik, naast het beter slapen, ook mezelf beter gaan voelen. Dat kwam door de rustigere mindset die ik creëerde door deze cursus. Ik merkte ene positievere en rustigere kijk naar alles om me heen in het dagelijks leven wat natuurlijk altijd fijn is ;-).

Naast de Yoga Nidra sessies vond ik het bijleren over Yoga Nidra ook heel fijn. Ik vond de kwaliteit van het boek echter niet zo op niveau. Ik vond dat het veel informatie bevatte die al op de salespagina stond en ik vond hem ook niet zo groot (om en nabij 5000 woorden).

Dit was echter het enige wat ik wat minder vond aan de cursus.

Al met al heeft deze Yoga Nidra cursus mij gebracht waar ik naar zocht: Meer informatie over Yoga Nidra, het leren beoefenen van Yoga Nidra minder stress en meer rust en slaap.

Ik moet er wel bijzetten dat ik de cursus wel kort vond. Echter vond ik het wel een gepaste lengte. Ik heb het gevoel dat de cursus uitgerekt zou zijn als de cursus langer was. Ik vond het dus een gepaste lengte hoewel ik wel kan voorstellen dat het voor sommigen wat kort kan aanvoelen.

Het feit dat de cursus wat korter is kan dus een voordeel of een nadeel zijn, het ligt er maar net aan wel persoon.

Voordelen

 • Heeft alle benodigde informatie om goed Yoga Nidra te leren

 • 10 kwalitatieve lessen

 • Levenslange updates

 • Gratis toekomstige updates

 • Zonder risico te proberen

 • Gepaste lengte

Nadelen

 • Kwaliteit e-book is naar mijn mening onder de maat

 • Kan voor sommigen aan de korte kant aanvoelen

De ervaringen van anderen

Natuurlijk zijn mijn ervaringen niet genoeg om een echt oordeel te maken. Daarom staan hier een aantal citaten die jou gaan helpen met een keuze maken.

Over het algemeen waren het allemaal goed ervaringen. Ik kon niet echt slechte vinden op het internet en alle social media platformen.

”Hoi Rolf en Mel, Yoga Nidra is voor mij echt een uitkomst en helpt enorm bij het in slaap vallen. Helaas mis ik daardoor wel vaak het einde van de yoga nidra oefening ;-). Zoals ik ook al vertelde aan Melanie, afgelopen zondag, Heeft mijn dochter er ook baat bij. Ze is 13 jaar en heeft nu net de eerste klas afgerond. Maar toesteken blijven een stressvolle gebeurtenis. Ze slaapt dan weinig en gaat gespannen door het vele leren naar bed. Yoga Nidra helpt haar om te ontspannen en haar opmerking was wel opvallend: ‘Als tijdens de oefeningen de lichaamsdelen worden benoemt is het zo grappig dat ik die delen ook meteen voel ontspannen!”’

Sandra

”Hi Rolf, ik heb zeker al gebruik gemaakt van het Yoga Nidra programma en vind het heerlijk, het begint zelfs bijna een verslaving te worden. Ik doe het net zoals jullie zo’n drie keer per week voor het slapen gaan. Nu een stuk of 6 keer gedaan en maar één keer in slaap gevallen. Namasté en bedankt!”

Bernanda

”Beste Melanie en Rolf, vorige week heb ik de cursus Yoga Nidra bij jullie gekocht en wilde even laten weten hoe ontzettend fijn ik het vind. Heb het de afgelopen weken 3x toegepast en echt super! Dus hartelijk dank hiervoor. Ook al jullie andere informatie is ontzettend fijn om te lezen, toen ik vorig jaar begon dacht ik, ohh yoga een beetje ontspannen, maa er is zo ontzettend veel over te lezen en heerlijk om te doen, het helpt me echt enorm aan mijn herstel. Dus nogmaals bedankt voor al jullie enthousiasme en hopelijk gaan jullie nog even door hiermee.”

Diana

”Hoi Rolf en Melanie, hartelijk dank voor het aanbieden van deze yoga cursus. Toen ik jullie mail ontving over de cursus, met duidelijke uitleg, was ik al gelijk enthousiast en nu ik het al diverse malen beoefend heb, ben ik er erg blij mee dat ik er mee begonnen ben. Het is erg fijn om je over te geven aan jouw prettige stem Rolf, het werkt bij mij al direct ontspannend en het verbetert inderdaad je slaap. Verder wil ik jullie complementeren voor jullie mooie, interessante en inspireerde nieuwsbrieven. Jullie zijn écht goed bezig hoor, dat moet even van ’t hart!!! Ik lees ze altijd met plezier. Een dankbare Yogini! 🙂”

Gonnie

”Sinds ik Yoga Nidra beoefen voel ik me ontzettend vredig en kalm. Ik slaap minder uren en ben productiever op mijn werk. Ook de intense angstaanvallen waaraan ik leed zijn sinds Yoga Nidra niet teruggekomen.”

Ashely

”Het voelt aslof ik zweef. Ik ben voor de eerste keer dat ik me kan herinneren, vrij vans de gevangenis van mijn eigen gedachten. Het voelt vreemd, wan tik ken dit gevoel eigenlijk helemaal niet, maar het voelt geweldig!”

René

Conclusie & prijs: ‘Bondig, maar een krachtige manier om écht ontspannen te leren’

Dus: Is de Yoga Nidra een goede aankoop?

Naar mijn mening wel. Ik heb precies gekregen waarnaar ik zocht voor een, naar mijn mening, redelijke prijs. Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd en heb er veel van geleerd.

De Yoga Nidra cursus is verkrijgbaar voor €37.

Voor deze prijs krijg je 10 yogalessen, een theorieboek, meerdere bonussen en voor altijd toegang tot de cursus inclusief alle aanpassingen en verbeteringen.

Echte yogalessen zijn duurder en kan je niet zo vaak als je wilt voor dezelfde prijs opnieuw doen ;-).

Daarom zie ik het niet als een uitgave maar als een eenmalige investering in jezelf waar je de rest van je leven iets aan gaat hebben.

Geloof je het niet? Dan heb je 30 dagen risico vrij de tijd om het uit te proberen. Er is namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie waardoor je geen risico loopt en het altijd dus kan uitproberen.

Als je toch niet tevreden bent over het product kan je ten alle tijdens Rolf en Melanie mailen. Na even te zeggen waarover je niet tevreden was krijg je je gekd terug (gelezen in andere ervaringen)

”We willen je echt verder helpen. Dus als je na het doen van de oefeningen niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan binnen 30 dagen  na je aankoop een mailtje en wij storten het geld direct naar je terug.”

Rolf

De Yoga Nidra cursus

~Bondig maar wel krachtige cursus die je vaardigheden gaat leren waar je altijd iets aan hebt.

(Vergeet niet mijn exclusieve bonus!)

Ga direct naar de kortingspagina!
Yoga Nidr Door Happy With Yoga
Yoga Nidr Door Happy With Yoga

Beoordeling door Bart,

07 jun 2020
4

~Bondig maar wel krachtige cursus die je vaardigheden gaat leren waar je altijd iets aan hebt.

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder.

Deze bonus is een pakket van 3 extra yogasessies van 20, 30, en 45 minuten met daarnaast 10 onmisbare tips om yoga extra te gaan beheersen. Deze kan je beoefenen nadat je de cursus het gevold de basis geleerd hebt of als je voorde Yoga Nidra sessie wat losser wilt komen. Je ontvangt deze bonus door de volgende stappen te volgen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de factuur van de De Yoga Nidra cursus naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis yoga sessies via een PDF bestand in de mail!
 5. (Dit e-mail adres staat ook onderaan het artikel)

FAQ’s

Moet ik ervaring hebben met yoga en/of meditatie om aan de slag te kunnen met deze cursus?

Nee. Yoga Nidra kan door Iedereen* beoefend worden. van beginners tot de beste experts. Je kan er ook niet goed of slecht in zijn. Het is gewoon iets wat je doet.

Welke resultaten kan ik over het algemeen gaan verwachten?

kort gezegd: Heel veel positieve! Ik heb ervaren heel erg tot rust te komen en Rolf en Melanie zeggen hetzelfde. Verder ervaren mensen een betere slaap en minder stress. Yoga Nidra is ook goed voor stress gerelateerde klachten.

Hoelang heb ik toegang tot het programma als ik me heb aangemeld?

Je houdt voor altijd toegang tot het programma. Als je het eenmaal aanschaft heb je dus voor de rest van je leven toegang tot het programma.

* Is Yoga Nidra ook geschikt voor mensen met psychische klachten

Rolf en Melanie zeggen, en geloven, dat Yoga Nidra echt voor iedereen is. Echter raden ze mensen met specifieke psychische of mentale klachten aan om eerst contact op te nemen met de persoon waarbij ze in behandeling zijn, voordat ze starten met de Yoga Nidra Cursus

Ik heb al ervaring met Yoga Nidra, is dit programma dan nog wel geschikt?

Je kunt Yoga Nidra niet goed of fout doen en er dus ook niet beter in worden. Het programma is geschikt voor mensen als ze een compleet programma over Yoga Nidra willen incl. achtergrond informatie, leuke video’s en een Facebook community met gelijkstemden.
Ook als je dus al wat ervaring hebt met Yoga Nidra kan je er dus nog steeds veel aan hebben.

Zijn mijn gegevens beveiligd als ik online bestel en betaal?

Ja. Online betalingen zijn tegenwoordig toevallig veiliger dan pinnen op straat! De betaal provider van Happy with Yoga (bedrijf van Rolf) maakt gebruik van PayPro die een veilig SSL gebruiken om de gegevens te beveiligen.
PayPro is het grootste bedrijf om online betalingen voor producten zoals deze te doen en hebben een goede reputatie en nooit veiligheidsprobleem gehad.

Wanneer kan ik Yoga Nidra beoefenen en hoelang duren de sessies?

Je kunt Yoga Nidra op elk moment van de dag beoefenen, ’s ochtends als je opstaat of ’s avonds als je naar bed gaat. ikzelf heb het vaak in de avond gedaan maar ook soms in de ochtend.
De kortste sessies duren 10 minuten en de langste 30 minuten.
Je kunt Yoga Nidra zo vaak beoefenen als je wilt. Ik heb het voorbeeld Rolf en Melanie gevolgd en ik beoefen Yoga Nidra nu ongeveer 2/3 keer per week.

Wat heb ik nodig voor een Yoga Nidra sessie en door wie wordt het gegeven?

Eigenlijk alleen het programma zelf.
Voor het comfort kan je het in je bed, op een handdoek of op ene yogamat doen. Wat voor jou het meest comfortabel is :-).
De video’s warden gegeven door Rolf en Melanie.

Waar kan ik de Yoga Nidra cursus het snelst bestellen?

Je kunt de Yoga Nidra cursus het snelst bestellen door op de knop hieronder te klikken!k

Contactgegevens voor exclusieve bonus:

 • Delete je cookies.
 • Klik op de bovenstaande knop
 • Mail de de factuur van de Yoga Nidra cursus naar dit e-mail adres.
 • Ontvang de unieke gratis yoga sessies via een PDF bestand in de mail!

Wil je meer reviews lezen over vergelijkbare producten? Kijk dan naar mijn Yoga Stap voor Stap cursus review of mijn Mindfulness voor het Dagelijkse leven review cursus.

Of lees hier al mijn andere reviews!

Lees ook mijn 3 meest recente berichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *