Wil jij snel afvallen en een platte buik krijgen zonder een dieet te volgen?

Snel afvallen en een platte buik zonder een vervelend dieet

Snel afvallen buik zonder dieet

Wie wil er nu niet snel afvallen en een platte buik krijgen en dat zonder een dieet te hoeven volgen? Voor veel mensen is het getal op de weegschaal veel te hoog, herken je dat gevoel dat je het super belangrijk vindt om een aantal kilo te verliezen?

Je hebt het streefgewicht al in gedachte, je weet precies hoeveel je wil wegen. Maar op de een of andere manier lukt het maar niet om dat getal terug te zien op je weegschaal. 

Het is altijd hoger dan je in gedachte had. En het schommelt ook altijd enorm. Ben je blij dat je eindelijk een paar kilo bent verloren, zitten ze er de volgende keer weer gewoon gezellig bij.

Afvallen is voor veel mensen enorm lastig. Maar dat hoeft het niet te zijn. Snel afvallen en een platte buik krijgen is echt mogelijk zonder een dieet te volgen. Hoe is dit mogelijk? Ik vertel het je stap voor stap in dit artikel. 

Je buikje verbranden

Nu willen we allemaal wel een strak en fit lichaam. Als je een tijdschrift openslaat of een film kijkt lijkt iedereen wel een strak en fit lichaam te hebben. Waarom ziet je eigen lichaam er niet zo uit?

De kans is groot dat je geen tijd hebt om elke dag in de sportschool te staan of niet heel bewust bezig bent met je dagelijkse eetpatroon. Voor veel mensen is het een uitdaging om het drukke leven door te komen en gezond eten is een van de dingen die niet hoog staat op het prioriteitenlijstje.

Het is veel belangrijker om in de ochtend de kinderen op tijd naar school te brengen, dan op tijd op je werk te verschijnen en vervolgens de cirkel weer te herhalen op weg naar huis. Onderweg eet je wat en soms vergeet je zelfs te ontbijten.

Als jij geen dieet wil volgen maar wel snel wil afvallen en een platte buik wil zien in de spiegel zijn er aantal kleine aanpassingen nodig. Nu dacht je misschien dat het makkelijk was om zonder dieet gewicht te verliezen maar dit gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. 

Ongezonde plek om vet op te slaan

Het is goed om te weten dat het opslaan van vet op je buik heel ongezond is. Het is niet alleen onhandig omdat het altijd in de weg zit, het is ook heel gevaarlijk. Het opslaan van buikvet is namelijk een plek waar veel van je organen zitten.

Die wil je zo gezond mogelijk houden om je lichaam te laten functioneren. Niet voor niets is buikvet dan een van de vetten die de kans op diabetes en hart- en vaatziektes vergroot. Tijd om hier wat aan te doen. 

Snel afvallen en je buik trainen zonder dieet

Het is goed om te weten dat er veel misleidende reclame is die je een verkeerd beeld geven over het krijgen van een strakke buik. Het is niet zo dat je van de een op de andere dag je buikvet verliest en opeens rondloopt met een sixpack.

We hebben allemaal buikspieren maar we maken ook vet aan door een ongezonde levensstijl, medicatie en hormonen. Het is dus goed mogelijk dat je buikspieren zitten verstopt onder een laagje vet. 

Voordat je snel gaat afvallen en een platte buik krijgt zonder een dieet te volgen is het nodig dat je gewicht verliest op je hele lichaam. Plaatselijk afvallen bestaat niet. Het verliezen van gewicht moet op het hele lichaam gebeuren voordat je een platte buik krijgt.

Het is dus noodzakelijk dat je eetpatroon drastisch verandert. Om vet te verbranden over je hele lichaam moet je minder calorieën binnen krijgen dan je verbrand. Dit is helemaal het geval als je niet extreem veel sport.

Snel afvallen buik zonder dieet

Ik wil afvallen bij mijn buik en geen dieet volgen!

Dat wil niemand, niemand staat te springen om een streng dieet te volgen. Maar toch is het nodig dat je eens met andere ogen naar je dagelijkse eetpatroon gaat kijken. Wat eet je nu eigenlijk op een dag? Hoeveel calorieën krijg je binnen? Dit moet je omlaag gaan brengen. 

Een gezond eetpatroon bestaat uit eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten. Een groot deel van je koolhydraten moet je uit groente en fruit halen en snelle koolhydraten als brood, pasta, rijst en aardappelen kan je beter laten staan.

Vervang de snelle koolhydraten dan door havermout, boekweit, quinoa en peulvruchten, De eiwitten haal je dan uit zuivel, eieren, kip en vis. De gezonde vetten bestaan dan uit noten, pitten, zaden, olijfolie en kokosolie. 

Maak je maaltijden op tijd klaar

Als je gezonder wil eten maar geen dieet wil volgen zal er wat moeten veranderen in wat je elke dag eet. Misschien eet je zonder dat je het doorhebt snel een cracker als je naar de auto loopt en neem je een uur later een chocoladereep.

Als je er niet bij stilstaat wat je allemaal eet is de kans groot dat je meer calorieën binnen krijgt dan de bedoeling is. Weet dus wat je eet en zorg goed voor je lichaam. Wat ik iedereen kan aanbevelen is elke zondagmiddag een maaltijd planning te maken voor de hele week.

Weet wat er elke dag op het menu staat en maak je ontbijt alvast klaar. Kook eieren als tussendoortje, snij stukjes groente die je meeneemt als gezonde tussendoortjes, schil het fruit voor de volgende dag als je een spinazie smoothie maakt of kook alvast een pan met havermoutpap zodat je het alleen nog hoeft op te warmen.

Met een goede voorbereiding weet je precies wat je de komende week gaat eten. Dat maakt het veel makkelijker om gezond te eten. Snel afvallen en een platte buik krijgen zonder een dieet vraagt om wat voorbereiding. Maar het begint allemaal in de keuken. 

In een ander blog over gezond ontbijt staan 7 ontbijtjes voor je klaar die in minder dan 10 minuten klaar te maken zijn. Zo geeft een gezond ontbijt geeft je de energie en voedingsstoffen die je nodig hebt om al je organen weer aan het werk te zetten.

Blijf bewegen

Nu je weet dat een groot deel van het probleem begint in de keuken is het tijd om meer te bewegen. Gezond eten is essentieel maar bewegen en gezond eten zijn goud waard.

Nu je weet dat het niet mogelijk is om alleen maar vet te verbranden op je buik is het ook logisch dat alleen een buikspierkwartier je dus ook niet gaat helpen om een sixpack te krijgen. Je moet vet verliezen over je hele lijf en calorieën verbranden in je hele lijf.

Het is heel goed voor je lichaam om elke dag een half uur te bewegen, wandel, stap op de fiets of ga hardlopen. Doe iets waar je plezier in hebt en doe dit samen met een goede vriend om jezelf te motiveren en dit vol te houden. 

Snel afvallen buik zonder dieet

Ben je op zoek naar een paar goede oefeningen? 

Nu je weet dat snel afvallen en een platte buik krijgen zonder een dieet geen fabeltje is moet je in actie komen. Maak je gezonde maaltijden klaar voor de hele week en blijf bewegen. De plank, de farmer walk een HIIT training en een kettlebell workout zijn geweldige oefeningen waar jij je voordeel mee kan doen.

Verbrand vet op je hele lichaam en train je buikspieren om een platte buik te krijgen. Het gaat niet van de een op de andere dag maar dit is zeker mogelijk. Heb je nog vragen, laat ze hieronder achter.

Snel afvallen en een platte buik krijgen zonder dieet dat kan met de afslank receptenbijbel

De afslank receptenbijbel is voor iedereen geschikt. En dan vooral voor iedereen die op een verantwoorde en gezonde manier wil afvallen. Door de afslank receptenbijbel ga je een strakker lichaam krijgen en je weer fitter en energieker voelen.

In de afslank receptenbijbel staan meer dan 100 verschillende eiwitrijke en koolhydraatarme recepten voor het ontbijt de lunch en het avond eten, ook staan er nog gezonde drankjes en tussendoortjes in.

In het boek staan zes weekmenu’s voor je klaar. Je bent er helemaal vrij om je eigen weekmenu samen te stellen. Het is geen dieet maar dit is de basis die je volgt om op de juiste manier te eten.

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit receptenboek al je afslankdoelen gaat behalen. In dit boek laat Oscar je zien hoe je op een leuke en gezonde manier afslankt, zonder dat je honger hoeft te lijden of last krijgt van het welbekende jojo-effect.

Wil jij een strakke buik krijgen?

Neem dan de vele workouts door van het droogtrainen protocol!

Ja, dat wil ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *