DASH Dieet eBook Review (+Unieke en Exclusieve Bonus!)

Het Dieet Speciaal Voor Afvallen i.c.m. een Lagere Bloeddruk?

Zoek je een dieet speciaal voor mensen met een hoge bloedruk, cholesterol gehalte of diabetes? Of zoek je een dieet waarmee je over het algemeen uitstekend mee kunt afvallen?

Dan is het DASH Dieet e-book het meest ideale dieet wat je kunt hebben!

En aanzagen je op deze pagina bent wil je er meer over weten, niet?

Dat is dan ook precies wat je kunt gaan verwachten van deze review over jet DASH Dieet ebook!

We gaan het namelijk hebben over alles omtrent het DASH dieet ebook! We gaan bijvoorbeeld praten over de maker, of die te vertrouwen is en welke dingen je volgens de maker kunt gaan verwachten.

Ook gaan we het over het DASH Dieet zelf. Wat is een DASH dieet überhaupt? Wat is het DASH dieet e-book en wat heeft het te bieden?

Daarnaast gaan we het ook hebben over mijn ervaringen en mijn uiteindelijke conclusie over het DASH dieet ebook.

Laten we meteen begonnen en overgaan op het eerste stuk!

Wat Is een DASH Dieet Überhaupt?

Voordat we kunnen beginnen met praten over het DASH Dieet eBook moeten we natuurlijk wel eerst weten wat een DASH Dieet is. Dat gaan we in dit korte stukje bespreken.

Het DASH Dieet is een soort dieet dat overgevlogen is vanuit Amerika. Het DASH Dieet is daar meer dan vijf keer benoemd tot beste dieet van de Verenigde Staten waardoor het best wel wat betrouwbaarheid meegeeft.

DASH Staat voor Dietary Approaches to Stop Hypertension, wat vertaald naar Nederlands; Voedings Mogelijkheden om Hoge Bloeddruk te Stoppen is. Effectief gezien dus een dieet dat je bloeddruk verlaagt.

Dit is echter niet het enige war dit dieet doen. Dit dieet is, naast het verlagen van je bloeddruk, ook gefocust om op gezond en op een verantwoordelijke manier afvallen.

Dit doet met met voeding met vooral weinig veten, weinig zout en geraffineerde suikers. Het dieet bestaat over het algemeen uit de volgende soorten voeding:

 • Fruit
 • Groenten
 • Magere zuivel
 • Volkoren producten
 • Kip
 • Vis
 • Noten
 • Weinig verzadigde vetten, suiker en zout

Om de autoriteit van het DASH dieet wat te benadrukken is uit onderzoek gebleken dat het DASH dieet een gezonde en verantwoorde manier is om af te vallen. Daarnaast bevestigt de Hartstichting hetzelfde voor het verlagen van de bloeddruk.

Wie zijn de makers van het DASH Dieet eBook en is ze te vertrouwen?

Wie zijn nou precies de maker(s) van het DASH Dieet eBook en zijn ze te vertrouwen? Dat gaan we in de komende paragraaf bespreken.

HetDASH Dieet eBook is gemaakt door Katja Callens. Opvallend genoeg is er niet veel te vinden op het internet over deze vrouw en op de salespagina is er in ieder geval niks te vinden. Dit verontruste mij omdat dit juist de plek is om je naam neer te zetten en bekend te maken.

Omdat er zo weinig te vinden is, is het vrijwel zeker dat het een pseudoniem. Dit is aangezien ik na nader onderzoek niet echt 100% betrouwbare informatie heb kunnen vinden vrij zeker.

Het lijkt er op dat Katja er alles aan heeft gedaan om zo anoniem mogelijk te blijven.

Dat er vrijwel niks te vinden is over de maker van het product betekent verontruste mij een beetje. Echter betekend het niet dat het een slecht product was. ”Don’t judge a book by its cover” zeggen ze wel eens.

Laten we daarom maar meteen beginnen met wat je volgens Katja allemaal kunt leren met het Dash dieet ebook

Welke dingen kan je volgens Katja bereiken met het DASH Dieet eBook?

Ondanks dat Katja zich niet laat zien op de salespagina betekent echter niet dat ze niks zegt over het product op de salespagina. Ze maakt namelijk genoeg beloftes over wat je allemaal kunt doen en kunt bereiken met het Dash Dieet ebook.

Katja zegt niet zo veel standaard opmerkingen zoals dat je binnen x aantal weken tientallen kilo’s kunt gaat afvallen en soortgelijke. Dit is aan de ene kant heel slim maar op de andere kant kan je je eigen resultaat niet vergelijken waardoor je niet weet of je goed bezig bent ja of nee.

Echter Heeft wel heel wat andere soort claims met wat je allemaal kunt bereiken met het DASH Dieet eBook. Hier een verzameling van alle claims en beloftes die Katja maakt:

 1. Een volledige en uitgebreide uitleg over het Dash dieet
 2. Ruim 100 recepten voor het krijgen van een lagere bloeddruk
 3. Een uitleg over fase 1 en 2 van het dieet + recepten (later meer uitleg over deze ‘fases’)
 4. Het DASH Dieet eBook is op alle digitale producten te lezen
 5. 14 dagen aan eetschema’s
 6. De recepten zijn lekker met gezonde en normale producten
 7. Je mag alles eten, zelfs een beetje suiker, zolang je het maar met mate doet
 8. Niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen

Dit klinkt allemaal heel positief. We gaan in de ervaringen erachter komen of deze claims ook kloppen ja of nee.

Wat is het DASH Dieet eBook en wat heeft het te bieden?

Wat is het DASH Dieet eBook precies en wat heeft het allemaal te beiden? Daar gaan we in deze alinea achterkomen!

In het kort gezegd is het een e-book van 165 pagina’s lang. Het is een digitaal product wat betekent dat je hem niet fysiek kunt krijgen.

Dit kan een nadeel zijn als je meer van fysiek lezen houdt, zoals ik, maar ook een voordeel omdat je hem overal met je mee kunt nemen en kunt lezen op een telefoon, laptop, tablet en computer!

Nu denk je vast? Maar wat moet ik nou gaan verwachten van dit boek? Dat gaan er nu duidelijk maken met de hoofdstukken van het boek.

Dit zijn de hoofdstukken van het DASH Dieet eBook:

 1. Woord Vooraf
 2. Dash Dieet
 3. Ontbijt & Smoothies
 4. Lunchgerechten
 5. Voor- & Bijgerechten
 6. Hoofdgerechten
 7. Nagerechten
 8. 14 Daagse Schema’s

Dit is niet het enigste. Hier heb je ook nog een klein overzicht van een deel van de recepten zodat je een inzicht kunt krijgen in wat je allemaal kunt bereiden binnenin een DASH Dieet:

Wat krijg je allemaal bij het DASH Dieet eBook?

Wat krijg je nou allemaal precies bij het DASH Dieet eBook? Dat gaan we in deze kopjes behandelen!

Bij het DASH Dieet eBook krijg je geen vele extra bonussen zoals bij vergelijkbare producten zodat het lijkt alsof je een superdeal krijgt. Het DASH Dieet eBook houdt het simpel en overzichtelijk met één e-book met daarin alles wat je krijgt.

1. Ebook zelf

Zoals je kunt verwachten krijg je bij de DASH Dieet eBook een daadwerkelijk e-book. Dit e-book is eigenlijk alles wat je nodig hebt om een DASH dieet te gaan bemeesteren.

In het e-book staat precies hoe het dieet werkt, wat je kunt verwachten te ervaren met een DASH Dieet en hoe het volgen van een DASH dieet gaat lopen. Kortom alle uitleg en stof omtrent het DASH dieet wat je moet weten.

Je kunt ook natuurlijk mijn ervaringen van het DASH Dieet boek lezen om alvast een voorproefje te krijgen ;).

2. Recepten + 14 dagen eetschema’s

Het overgrootte gedeelte van het DASH Dieet eBook zijn de recepten en voedingsschema’s. Dit was ook wel te verwachten met meer dan 100 recepten!

Ik heb niet alle recepten geprobeerd maar degene die ik heb geprobeerd, zoals de pizza mango, diverse pasta’s en noedels met kip, vond ik heerlijk.

Hier heb je een voorbeeld recept zodat je een beter beeld kunt krijgen van het de recepten in elkaar zitten en werken:

Zoals je kunt zien heb je per recept een mooie foto van hoe het eruit moet gaan zien maar rechts daarvan een uitleg met hoe je het moet bereiden en een lijst met welke ingrediënten je nodig hebt.

Voor wie is het DASH Dieet eBook wel en niet geschikt?

Het is natuurlijk handig om te weten voor wie het DASH Dieet eBook geschikt is. Dan kan je immers bepalen of het wat voor je is of niet. We gaan in een kort lijstje weergeven voor wie het DASHd dieet allemaal geschikt is.

Het DASH Dieet eBook is geschikt voor:

 • Mensen die hun bloeddruk willen verlagen

 • De mensen die daarbij willen afvallen

 • Zowel oudere als jongere mensen die gezond en lekker willen eten

 • Mensen met hoge bloeddruk / cholesterol gehalte en/of diabetes

Echter is niet elk product voor iedereen geschikt. Het DASH Dieet eBook is namelijk niet geschikt voor:

 • Mensen die al tientallen diëten geprobeerd hebben

Het DASH Dieet ebook is geen manier om even snel af te vallen. Het is juist een lange termijn intentie waarmee je gaat werken. Je moet dus met de juist intentie in het dieet gaan om het te kunnen volhouden.

Zonder deze intentie wordt het volgen van het DASH Dieet ebook een stuk lastiger en met onaangenamer.

Het DASH Dieet ebook is namelijk gericht op het verlagen van bloeddruk waardoor dit voor mensen die dit willen extra aantrekkelijker wordt. Als je echter alleen wilt afvallen zonder daarbij je bloeddruk te verlagen raad ik aan om bijvoorbeeld de Keto Revolutie aan (Lees hier mijn Keto Revolutie Review!).

Wat kan je verachten vanaf het punt van aankoop?

Toen ik het DASH Dieet eBook kocht wist ik niet wat me te wachten stond.

Hoe kwam het DASH Dieet eBook binnen? Hoe lang duurde het voordat ik het binnenkreeg? Etcetera, allemaal zulke vragen.

Ik kan me voorstellen dat meerdere mensen dit hebben waardoor ik het bestel proces even in stappen voor je neerleg:

 1. Nadat je betaald hebt krijg je direct een mailtje van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betaaldienstverlener, waarin de factuur en bedrijfsgegevens inzitten.
 2. Daarna krijg je bijna direct erna een mail van elkehaptelt.nl met daarin je inloggegevens zodat je het product kan bekijken en downloaden.
 3. Daarna kan je met het programma al binnen 5 minuten beginnen!
 4. (Mij mailen en je unieke bonus ontvangen!)

*DASH Dieet eBook wordt aangeleverd in PDF formaat.

Mijn ervaringen: ”Effectief dieet, echter alleen voor een specifieke doelgroep”

Toen ik het boek bestelde kreeg ik het al snel binnen via de mail en begon ik meteen te lezen. De meeste mensen beginnen namelijk eerst met heel veel motivatie maar verliezen deze geleidelijk. Dat was bij mij met het DASH Dieet eBook niet het geval!

Ik vond het namelijk heel interessant om te lezen waarom dit dieet verschilde van de andere soorten diëten, al meer dan vijf keer het beste dieet van de verenigde staten won en zo goed werkt met bloeddruk verlaging! Hier gaan we later verder op in.

Het boek zag er verzorgd uit en is duidelijk en overzichtelijk om globaal door te lezen. Ik kon al in een paar oogopslagen zien hoe het boek gestructureerd was.

Het hoofdgedeelte van het DASH Dieet boek zijn natuurlijk de recepten. Deze waren naar mijn mening zeer overzichtelijk en makkelijk te volgen. Het enige nadeel wat ik kon vinden aan de recepten was dat er geen tijdsaanduiding aanwezig.

Ik kon dus niet inschatten hoelang het duurde om het desbetreffende gericht klaar te maken. Dit ervaarde ik wel als een nadeel. Echter was er wel per gerecht een nauwkeurige foto aanwezig waarop je kon zien hoe het eruit moest gaan zien na het bereiden.

Recepten zijn netjes onderverdeeld in:

 • Ontbijt
 • Lunchgerechten
 • Voorgerechten,
 • Hoofdgerechten
 • Nagerechten

Naast dit begon het boek begon met een groot voorwoord waarin alles omtrent het DASH dieet wordt uitgelegd. Er wordt bijvoorbeeld besproken waarom een DASH dieet boek goed is en hoe jij het gemakkelijk in 2 stappen kunt volgen.

In de eerste stap/fase neem je compleet afstand van volkoren producten en fruit. Hierdoor neemt de drang naar suikers immens af. Dit doe je de eerste twee weken.

Deze eerste twee weken kunnen als vrij pittig ervaren worden omdat je lichaam deze situatie van voeding niet gewend is. Echter als je hierdoorheen komt, ga je enorm veel voordelen ervaren.

Na de eerste twee weken start je met fase 2. In deze fase zijn volkoren producten en fruit wel weer toegestaan. Omdat je suikerbehoefte zo is verlaagt ervaar je een enorm verschil. Je merkt namelijk dat je niet meer zoveel suikers nodig hebt.

Ook voel je je beter, gezonder en ook je bloeddruk wordt steeds stabieler. Daarnaast ben je in de afgelopen weken een aantal kilo’s lichaamsvet verloren. Deze vetverbranding van het lichaamsvet zal nu doorgaan.

Wat ik over het algemeen erg fijn vond was dat het DASH dieet geen zogenaamd ‘crashdieet’ was waarin je alles aan je eetpatroon moest aanpassen om het dieet te volgen. Ik kon het dieet echter met mijn huidige eetpatroon volgen met daarbij de opties om eigenlijk veel soorten eten te mogen eten.

Echter merkte ik wel dat ik niet veel merkte van het bloeddrukverlagende deel van het dieet. Ik verwacht dan ook dat dit dieet juist uiterst geschikt is voor de mensen die hier last van hebben.

Dit dieet ervaarde ik zoals een paar andere dieten die ik geprobeerd heb. Ik raad dit dieet dan ook alleen maar aan als je je last hebt van bijvoorbeeld een hogere bloeddruk, cholesterol gehalte en/of diabetes.

Anders zou ik een ander dieet pakken die je bijvoorbeeld meer ligt. Kijk hier bijvoorbeeld naar het Keto Dieet wat meer gericht is op het algemene publiek!

Voordelen en pluspunten van het DASH Dieet eBook

 • Verlaagd bloeddruk

 • Zorgt voor een lagere cholesterol

 • Vermindert hierdoor kans op beroertes en hartaanvallen

 • Te volgen met je eigen eetpatroon

 • Gevarieerde manier van eten

 • In duidelijke taal geschreven

 • Makkelijk vol te houden

 • Niet-goed-geld-terug garantie voor 30 dagen

Nadelen en minpunten van het DASH Dieet eBook

 • Anonieme verkoopster (geeft op het eerste opzicht niet veel vertrouwen)

 • Gericht op heel specifieke doelgroep

 • Geen tijdsaanduiding per recept

Het DASH Dieet eBook Conclusie & prijs: ”Een volledige dieet voor allen, erg effectief voor sommigen”

In de huidige wereld met wel honderden soorten diëten moet het best wel een goed dieet zijn om uit te blinken tussen de anderen. Gelukkig weet het DASH dieet dat te doen.

Het is namelijk niet voor niet dat het over is gekomen vanuit een ander continent. Tevens is het meerdere malen als beste dieet in Amerika benoemd.

Het DASH Dieet e-book is ook netjes opgebouwd en vormgeven waardoor het makkelijk te lezen is, door het te begrijpen taalgebruik en manier van utileggen wordt dit alleen nog maar duidelijker en makkelijker gemaakt!

Ook de recepten zijn precies zoals je ze mag verwachten met een vergelijk baar dieet. Ze worden netjes voorgeschoteld en je hoeft ze alleen nog maar zelf te maken. Daarbij zijn ze ook nog is lekker ;). Echter zouden ze wel een tijdsaanduiding mogen.

Maar dan luidt de vraag: Is het DASH dieet boek aan te raden en is het je geld waard?

Naar mijn mening wel. Het boek kost €37 euro en is naar mijn mening verantwoord geprijsd. Echter zou ik het alleen kopen als je behoord tot de specifieke doelgroep die ik hierboven heb besproken.

Het ebook is namelijk niet alleen gericht voor de mensen die lekker willen diëten, afvallen, een strakker lichaam willen krijgen etc, maar vooral is het gericht op de mensen die ook hun bloeddruk willen verlagen.

Ik ben er ook van overtuigd dat zowat bijna iedereen dit dieet wel kan volgen. Ik vond het appeltje eitje. Het enigste wat je eigenlijk hoeft te doen is lezen in het e-book en je dagelijkse dieet daarop aanpassen.

Daarbij mag je in een Dash dieet ook nog is relatief veel soorten voeding eten.

In combinatie met al dit is er ook een niet-goed-geld-terug garantie voor 30 dagen geboden aan het DASH Dieet eBook waardoor je 30 dagen krijgt om het uit te proberen en als je het niet lukt, niet leuk vindt of je geld terug wilt kan je ten allen tijde de maker mailen en zo je geld terug krijgen! Geen risico dus!

Het DASH Dieet eBook

”Een volledig dieet voor allen, heel effectief voor sommigen”

Vergeet mijn exclusieve bonus niet!

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

Exclusieve Gratis Bonus

Bovendien kan je via mij een unieke en exclusieve bonus ontvangen. Wil je weten hoe je dat kan doen? Lees dan een stukje verder!

Deze bonus is een dieet van 14 dagen voor vetverlies die je bijvoorbeeld na het gebruiken van dit programma kunt gebruiken.

Je krijgt dus 2 weken extra dieetplannen volledig gratis erbij! Lees verder hoe jij in 4 simpele stappen deze mooie bonus kunt ontvangen:

 1. Delete je cookies.
 2. Klik op de bovenstaande knop
 3. Mail de de factuur van het DASH Dieet ebook naar dit e-mail adres.
 4. Ontvang de unieke gratis bonus via een PDF bestand via de mail!

FAQ’s

Kan je er ook simpelweg alleen mee afvallen of is het echt specifiek gericht op mensen die ook hun bloeddruk willen verlagen?

Je kunt met het DASH dieet e-book ook simpelweg afvallen zodat dat je per se bloeddruk verlaging nodig hebt. Echter is het wel een beetje gericht op de mensen waarmee dit voordelen met zich meebrengt.

Zijn de recepten makkelijk?

De recepten zijn gemakkelijk en vlot te bereiden! Dit ebook gebruikt geen rare ingrediënten waardoor iedereen er mee aan de slag kan. Verder heeft de maker ervoor gezorgd dat je de recepten snel kunt bereiden met producten uit uw eigen supermarkt!

Hoe ontvang ik het boek?

Je ontvangt het boek via de mail waarin je het meteen kunt downladen. Je hebt daarvoor wel een PDF reader hiervoor nodig:
iPad/iPhone: iTunes PDF Reader
Android: Android PDF Reader
Windows: Windows PDF Reader

Wat is de levertijd van het boek?

De levertijd van het boek is slechts enkele minuten omdat het een e-book is. Je krijgt het e-book via pdf formaat binnen in je mailbox waarna je het meteen kan gaan lezen!

Wat is als het Dash dieet book niets voor mij is

Als je het ebook het hebt geprobeerd en het toch niets blijkt te vinden dan krijg je zonder problemen je geld terug. Er is namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo heb je de ruimte om alles te proberen en om te kijken of het wat voor je is.
Wil je gebruik maken van deze garantie? Mail dan naar info@dashdieet.nl.

Waar kan ik het DASH Dieet eBook het snelst bestellen?

Je kunt het DASH Dieet eBook het snelst bestellen via de knop hieronder:

Afsluiting:

Ik hoop je te hebben kunnen helpen met deze review om een keuze te kunnen maken in je aankoop van het DASH Dieet eBook!

Wil je meer reviews lezen? Lees dan hier al mijn andere reviews!

Of lees mijn 3 meest recente berichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *